Pages:
Author

Topic: Dolar altın kanat takmış sanki uçuyor hep :) - page 3. (Read 1384 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 250
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek buna denir işte, dolar ülkemizde 6 küsur TL ve biz aman aman burada kalsın diye dua etmekteyiz.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
farkındamısınız bilmiyorum ama ne zaman böyle bir konu açılsa gerçektende devamı geliyor kötüyü çağırmayın konu açalım şimdi dolar düşüyor diyelim düşsün. KAFAYA GEL Cheesy
full member
Merit: 101
Dolar bayram boyunca sabit kalabildi. Bir nebze olsun iyi haber piyasalar için ancak dolar yukselişinin kur zamları piyasalara daha yeni yansıyor. Dikkat etmek lazım.
newbie
Activity: 92
doları tutabilene aşk olsun valla ben seçimlerden sonra düşer diye düşünüyordum 4.70e dayandı yine

efendim? 4.70 'e mi dayandı yine. Hocam dolar 6 liranın üstünde son bilmem kaç haftadır. Geçmişten kopyala yapıştır falan mı yaptın acaba?
newbie
Activity: 3
doları tutabilene aşk olsun valla ben seçimlerden sonra düşer diye düşünüyordum 4.70e dayandı yine
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Son günlerde o kadar çok artış yaşadı ki TL çok fazla değer kaybetti. Tabi bu iş piyasaya yansıdığı gibi dolar ile bir bağı olmayan neredeyse tüm araçlara yansıdı. Şuan gidişat iyi değil. Ekonomimiz kötü durumda.Umarım böyle devam etmez ve düzeltmek için iyi birşeyler yapılır.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Yansıma için az kaldı iyi ki piyasa yarım gün açık sonra 1 hafta kapalı. Karşılıklı söylemler aşırı sertleşmeye başladığı için bir haftada yapılacak görüşmeler yoluyla ortalık sakinleşsin.
member
Activity: 574
Merit: 14
bu günlerin geleceğini aklı başında insanlar 2008 yılından bu yana söyleyip uyarılarda bulunuyordu. abd sağolsun güzel sebebiyet veriyor.

valla trump bir gün ab aleyhine tweet atıp da euronun %5 falan düşmesini sağlayamaz. AB ekonomisi bizden daha sağlam durumda. birlik dağılacak falan deniliyor ama bir tweet ile 40 kuruş fırladı dolar. hafta sonu not indirimi geldi. yansıması pazar gecesi yaşanabilir.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Katardan yatırım geldiği gün 5,70 lere kadar indi ama yerinde durmuyor ki yine 6,00 yı geçti. Dolardaki anlamsız yükseliş herkesi perişan ediyor ve halk da bilinçsizce zam yapmaya başlıyor. Ekonomiyi biraz da halkın bu panik hali olumsuz etkiliyor.
newbie
Activity: 84
bu günlerin geleceğini aklı başında insanlar 2008 yılından bu yana söyleyip uyarılarda bulunuyordu. abd sağolsun güzel sebebiyet veriyor.
member
Activity: 308
Merit: 11
dolar ne kadar düşürülse bile yerinde tutamıyorlar hala. Şu anda bile 6 seviyelerinde geziyor ve en ufak bir atakta tekrar 7yi görecek gibiyiz.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
O hızlı yükseliş günleri de anlamsızdı bu düşüşler de pek mantıklı değil. Önümüzdeki günlerde daha fazla rayına oturur netleşir artık durumlar.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Bugün çıkış sinyali veren dolar oldu Trump beyaz saray bahçesinde gazetecilerin sorularına karşılık olarak ne olacağını göreceksiniz diyerek bayram tatilinde yeni yaptırımların açıklanacağı beklentisini güçlendirdi.
brand new
Activity: 0
Hem dışarıda çok değişik olaylar oluyor hem içeride insanları tatmin edecek gelişmeler yaşanmıyor ister istemez bu da piyasalara yansıyor
newbie
Activity: 238
Dolar ve altın düşüş trendine girdi bu düşüş bile çıkış gibi çok sağlıklı altı dolu bir durum sergilemiyor ,önümüzdeki günlerde bu durumun ne kadar gerçekçi bir düşüş olduğunu göreceğiz.
member
Activity: 392
Merit: 11
Şu an düşüş trendinde dolar ama ben bizim müdehalelerden mi kaynaklanıyor ABD'nin frene basmasından mı kaynaklanıyor emin olamıyorum.
sr. member
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
geçtiğimiz cumartesi 125TL'ye yarım gram aldım düşünün ne halde olduğumuzu tam düğün yapacak zaman şimdilerde Cheesy
jr. member
Activity: 420
bugün epey kritik bir gün amerikanın tehdit süresinin doluşuna denk geliyor. rahip salınmazsa tubo kanat takar dolar.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
bunu söyleyen adam kör oldu Cheesy 2x yaptı neredeyse kanat değil nos beslemesi ile destekleniyor şerefsiz durmak yok yola devam Cheesy
jr. member
Activity: 462
yarın türk lirası için çok kritik bir gün olacak malum bize verilen sürenin son günü. elime geçen parayı dolara atasım var.
Pages:
Jump to: