Pages:
Author

Topic: digilira.com - Digilira ile Türk Liranızı dijital platforma taşıyın - page 28. (Read 35373 times)

newbie
Activity: 164
Merit: 0
Kayıt olurken SMS gönderdi ancak bunu giremedim, sayfayı yenileyip üye girişi yapmaya çalışınca da hata veriyor. Umarım en kısa sürede bu ve diğer sorunlar düzeltilir.
Aynı şey başıma geldi umarım kısa zamanda çözülür
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Kayıt olurken SMS gönderdi ancak bunu giremedim, sayfayı yenileyip üye girişi yapmaya çalışınca da hata veriyor. Birkaç kez Resource Limit Is Reached hatası aldım. Umarım en kısa sürede bu ve diğer sorunlar düzeltilir.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
bir vps falan kiralasıydınız bari ya. bu imaj hiç iyi olmadı. paylaşımlı hostingde iş mi yapılır?
Resource Limit Is Reached

İlk stres testi başarısızlıkla sonuçlandı! Umarız ekip bu yapıcı eleştirileri/önerileri takip edecektir.
full member
Activity: 490
Merit: 105
digilira türkiyedeki arkadaşların daha rahat transfer edeceği bir yer olacak başarılar dilerim ekibe
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
bir vps falan kiralasıydınız bari ya. bu imaj hiç iyi olmadı. paylaşımlı hostingde iş mi yapılır?
Resource Limit Is Reached

full member
Activity: 224
Merit: 100
kayıt olabilen varmı ben olamadım kayıt hala
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
siteyi hosting de mi serve ediyorsunuz bilmiyorum ama sürekli cort luyor database limit reached vs gibi uyarilar geliyor
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Davetiye kodu nasıl alacağız efendiler. Kayıt olamıyorum.

Davetiye Kodu dağıtılmıyor, test amaçlı kullanıcı kaydı yapılsın diye kayıt forumu görücüye çıkmış.

Kısa bir süre içinde Davetiye Kodu kısmı kaldırılacak ve yatırımcı kaydı başlayacakmış.

Duyuru;

digilira açılıyor!

Waves Platform üzerinde hizmet verecek Türk Lirası geçidi digilira'yı 11 Aralık 2017 itibarıyla hizmetinize sunmanın mutluluğunu sizinle paylaşıyoruz.

Waves Platform’da yer alan onaylanmış ilk özel geçit olma ayrıcalığını taşıyan digilira’nın avantajlarla dolu dünyasına adım atmakta gecikmeyin.

Blog: http://blog.digilira.com/
Site: https://www.digilira.com/

Edit: Davetiye Kodu kısmı kaldırılmış.
member
Activity: 80
Merit: 10
https://i.imgur.com/0dgtBou.png
Davetiye kodu nasıl alacağız efendiler. Kayıt olamıyorum.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Oluşturdukları imzalar ve avatar, dağıtacakları ödüller, vaat ettikleri, insanlar üzerindeki olumlu etki, kısacası her şey şu an için çok güzel görünüyor.
Umarım bu algı devam eder ve memnuniyeti üst düzeyde tutmaya çalışan bir servis olarak görürüz Cheesy
full member
Activity: 386
Merit: 178
Digilira hakkında oluşturulan olumlu bir atmosfer var, ekip iyi bir reklam çalışması yapiyor çogu kişi Digilira'yı borsalardan kurtuluş olarak görüyor umarım yanıltmaz.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
Üye olmak için davetiye kodu alanının kalkmasını bekliyorum.
full member
Activity: 168
Merit: 100
Sonunda aşırı komisyon ödemekten kurtulacağımız bir sistem geliyor.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Bu proje için ne kadar emek harcandığını yakından biliyorum.Umarım karşılığını alabilirsiniz.
full member
Activity: 280
Merit: 102
Bu aynı zamanda kripto para dünyasında Türk lirasının itibarını arttıran bir durum, ben oldukça mantıklı buluyorum böyle girişimleri. keşke devlet tarafından da çokça desteklense.
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Presale Starts on 30th of November
Başarılar dilerim. Keşke ethereum altyapısı kullansaydınız Smiley
member
Activity: 154
Merit: 15
hala tam tarih belli değilmi? sabırsızlıkla bekliyorum

Yarın
member
Activity: 110
Merit: 10
hala tam tarih belli değilmi? sabırsızlıkla bekliyorum
full member
Activity: 366
Merit: 101
Beklemedeyiz hocam. Güzel bir proje olacak ve gerçekten kullanıcı kitlesini şimdiden çekmeye başladığına inanıyorum ben. Başladığı gibi üye olmayı planlıyorum Smiley
member
Activity: 252
Merit: 16
Merakla bekliyoruz, gayet güzel şeyler vadediyor.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
digiliranın başarılı olması için waves dex in işlem hacminin artması lazım,  dex te ne kadar çok coin olursa işlem hacmi ne kadar çok olursa o kadar bizim lehimize olacaktır. tr geçit olması maaalesef tek başına  yetmiyor
Pages:
Jump to: