Flow un patronu sanırım wuhandaki organizasyonda mi ne konuşmuş. Bir şeyler yapmış işte. Herifin dediği biz uygulama yapan kesim olduğumuz için uygulama yapan kişileri çok iyi anlıyoruz ve bu yüzden çok kullanıcı dostuyuz. Gelin bizde kodlayin:) hangi dili kullanıyordu bu flowcuk bilen var mı? C++
Keza müşterileri için de, müşteri demedi, gelin alın ekonomiye can verin. Kullanması çok kolay diye güzel güzel şeylerden bahsetmiş. Klasik olarak olceklenme sorunu başta zaten. Sizlere bir şey diyeyim mi flow un fiyatı öyle hayvanı olmayacak ama kendi içinden çıkacak projelere dikkat etmek lazım. Şu an bile bir sürü dapp var. Asıl parayı bunlar kazandıracak.
Yani Telegram gruplarında tahminler çok uçuk. 10$ olacak, 30$'dan aşağı satılmaz falan gibi uçuk rakamlar var.
Ben gördüğüm kadarıyla çok uçuk proje ama 0.1$'lık token 30$ kolay olamaz. 300X!!!
Bu zaman içerisinde FLOW'un kendini kanıtlamasıyla bir gün olabilir. Ama bunu bugünden görüyorum demek çok yanlış. Bunu gerçekten bilen olsa zaten evi arabayı satıp alırdı ICO'dan. Anlamsız bir shilleme çabası... Türk grubunu bir kenara bırakırsam global grupta iyi yorumları olan insanlar var.
bu tip yorumların yapılmasının nedeni filecoin ile yapılan anlamsız bir karşılaştırma. onun da toplam adedi 2.000.000.000 (flow daha düşüktü.), şu an dolaşımda olan 20-30 milyon adet olması. bir ara yalandan 300-400 dolara çıktığı için herkesin karşılaştırması o ama unutlan filecoin'in icosu 5 dolardı. yatırımcılar 3 sene boyunca bekledi ve filecoin hakkında 2020 yılından önce çoğumuzun fazla bir bilgisi yoktu. listelenecek falan deniliyordu ama benim bir bilgim yoktu. olsa bile bu ne lan projeye bak çöp amk derdim:)
türkçe grubunda yer alan çoğu kişi son 1-2 senedir sadece binance ile piyasayla tanışmış tipler. dün birisi yazdı teknik analist ekipleri mi ne varmış o incelemiş çok beğenmiş. ahahah altıma sıçtım yemin ederim. beyler kripto paradaki türk topluluğu yakın bir zamanda ponziden tokatlanacak. sakın bu insanların gazına gelip hareket etmeyin. çünkü bunu sonuna kadar hakkediyorlar.
flow için yine belirteyim çocukları çılgın atacak kendisi o kadar değil.
not: @muslo hocam 0,38 dolar da diyebiliriz.
edit: gruptan çıkmak zorunda kaldım çekilecek gibi değil. ingiliçce kanalı da flow mu yoksa blocto grubu mu belli değil. spam gibi hayvan herifler.