Canlı destek ile görüşerek Kraken'in "node fee" dışında hiçbir ekstra ücretlendirme yapmayacağına dair teyit aldım ki sitelerinde de öyle yazıyor (pek de yetkili biri değildi, kendiniz teyit edin).
Kraken %8
Coinlist %8
Blocto %0 (Q1 2021'den itibaren diğer nodelerin 1/4ü -örnek %2-)
Giriş 2FA, Fonlama 2FA, Mail 2FA ve 2FA yedek yaptıktan sonra Kraken'e transfer oluyorum, size de yedek almanızı tavsiye ederim çünkü iki sene içerisinde telefonunuzun bozulma ihtimali çok yüksek.
Hocam node fee %3 değil miydi ya neden kraken 8 alıyor ki hem bloctoda node fee alacakmış %3 twitterda öyle yazmışlar node fee dışında ücret almayacağız % 3 diye bir de krakenin mobil uygulaması neden yok ya
Kimin ne dediği belli değil, node fee dedikleri kavram % kaç ise Kraken onun üzerine 'hiçbir ek komisyon' almayacak. Bu koşullarda, Blocto gibi merkezi bir cüzdanla iş yapmaktansa Kraken'i tercih edebilirsiniz.
Kraken gerçek hacimde Binance ve Coinbase'den sonra gelen en büyük 3. borsa, ben de güvenilirlik ve hacim açısından orayı tercih ettim ama yedek almayı unutmayın, 2FAlara dikkat edin.
Kaç 2fa işlemi var ki hocam ben ilkini almadan direkt ekledim yetmez mi diğer 2faları açmam şart mı bir de açmasam ne olur
Bu 2falarda gizli kodumu alalım kayda hocam doğru mu anladım