Pages:
Author

Topic: DIW Token Projesi İnceleme - page 10. (Read 16915 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
July 14, 2018, 10:05:20 AM
Bir zamanlar bir sürü kişide diw token in imzasını görüyordum. Hatta o vakitler başka imzada olduğum için katılamamıştım. Sonra sürekli kampanya uzadı diyebiliyorum. Token dağıtımida çok gecikti. Sonuçta gelen tokenler beleş geldi. Boğa sezonu gelir diye beklemek lazım. Şuan için satmak pek mantıklı değil gibi. Umarım bizim jinbitoken de aynı sorunlar olmaz
full member
Activity: 756
Merit: 104
July 14, 2018, 06:15:46 AM
Dıw zaten ıco sürecini uzattı ımza sürecini uzattı ödülleri düşürdü derken kötüye yakın bir performans sergiledi umarım bu saatten sonra doğru işler yapamayı başarırlar bancor dan başka borsa şart.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
July 14, 2018, 05:54:59 AM
Kucoin şu sıra bir yarışma yapıyor. Bare oraya aday olsaydınız, ne yaptıkları belli değil. Sanki onlarda bizim gibi boğa gelsede bir şeyler yapsak der gibi bekliyorlar.
full member
Activity: 630
Merit: 102
July 14, 2018, 05:23:03 AM
Cidden çok moral bozucu bir olay. En kötü ihtimal şu fiyata satarım dediğim fiyatın bile 10'da biri fiyatına satılıyor şuan. Düzgün bir borsa ve hacim olmadığı için kolay kolay artmayacaktır. En azından orta halli bir borsaya girmeden satmayı düşünmüyorum . Çöp olup gidecekse de olsun artık yapcak bir şey yok.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
July 14, 2018, 04:38:29 AM
5 hafta imzasinda kalmistim.  Beklenenden daha dusuk fiyatla borsaya girmesi herkesi uzdu eminim.  En az 10 kat daha dusuk fiyattan islem goruyor.  Her projede soylemisimdir cok fazla kisi katilirsa proje patliyor.  Ayni durum maalesef jinbide de yasanacaktir.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
July 14, 2018, 03:07:45 AM
Bu senenin umut vaat eden birkaç projesi olarak çıkış yaptı.Güzel bir topluluk oluşturup iyi reklam yaptılar.Bundam sonra iş ekip de.Ya güzel çalışıp coinin değerini yükseltirler yada unutulup gider.

Ekip ne yazık ki adam akıllı çalışmıyor ve kaç zamandır yatırımcısı ümitsiz bir şekilde bekliyor. En azından kendileri için ayırdıkları para ile borsalar üzerinde hacim oluşturmaları gerekiyor ki insanlar böyle bir kripto paranın olduğundan haberdar olabilsin. Fakat bu gibi gerekçeler yapılıyor mu? Tabii ki hayır. Umarım ekip kendisini en kısa süre içerisinde toparlar ve çok daha ciddi çalışmalar ortaya koyar.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
July 14, 2018, 02:04:25 AM
Bu senenin umut vaat eden birkaç projesi olarak çıkış yaptı.Güzel bir topluluk oluşturup iyi reklam yaptılar.Bundam sonra iş ekip de.Ya güzel çalışıp coinin değerini yükseltirler yada unutulup gider.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
July 13, 2018, 05:47:29 PM
Piyasanın çok kötü zamanına denk geldi resmen dip fiyatta coin icodan girenler dahi sıkıntıdadır. Buyuk borsa şartokez binance gelmesi lazım

Her şey iyi güzel hoş ta, bunun ico su ne zamandı, BTC fiyatı neydi eth fiyatı neydi, o tarihten sonra sektör tepetakla mı oldu ki ico fiyatının bu kadar altından işlem oluyor?

Sadece ekibin kazanmasını amaçlayan, çöplük bir proje...
member
Activity: 476
Merit: 10
July 13, 2018, 05:34:16 PM
Piyasanın çok kötü zamanına denk geldi resmen dip fiyatta coin icodan girenler dahi sıkıntıdadır. Buyuk borsa şartokez binance gelmesi lazım
member
Activity: 268
Merit: 12
July 13, 2018, 02:24:34 PM
büyük borsalara girmedikçe pek bi cacık olmaz gibime geliyor. kendini toparlamadıkça yeni yatırımcıda gelmez olanlar da gider.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
July 13, 2018, 01:01:52 PM
İmzasından ufak bir miktar kazanmıştım. Sağolsunlar yollamışlar. En az 0,50 usd görmeden satmayı düşünmüyorum. İyi bir borsaya girecektir mutlaka. Yıl sonuna kadar tutmakta fayda var bence.
hero member
July 13, 2018, 11:30:43 AM
DIW'in tek çıkış yolu, çok fazla kampanya yaparak büyük borsalara giriş yapmak. Yoksa silinip gidecek gibi gözüküyor. Binance, Okex hepsinde büyük kampanyalar yaparsa, belki çalışmalarına devam edebilir.

Katılıyorum, yeni bir oylama yarışmasına katılması şart ve bu katılım sonrasında bonkör bir şekilde airdrop dağıtımı yapması gerekecek. Kullanıcılar iyi bir gelir elde edeceğini bilerek oylama yaparak güzel bir borsada işlem görmesini sağlamalıdır ki herkes hak ettiği geliri elde edebilsin. Umarım kısa zaman içerisinde oylama yarışmalarına katılım gösterir ekip.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
July 13, 2018, 11:25:48 AM
DIW'in tek çıkış yolu, çok fazla kampanya yaparak büyük borsalara giriş yapmak. Yoksa silinip gidecek gibi gözüküyor. Binance, Okex hepsinde büyük kampanyalar yaparsa, belki çalışmalarına devam edebilir.
hero member
July 13, 2018, 11:16:08 AM
Kendine güvenmeyen ekipten zaten iyi bir performans bekleyemezsiniz. ICOyu o kadar çok uzattılar ki böyle bişey olacağı belliydi. Şuanda idexte volume 0.25 eth şaka gibi.

ICO sürecinin sürekli olarak uzatılması bu düşüşün en büyük sebebi oldu zaten. Proje her ne kadar gelecek vaat ediyor olsa da ekip başarılı bir çalışma sergileyemedi ve yatırımcısına bu durum oldukça kötü yansıdı. %90 oranında zarar ne yazık ki inanılması güç bir oran fakat bu proje ile gerçek olmuş bir oran. Umarım en kısa zaman içerisinde hem fiyat toparlanır hemde şaka gibi görünen bu işlem hacmi arttırılır. 125 USD gibi komik bir işlem hacmi yatırımcının güvenini sarsan bir diğer önemli detay.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
July 13, 2018, 05:11:48 AM
Kendine güvenmeyen ekipten zaten iyi bir performans bekleyemezsiniz. ICOyu o kadar çok uzattılar ki böyle bişey olacağı belliydi. Şuanda idexte volume 0.25 eth şaka gibi.
full member
Activity: 546
Merit: 100
July 13, 2018, 01:44:24 AM
Hem yatırımcı hem de bounty tarafında ciddi bir güvensizlik oluştu, bunun nedenleri ICO sürecinin istenen parayı toplamak için uzatılması, tokenlerin belirtilen tarihten sonra dağıtılması (Bunun için yüksek gas ücretleri gösterildi- hadi bunu kabul edelim), bancorla protokol imzalandığı söyledi ama idex ve latokende listelendiği duyruldu. Hepsini bir araya getirdiğimizde büyük bir hayal kırıklığına neden oldu bir de hacklenme olayının üzerine dağıtım başlayınca film iyice koptu
member
Activity: 336
Merit: 17
July 12, 2018, 04:58:48 PM
Bana imzadan geldi. Normalde 8000 bin tanesi  satışta 1 etherium iken. Bana gelenin normalde 0.22 etherium olması gerekiyor. Fakat suanki market fiyatina baktığımız zaman 0.022 etherium olarak çıkıyor. Yani 10 kat düşmüş durumda ozmanlar fiyatına göre. Çok kötü durumda hem bounty  uzatmaları hem ödülü geç dagitmalari hem piyasanın Durumu
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
July 12, 2018, 04:14:24 PM
Diw token bir an önce toplamalı fiyatını.Yoksa yeni yatırımcı asla gelmez elinde bulunduranda satar coini.Şu 2-3 ay o yüzden önemli diw token için.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
July 12, 2018, 03:46:53 PM
Sadece ödül dağıtımı çok zaman aldı diye fiyat bu kadar düşmüş olmamalı aslında  (en ucuz alan bile bu fiyata satamaz), ekip mi bi haltlar karıştırıyor acaba?
Belki fiyatı düşürüp geri toplayıp ödül paralarından da kar elde etmek istiyorlar, ne dersiniz?
full member
Activity: 392
Merit: 101
July 12, 2018, 02:59:26 PM
Aynen yalan oldu ICO yu çok uzattılar token dağtımı için gwei ücretlerinin düşmesini beklediler ve sonunda token fiyatları malesef yerle yeksan oldu hedefelediğimiz tutarın 3 te birine bile ulaşabilmiş değiliz.
Pages:
Jump to: