Pages:
Author

Topic: Dolar altın kanat takmış sanki uçuyor hep :) - page 4. (Read 1384 times)

member
Activity: 294
Merit: 11
dolar bugün düşüşe geçmiş de bakalım ne yapmaya çalışıyor ama şöyle bir durum var sıkıntı daha devam edecek dendi. bu yalancı bir düşüş.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Doların bu seviyelere gelmesinin şokunu atamadan her koldan her şey yükseliyor altın buna dahil. Memleket bugünleri de atlatır umarım, artık ülkede her günü sorunlu geçirmekten yorulduk.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
zamanında memurlar maaşı alır almaz dolar mark falan alırlarmış maaşın tamamıyla, enflasyon sebebiyle para eriyip gitmesin diye, yakında bizde öyle yapacağız heralde gidişat o yünde

bunu yapmalarında hiç mahsur yok. çünkü türkiyedeki tüm vatandaşlar bugün doları bozdurmaya kalksa fiyata etkisi çok küçük olur. Çin gibi ülkeler forex üzerinden yüklü miktarda alım işlemleri gerçekleştirip, krizin devam ettiğini gördüğü sürece böyle oynayıp duruyorlar.
member
Activity: 210
Merit: 10
Dolar artık 7 liraya sabitledi bu hafta sonuna kadar 8 lirayı görmeyi geçtim o seviyeyi sabitlemesi muhtemel artık. Her hafta 1er 1er artıyor.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Fırıncılar una zam geleceğini söyledi bugün, ekmeğe zam gelir. Benzine motorine yaklaşık 60 kuruş zam geldi şimdiden devamında total 2 lira zam bekliyorum. dolar kuru azalmadan yükselir görünüşü hakim.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
bu durdurulmazsa eğer dolardaki agresif yükseliş bu hızla devam ederse sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum. bunun sonu maaşlara uçuk zamlar yapılması ve çoğu ürüne aşırı zamlar olabilir. örneğin bir gün baktığımızda küçük ekmek 2,5 lira büyük ekmek 5 lira yani bunlar yaşanabilir.
newbie
Activity: 168
dolar 7 liraya iyice yapıştı. daha geçen hafta doların gerçek değeri 7.36 diye video izlemiştim youtube da. çok geçmeden fiyatı oraya getirdiler neredeyse. bundan sonrası eğer yükselişi önleyemezler ise iç açıcı değil. felaket tellallığı yapmıyorum. keşke ekonomik verilerde gelişme olsa da 1 liraya gelse. ama işte hayal.
newbie
Activity: 252
Altının doların fiyatlarında suni bir yükseliş var dış devletlerin oyunu ama bu yükselişte en büyük suç bizim devlet düşmanı vatandaşlarımızda üç beş kuruş para kazanacağız diye altına dolara yatırım yapıyorlar oysa devlet olmasa senin özgür yaşama yakın olacakmıki o paralarıda harcayasın.. Bu yükseliş fazla sürmez.altında dolardan düşeceğine inanıyorum.
jr. member
Activity: 154
Gerçekten de kendi üretimimizi kendimiz yapmadığımız müddetçe hatta bunu tam olarak pazarlayamadığımız müddetçe daha çok dolar ve altının yükselişine şahit olacağız demektir. Ekonomik olarak çok güçlü ve özgür olabilirsek o zaman tınlamayız hiçbirşeyi.
newbie
Activity: 26
zamanında memurlar maaşı alır almaz dolar mark falan alırlarmış maaşın tamamıyla, enflasyon sebebiyle para eriyip gitmesin diye, yakında bizde öyle yapacağız heralde gidişat o yünde
member
Activity: 279
dolar g*tüne roket takmış uçuyor resmen kanat ne kanat az kalır bunun yanında herif durmak bilmeden maraton koşuyor sanki yok böyle bir şey.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Nisan 12'de açılan konu 4 ayda %25Den fazla fakirleşmişiz değer kaybetmiş paramız. Ve sona ermiş gibi görünmüyor freni patlamış kamyon gibi gidiyoruz iniş aşağı.
full member
Activity: 980
Merit: 207
kesinlikle hatta ne kanadı motor taktı motor,  aynı o şekilde fırlıyor fiyatlar, durmuyor durdurulmuyor
Rdu
jr. member
Activity: 224
Dolar Euro ve altın koşarak artmaya devam ediyor. Uzun yıllardır böyle artış olmamıştı. Hergün yükselişte neredeyse. Böyle giderse de biz tl ile hiçbirşey alamaz duruma geleceğiz. Acilen bir çözüm bulunsa çok iyi olur. Rabbim sonumuzu hayır eylesin.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Sadece dolar değil, diğer dövizler de artıyor. Bu normal değil tabiki, ülkede üretim ve gelişim adına hiçbir olumlu politika yok. Senelerdir boş bir inşaat sektörü ile ülke ekonomisi döndürüyoruz. Taşıma suyla değirmen dönmüyor maalesef. Daha kötü günler gelmez umarım.
member
Activity: 196
Türk lirasına karşı suriye parası bile değer kazanıyor kardeşim ne dolarından altınından bahsediyorsun ülkenin gidişatı çok kötü çok ciddi bir ekonomik kriz kapıda
newbie
Activity: 26
DOLAR: 5,3123
EURO: 6,1391
ALTIN: 206,05
BİTCOİN: 36.400,00 TRY

Dolara, Euroya redbull içirmişler resmen bir türlü durmak bilmiyor. tarihte ilk defa böyle şeyler yaşanıyor. gidişat hiç iyi değil, iyi de durmuyor.
bunun önü nasıl kesilebilir fikri olan var mı?

dolar şu anda bitcoinden daha hızlı yükseliyor. sen yazdıktan 10 dk sonra falan 5.42'ye çıktı dolar. Sonumuz hiç iyi değil. bunun önü çok zor kesilir artık

Yıl sonu ne olu Allah bilir....
jr. member
Activity: 126
Merit: 2

Dolara, Euroya redbull içirmişler resmen bir türlü durmak bilmiyor. tarihte ilk defa böyle şeyler yaşanıyor. gidişat hiç iyi değil, iyi de durmuyor.

dolar şu anda bitcoinden daha hızlı yükseliyor. sen yazdıktan 10 dk sonra falan 5.42'ye çıktı dolar. Sonumuz hiç iyi değil. bunun önü çok zor kesilir artık
member
Activity: 564
Merit: 19
Bunun önü falan kesilemez. Bu ülke öyle ya da böyle batmaya mahkum bu kafa ile...
newbie
Activity: 53

Pages:
Jump to: