Pages:
Author

Topic: Dolar Tüm Zamanların Rekorunu Kırarak 4.000 oldu! - page 6. (Read 1070 times)

member
Activity: 322
Merit: 15
Birileri suni büyüme birileri güçlü ekonomi diğerleri de ekmeği dolarla mı alıyoruz burası amerika mı dedikçe dolar 5 te olur 10 da.
newbie
Activity: 131
Merit: 0
dolar artıyor yakıt fiyatlarına zam geliyor o artıyor bu artıyor ama gelir hiç artmıyor sonumuz hayrolsun
full member
Activity: 353
Merit: 100
dolar kuru karşısında türk lirası çok fazla küçüldü ve değer kaybetti. bu nedenle ülke içinde pek çok ürün fiyatında zam olacak. döviz kurlarındaki artış maalesef arkasından enflasyon artışı olarak geri döner.
member
Activity: 182
Merit: 11
Bu gidişle 5i ne zaman göreceğini tartışsak yeridir galiba ciddi anlamda bir ivme yakaladı ve TL her para birimi bazında değer kaybediyor maalesef
newbie
Activity: 98
Maalesef hem dolar hem Euro giderek yükseliyor
Bu gidiş umarım kısa sürer
newbie
Activity: 280
    Üretim üretim üretim olmadığı sürece dışa bağımlı yaşamaktan kurtulmak zor ve dolar euro etkisi daha çok oluyor üzerimizde çünkü ithal etmekten öteye gidemiyoruz
newbie
Activity: 112
Bence bu yükseliş uzun süredir devam edecek
Çünkü yatırımlar azaldı
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Zaten rekorlar arka arkaya geliyor son zamanlarda euro dolar altın benzin mazot ülkede her şeyin fiyatı uçuyor maaşlar hariç tabi ki de.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
sakıp sabancınında dediği gibi vah vah vah memleketimin haline demekten başka bir şey gelmiyor elden maalesef, bu gidişat nereye böyle bilemiyorum umarım her şey düzelir memleketimin insanı rahat bir nefes alır
member
Activity: 476
Merit: 75
Dolar bu hızla devam ederse 4.25 seviyesinin üzerine kendisi atabilir yani özellikle sadece kriptopiyasa ile uğraşanlar için kolay gelir bunu söylemesi ancak reel sektörde yok böyle bir yukseliş
jr. member
Activity: 140
Merit: 8
Bence 4 hic birsey daha. Dahada yukselecektir. Geri donmesi oldukca zor.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Bu hükümet başımızda olduğu sürece ekonomik anlamda ilerleyebileceğimizi düşünmüyorum çünkü herifler üretimden bir haber, üretim yapan hangi fabrika varsa bir bir kapattılar ve dışa bağımlı bir ülke haline geldik.
member
Activity: 268
Merit: 12
Bu savaş ortamı devam ettiği sürece daha da artacaktır diye düşünüyorum. Olaylar büyüyerek devam ederse 5i bile bulabilir bence.
aynen dostum katılmamak elde değil. böyle savaş ortamı devam ettiği sürece muhtemelen daha da yükselir.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Bu savaş ortamı devam ettiği sürece daha da artacaktır diye düşünüyorum. Olaylar büyüyerek devam ederse 5i bile bulabilir bence.
member
Activity: 322
Merit: 11
Rekor kırmaya devam 4.20 ile durmak yok yola devam diyor. Türk lirası gün geçtikce daha da bereketli olacak. Süper güç olma yolunda hızla gidiyoruz.
member
Activity: 155
Merit: 10
Dolar iyi bile 4 oldu ben 5 olmasını bekliyorum bunca haberden sonra.Dolardaki bu yükseliş ülkemiz için çok kötü oldu enflasyon düşmesi benzin mazota zam vesayre olan gene bize olacak.Bu gidişle dolar dahada artar gibi duruyor.
member
Activity: 434
Merit: 14
Dış güçler abi bunlar 4 lira da yapar 14 te Smiley Anasını satayım bi tanışamadık şu dış güçlerle..Ülkenin her problemli meselesinde bir sorumlu bulunuyor ama nedense kendi içlerinde tek bir sorumlu çıkmıyor..Kendi bakanlarının yaptığı objektif yorumlara bile tahammülleri yok..Geçen seferki gibi çıksınlar yine meydanlara dolarlarınızı bozdurun desinler..Tanju Çolak arkasına 3-5 gazeteci alıp vatanımıza feda olsun diyerek dolar bozdurup düşürmeye çalışsınlar..
member
Activity: 448
Merit: 10
Dolar fiyatının 2018 yılında yükselmesi ve 5 lira civarına gelmesi bekleniyordu , sanırım bu durum gerçekleşecek.Artık bu dolardaki yükseliş ile birlikte ülkemizde enflasyon oranı ciddi şekilde artacaktır.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
dolar ve eur oldukça değerlendi kısa zamanda, ancak benim düşüncem bu seviyelerin daha da kötüleşeceği yönünde ekonomik veriler çok iyi gelmediği gibi bir de hem içeride hem de dışarıda tüm haber akışı olumsuz bundan doğal olarak ilk etkilenecek kurlar oluyor ve sonuç ortada.
newbie
Activity: 128
bugün 4.08 olmuş düşmüş birazcık Smiley
Pages:
Jump to: