Pages:
Author

Topic: DeSi - Decentralized Simplicity sau "Descurcă-te Singur" - page 7. (Read 25547 times)

legendary
Activity: 1134
Merit: 1599
Cred că o să fac alt erc20 token până la urmă, durează 5 minute Cheesy
Mai important este sa aflam daca Româna e cea mai veche limba Europeană.
Oldest language - Romanian
Pentru un moment, odata cu schimbarea titlului, am avut impresia ca exista un thread de mai multe pagini pe care l-am ratat.

In orice caz, pana faci tu al doilea ERC20 poate imi explodeaza si mie P.U.L.A. la niveluri astronomice avand in vedere ca acum probabil detin mai bine de 50% din supply-ul nepierdut.. Doamne ajuta!
legendary
Activity: 1680
Merit: 6524
Fully-fledged Merit Cycler|Spambuster'23|Pie Baker
E un topic despre o intalnire in Bucuresti pe 29 august, organizata de Bitcoin Romania, care nu stiu daca mai este sau nu de actualitate: Întâlnire București. Si mai e un topic deschis de Cyrus prin 2013, despre o prima adunare generala, care este activ si acum: Propunere: Prima adunare generala!. Si asta e de actualitate inca, deoarece nu a avut loc, desi discutia a inceput acum vreo sapte ani Smiley

In sfarsit, am mai propus si eu o intalnire pe 22 noiembrie 2024 in Arnhem Smiley Care are sanse mai mari de a se realiza in 2024 decat prima adunare generala a romanilor de pe forum, intrucat pe acest topic de sapte ani de zile nu s-a stabilit inca ceva concludent  = )))

Poti alege la care vrei sa participi din cele de mai sus.
member
Activity: 233
Merit: 32
Face cineva întâlniri forumiste pe pandemie?
Mie mi-a ieșit testul negativ și sunt prin București.
member
Cred că o să fac alt erc20 token până la urmă, durează 5 minute Cheesy
Mai important este sa aflam daca Româna e cea mai veche limba Europeană.
Oldest language - Romanian
legendary
Daca intri pe Olx la acest link: https://m.olx.ro/oferte/q-display-allview-p4 vei gasi o multime de display-uri. Problema e daca vor accepta vanzatorii aceasta forma de plata Smiley Daaca negociezi bine s-ar putea sa ai sanse. Iti tin pumnii!
member
Am nevoie de display pentru un Allview P4 Pro ca sa-mi recuperez P.U.L.A.
Ofer o caruta de P.U.L.A. pentru el.
member
Ma uitam prin sectiunea Bitcoin Discussion si am gasit un topic ce mi-a dat o imaginatie foarte bogata legata de proiectul tau:

Sugi Wallet!

Ar fi misto daca ai putea sa iti tii P.U.L.A. in el.

"Ce monede hodl-uiesti cel mai mult?"
"Imi tin intr-un portofel Sugi 10 carute de P.U.L.A."

Hai ca m-am cracanat de ras Smiley)))))
Sarumana, chiar aveam nevoie.
Incerc sa vad daca merge.

Edit:
Mi-a pierit rasu repede. O sug, ca n-am 300 de lei sa iau un card SUGI
Naiba, atata dau pe chirie.
legendary
Ma uitam prin sectiunea Bitcoin Discussion si am gasit un topic ce mi-a dat o imaginatie foarte bogata legata de proiectul tau:

Sugi Wallet!

Ar fi misto daca ai putea sa iti tii P.U.L.A. in el.

"Ce monede hodl-uiesti cel mai mult?"
"Imi tin intr-un portofel Sugi 10 carute de P.U.L.A."
member
ajutorul vine din toate părțile! Grin Grin

Poate vine de la Start-Up Nation Smiley)
newbie
Activity: 10
Merit: 0
ajutorul vine din toate părțile! Grin Grin
legendary
Acum ca tot veni vorba de Dragnea, ma mai gandeam la ceva. Ar putea fi si o varianta pentru plata pensiilor speciale. Ca tot nu vor sa le elimine.
legendary
Cheesy  ...sincer, io mă mir că o vrea cineva chiar și gratis.
Mi s-a recomandat să o dau degeaba si să o răscumpăr la prețul de 1 ban P.U.L.A.
Aș face asta cu mare plăcere, problema e ca bani pula pentru bani P.U.L.A.
Eu zic sa nu glumesti prea mult, cine se gandea vreodata ca ar ajunge Musk sa faca meme-uri pe seama DOGE? Cheesy

Trebuie sa sustinem produsele romanesti, intr-un fel sau altul, tine doar de economia Romaniei. Mai bine o P.U.LA. autohtona decat una straina.
Cred ca putem face istorie pana la urma. Acum, ca tot lucreaza China si alte guverne la propria moneda digitala, poate s-or gandi si ai nostri la un proiect si nestiind de unde sa inceapa, vor intra aici pe local sa stie de unde s-o apuce..

Daca facem tranzitia catre moneda digitala, cate P.U.L.A. o sa ii dam lu' Dragnea cand iese din parnaie? Ca pare-se ca a cam facut ceva maruntis de cand cu pandemia asta!
member
Trebuie sa sustinem produsele romanesti, intr-un fel sau altul, tine doar de economia Romaniei. Mai bine o P.U.LA. autohtona decat una straina.

Multumesc pentru suport. Sper să reușim să mișcăm proiectul ăsta într-o direcție mai concretă până la urmă.
Deocamdată a rămas suspendat în al cincilea element.
full member
Activity: 693
Merit: 120
member
Ah, raman dator! Deja ma simt prost, imi dai P.U.L.A. si mai si platesti..

Cheesy  ...sincer, io mă mir că o vrea cineva chiar și gratis.
Mi s-a recomandat să o dau degeaba si să o răscumpăr la prețul de 1 ban P.U.L.A.
Aș face asta cu mare plăcere, problema e ca bani pula pentru bani P.U.L.A.
legendary
Ăăă  ...avem o problmă tehnică, ...gaz pula  Grin

EDIT:
Problemă rezolvată. Am găsit niște măruntiș pe Binance.
Vezi tranzactia aici
Ah, raman dator! Deja ma simt prost, imi dai P.U.L.A. si mai si platesti..

Banuiesc ca nu o sa recunoasca nimeni ca a primit P.U.L.A inaintea ta. Am si eu ceva la pastrare (438 days 4 hrs ago).
Pe tine ce te face sa recunosti atunci ca ai luat P.U.L.A. acum un an jumate?
full member
Activity: 693
Merit: 120
Am norocul sa fiu primul in linie pentru o caruta gratis de P.U.L.A.!

Transfera aici, sa facem istorie! Prima caruta de 1 Mai? Sau au fost altii mai vicleni carora le-ai dat P.U.L.A. inaintea mea?
0x568207B5fde3A8a14ad24AF83796bBa24c4994DA

Banuiesc ca nu o sa recunoasca nimeni ca a primit P.U.L.A inaintea ta. Am si eu ceva la pastrare (438 days 4 hrs ago).
member

Transfera aici, sa facem istorie! Prima caruta de 1 Mai? Sau au fost altii mai vicleni carora le-ai dat P.U.L.A. inaintea mea?

Ăăă  ...avem o problmă tehnică, ...gaz pula  Grin

EDIT:
Problemă rezolvată. Am găsit niște măruntiș pe Binance.
Vezi tranzactia aici
legendary

member
Doar azi dăm P.U.L.A. gratis câte o caruța pentru fiecare adresa Eth.
Pages:
Jump to: