Chiar apreciez sa știți, în ultima vreme oamenii care fac asta ii cam număr pe degetele de la o mână, și nici măcar nu ii cunosc asa de bine.
Mai exista si oameni buni pe lume
Altfel n-avea cum
Fara contract nu prea se poate, cel putin la firmele medii si mari. Nici macar cele mici nu prea mai risca. Amenzile sunt mult prea mari, iar angajatorii nici macar nu prea mai au interes sa nu faca oamenilor contracte, intrucat oricum ei nu mai platesc mai nimic pentru angajati. Angajatii isi platesc singuri si integral darile la stat (CAS, CASS, impozit), angajatorul fiind doar obligat sa le retina din salarii si sa le vireze statului..
M-as fi asteptat mai degraba sa iti ia pensia, nu salariul Pai cum iti poate lua salariul, daca acesta ti-a fost virat deja?!
Iti tin pumnii sa nu afle angajatorul, IonCreanga... Sau propune-le tu direct sa iti faca contract doar pe 4 ore, daca esti sigur ca, legal, poti lucra asa. Si, in felul acesta, nu mai ai dureri de cap, iei si salariu, si pensie... Ce parere ai?
Asa sa fie, eu chiar nu stiu nimic despre asta... Nu te contrazic, ci doar sper sa ai dreptate.
Nu, pensie este, stiu si eu de la o verisoara care are acelasi diagnostic. Ce nu inteleg eu este legat de contractul acela de 4 ore. Ca aici, IonCreanga a scris ca nu poate lucra, dar mai sus scrisese ca poate lucra totusi cu contract part time, de 4h/zi.
Eu nu le vad ca pe niște ghinioane, ci ca pe experiente de viață.
Heh, e bine ca ti-ai pastrat moralul totusi... Felicitari, IonCreanga!
Da, dar nu de la varsta la care abia incepem viata, nu? (Da, dati click pe link )