buysa burda şikayetçi olursan şansın var derim ama dışarı no ise nasıl olacak o zaman?
misal adam çinde yada japonyada yada romanyada?
anladım kardeşim peki adamın cepno sende varmı araştırdınmı neresi hangi ülke şunun için sordum.
Ümidini kırmak istememde bu sitede farkındamısın mantar cep nolar satılıyor sosyal medya adında helede öyle bir no ise mantar ise adam hattı atar olay biter.yada kendisinin olsa bile işte adam hangi ülkede ise o adamı burda şikayet etsen oralara nasıl ulaşılacak işin ilginci olan o.
adam singapurda ise işte burdan şikayetçi olsanda iş zor.birde bence o icoda olan kişilerde bu işin içinde olabilir.
İşte deneme yanılma yapıyorlardır bakalım uğraşıyormu uğraşmıyormu diyede sonuçta tahminim işin içindedirler bence.Sen peşlerini bırakma derim:inşallah geri alırsın parayıda hatta şunu bile diyebilirler hepsini değilde misal sen demişsinya 413 eth yolladım sana 250 geri yollarlar gibi düşün yani olmazmı olur.
işte bende diyorumki alayı o işin içindedir yani şöyle düşün biz 10 kişi ico da yöneticiyiz işte x olan ibnelik yapıyorda diğerleri suçu kabul etmiyor olacak iş değil.çünkü para büyük onlarda pay bekliyorlardır kesin avanta para nasılsa gözüyle bakıyorlardır.suçu birine at kenara çekil varmı öyle dünya.