1. Prin Facebook. M-a sunat un recruter la începutul pandemiei să ma duc în Cehia la Beat Games. [...]
2. Prin USR-Plus. L-am cunoscut pe Dragoș Pâslaru care acum e co-raportor la fondurile europene pentru România. Pare destul de deschis la noile tehnologii care cresc exponențial
@IonCreanga: chiar, ce s-a intamplat cu pistele astea...? Presupun ca nu s-au concretizat, dar de ce...?
In plus.. man, tu ai skilluri, ar trebui sa poti sa-ti gasesti ceva job, fir-ar sa fie. Va trebui sa vezi care-i faza cu acel "drept de munca" pe care nu-l mai ai, poate o fi vreo modalitate/portita.
Tind sa cred ca diagnosticul aplicat de doctor (schizofrenie paranoida) este problema pentru angajare. Din cunostintele mele (precare in acest domeniu), sunt anumite locuri de munca unde nu ai voie sa lucrezi si altele unde esti declarat apt conditionat de medicul care emite adeverinta. Insa sunt probabil multi angajatori care nu vor sa-si bata capul cu un "apt conditionat".
Eventual ar putea sa lucreze la negru, sau undeva unde sa nu i se ceara adeverinta medicala la angajare...
In plus.. man, tu ai skilluri, ar trebui sa poti sa-ti gasesti ceva job, fir-ar sa fie.
Capul sus IonCreanga si nu ceda! Asa e, cum a scris NeuroticFish! Pai tu esti capabil sa faci multe lucruri... Cauta job-uri. Daca gasesti ceva, cat de greu sau prost platit ar fi, ia acel job si stai acolo pana gasesti altul mai bun. Un prieten de-al meu lucreaza in piata. Job-ul lui e sa-i ajute pe comercianti sa care marfa, sa ambaleze, impacheteze, incarce, descarce marfa si sa pazeasca piata noaptea. Lucreaza de ani de zile fara contract. Nu sugerez sa iei pietele la rand si sa vezi unde ai gasi un asemenea job, dar posibilitati sunt. Doar sa nu te lasi descurajat!
De asemenea, poti castiga bani frumosi si aici pe forum. Imi e greu sa cred ca nu stii de campaniile de semnaturi, dar daca nu stii, despre asta e vorba: diverse companii isi fac reclama prin intermediul utilizatorilor, care le poarta banner-ul publicitar la spatiul de semnatura. Cu rangul tau de Member poti aplica la unele campanii - mai multe detalii
aici. In hyperlink gasesti un topic unde sunt listate (si actualizate des) toate campaniile de semnaturi de pe forum care platesc in BTC. Sunt si unele care platesc in altcoins dar nu iti recomand (si nici nu stiu topic-ul unde sunt mentionate acele campanii).
Dar pentru a putea lucra intr-o asemenea campanie ar trebui sa fii mai activ. Capaniile solicita un anumit numar de poastari saptamanale, care sa fie unele constructive si care trebuie sa fie doar in anumite zone ale forumului. In acest moment vad ca sunt trei campanii unde poti aplica cu rangul tau - Bitvest, 777Coin si 1xbit. In primele doua am activat si eu. Sunt cinstite, dar trimit plata cu intarzieri de multe saptamani. In prezent nu au platit pe ultimele 10 saptamani. A treia plateste mai bine decat primele doua, dar prezinta niste riscuri, conform asteriscului rosu scris in dreptul numelui.
In timp insa, daca devii un membru activ si cu contributii bune, vei evolua la ranguri superioare, care iti vor deschide noi oportunitati, la campanii care platesc si mai bine.
In plus, la sectiunea
Services poti gasi diverse job-uri online si, de asemenea, poti posta un anunt de angajare unde sa scrii la ce te pricepi.
De ce nu incerci si asta?