Pages:
Author

Topic: Dolar Tüm Zamanların Rekorunu Kırarak 4.000 oldu! - page 10. (Read 1070 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
Şu kara haberler silsilesi bir türlü bitmiyor , döviz aldı başını gidiyor,bunun arkasından çift haneli enflasyon oranları gelir , herşeye zam , kripto para piyasasında da zaten işler yolunda değil beklenen bahar bir türlü gelmez oldu , ekonomik olarak resmen çöktük.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Fakirleştikçe fakirleşiyoruz ama bakıyorum da herkes halinden memnun gibi. hala herkes birisinin ağzına bakıyor.
Ülkede iyi giden tek şey mizah herhalde.

Allah 1
Metin 2
Mp 3
Dolar 4
Euro 5
Benzin 6

Helall Dolar 4 TL yakında Benzinde 6 TL olur ve ondan sonrada dolar 5 TL doğru gider askeri maaş ise 1800 TL olur böyle gider arkadaşlar bu pek bir şey beklemeyin ülke savaşta.

Öyle bir konuştun ki ülke Afrin'e girmeden dolar 1 tl idi sanki. herşey güllük gülistanlıktı. Ülkede ohal vardı 2 yıldır savaşta zaten ülke.
ülke savaşta savaşta ama ülke tüketim ülkesi. savaşta da barışta da doların yükselişi düşmez.

Savaş faturası da daha kesilmedi. bir de o kesilsin gör ozaman ekonominin kayışları nasıl kopuyor.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
4 TL de sabit kalabilirse normal diyebiliriz .Zaten düşmesini beklemiyorum fakat artış hızı yavaş olsun .
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Helall Dolar 4 TL yakında Benzinde 6 TL olur ve ondan sonrada dolar 5 TL doğru gider askeri maaş ise 1800 TL olur böyle gider arkadaşlar bu pek bir şey beklemeyin ülke savaşta.
newbie
Activity: 153
merkez bankasının dolar rezervini artırmak için dış borca girip  taksitlendirme operasyonundan sonra 20 krş falan düşer.
3-5 ay yeriz bu senaryoyu. Borcu ödeyemeyince cibili cibili şak şak şak dolar oldu 4-5-6 lı şak şak şak
member
Activity: 490
Memleket eyiye gidiyor. Mükemmeliz maaşallahımız var. Ben şahsen üzülmüyorum. Aç kalmam ben bu memlekette. Bir şekilde kendimi idame ettiririm. Umarım 40 lira olur. Bu ülkeyi bu hale getirenler düşünsün. Aç kalmadıkları ve hiçbirşey alamayacak hale gelmedikleri sürece makarnaya talim edip devam edecekler.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Sadece dolar değil Euro, Sterlin hrpsi artıyor. Artık üreten değil tüketen bir ülke olduk ve hemen hemen tükettiğimiz her şeyi ithal ediyoruz, ödemeleri dövizle yapıyoruz. Dıi borcumuz her gün katlanarak artıyor ve bu kısır döngüden kurtulmamızın yegane yolu üreten bir ülke olmamız. Tez zamanda akıllı politikalarla tüketici toplumu olmaktan kurtulmalıyız.
member
Activity: 210
dolar gerçekten bu ülkede büyük dert, para birimimiz sürekli değer kaybediyor dolar karşısında ve bence bu durum çok kötü, çünkü bir çok şey dolar ile fiyatlanıyor ülkemizde
full member
Activity: 980
Merit: 207
Şu an da 3.97 civarı seyr ediyor,  4 pisikolojik bir sınır, eğer 4 ü aşıp uzun süre şöyle 3 gün 5 gün bir hafta kalırsa, daha da oradan aşağı inmez diye düşünmekteyim
member
Activity: 182
Merit: 11
gelde şu saatten sonra paranı tl cinsinden elinde tut böyle bir durum tam bir felaket kimse polyannayı oynamasın durum ortada
member
Activity: 560
Merit: 57
Memleket için gerçekten çok kötü haber ya insanların yaşam kalitesi düştükce düşüyor kimse durdurmuyor nereye gidiyor bu memleket makam koltuklarının umrunda değil gibi hareket ediyorlar
newbie
Activity: 126
şunu bilmek gerekir ki ekonomi ne kadar iyi dersek diyelim dolar niye düşmüyor düşünmek lazım
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
evet o seviyelere kadar geldi şimdi üzülsek mi sevinsek mi bilemedim eldekilerin değeri artıyor böylece ama vatadaşımı düşününce alım gücü çok çok azalıyor ve perişan duruma düşüyor ben üzülen taraftayım sanırım.
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
Hükümet aynı kaldığı sürece dolar yükselmeye devam edecek ve hiçbir şekilde geri inmeyecek.. Sebebi ise bizi yönetenlerin gerçekten cahil ve üretimden hiçbir şekilde anlamamalarından kaynaklanıyor olsa gerek.
full member
Activity: 210
Merit: 100
rakamlar açıkça ortada bu neyin algısı milletin aklını bulandırıp asıl algıyı açıklama yapanlar yapıyor bu durum ülkemiz adına çok utanç gittikçe paramız yok oluyor
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Dışarıya bağımlı olduğumuz sürece artmaya devam edecektir .Iphone X veya samsung 9 patates  ile alacak halimiz yok sonuçda .Algı aldı diyorlarda " Algı, psikoloji ve bilişsel bilimlerde duyusal bilginin alınması, yorumlanması, seçilmesi ve düzenlenmesi anlamına gelir." demekmiş .Sonuçda 1 kişi doğru konussa 9 kişi hatalı konussa doğru konusanın hiç bir hükmü kalmaz .
full member
Activity: 462
Merit: 107
Dolar 4 oldu algısı yanlış diye sayın bakanımız açıklama yaptı.Tam o sıralar dolar kuru 3.97-3.98 arası gidip geliyordu.Yani sırf bu açıklama bile Türk lirasının neden değer kaybettiğini açıklıyor bence.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Sonumuz nereye gidiyor çok merak ediyorum her yükselişin ardından yeni yükselişlerin gelmesi daha da kolaylaşıyor 5i görmesi çokta şaşırtıcı bir durum olmayacak sanırım.

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
TÜm dünyada bir görünmeyen bir ekonomik kriz var . Fakat türkiye gibi teknoloji üretemeyen ülkeleri daha çok vuruyor. 2019-2020 gibi global boyutta bir kriz bekleniyor bundan sağ çıkabilmemiz için satacak bir şeyimizde kalmadı . Kriptoda olsam da çok kötü günler bekliyor bizi . Global kriz kripto için hep fırsat olmuştur .

Haklısınız hocam Teknoloji üretmeyen ülkelere kısaca gelişmekte olan ülkeler diyebilirz.Aslında bu gelişmekte olan ülkeler bir türlü gelişemiyor.Bundan dolayı artık bu sıfatında çok bir öneminin kalmadığını düşünüyorum.Ama asıl korkutucu olan nokta şu gelişmekte olan ülkeler arasında bile en çok bizim para birimimiz değer kaybediyor.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
TÜm dünyada bir görünmeyen bir ekonomik kriz var . Fakat türkiye gibi teknoloji üretemeyen ülkeleri daha çok vuruyor. 2019-2020 gibi global boyutta bir kriz bekleniyor bundan sağ çıkabilmemiz için satacak bir şeyimizde kalmadı . Kriptoda olsam da çok kötü günler bekliyor bizi . Global kriz kripto için hep fırsat olmuştur .
Pages:
Jump to: