Pages:
Author

Topic: Dolar Tüm Zamanların Rekorunu Kırarak 4.000 oldu! - page 9. (Read 1070 times)

member
Activity: 123
Merit: 10
Dolar 4.000 üzerine çıkmakta geç bile kaldı hükümet elinden geldiğince aşağı çekmeye çalışsada dolar tl karşısında yükseliyor .Dışa bağımlılığın sonuçları bunlar kendi kendimize yetebilsek kim takar doları..
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Dolar için bu başlangıç. Nisan sonlarına doğru benim görüşümce 4.20 leri görecek. Bu dolar için şu anda altın günler. Çok sağlam ilerliyor ve çok sıkı bir destek var. Düşüşe geçse bile 3.90 lardan aşağıya düşmeyecektir. Bu da çok önemli değil şu aşamada. Yeri gayet iyi ve bir süre daha devam edecektir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Amerika hayvanlar gibi dolar basarken doların bu kadar artması hep ilginç gelmiştir. Birde FED doları geri çağırmaya başladığında ( Faiz artışında) 4 TL komedi gibi kalabilir .
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Global bazda işlerin iyi gitmediği aşikar, heryerde problem var, bu problemler de paranın limanı olan güveni temelden sarsam major hadiseler. Bizim gibi gelişmekte olan ülkeler ise ekonomileri cam gibi rüzgara, ısıya soğuğa oldukça dayanıklı ancak fırtına estimi büyük sıkıntı oluyor. Umarım kazasız atlatırız 2018 yılını, gidişat hemen faizlere ve kurlara etki ediyor doğal olarak. 
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bunlar iyi gunlerimiz bence. Daha buyuk rekorlar gelecektir. Uzucu bir durum ama elden birsey gelmiyor.
member
Activity: 364
Merit: 20
Onlem alinmazsa eger 5 de olur 10da olur. Ulkemizde uretim yok maalesef oldukca normal bunlar.
full member
Activity: 406
Merit: 189
Bunlar iyi zamalarımız, keşke buralarda kalsa ama artmaya devam edecek maalsef, bok çukurundayız, çırpındıkça batıyoruz
jr. member
Merit: 2
sıkıştıra sıkıştıra 4tl oldu. yakındır o sıkıştırdıkları yerden patlaması işte ozaman oturur izleriz nasıl yükseldiğini.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
dolar almış başını gidiyor bu gidişlede düşecek gibi de gözükmüyor. bana göre kendini 4 seviyelerinde sabitleyecek
member
Büyük ihtimalle bu yılın sonunda yeni bir başlık açmaya gerek kalmadan sadece başlığı değiştirerek aynı konuya devam edeceğiz.

Dolar Tüm Zamanların Rekorunu Kırarak 5.00 TL oldu!
member
Activity: 154
Merit: 16
aslında doların bu denli artması  bizi ekonomik zarara uğratıyor doların yanında ezilen paramızı samıroum  bile ufaçık bir bilgisayar parçası almaya kalsak ateş pahası abi herşey dolar olurca sıkıntı oluyor bize maaşlarda dolar bazlı alınsa keşke Smiley
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Doların yükselişiyle birlikte ülke olarak biraz daha fakirleştik., ithal ettiğimiz tüm ürünlerin fiyatı artmış oldu. Artık üreten bir ülke olmamız gerek.
full member
Activity: 294
Merit: 101
en son itibari ile ben 4.04 TL gördüm ve ben ona o bana baktı halbuki dolar değer kazanmıyor bizim paramız değer kaybediyor hep dış güçlerin oyunları bizim ekonomimizi batırmaya çalışıyor.
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
dolar şu an 4.06 ve 4.10'a koşar adımla gidiyor, bu tabloyu görünce insan sadece hüzünleniyor akıllardan başka bir şey geçmiyor, allah sonumuzu hayır etsin çok zor günler bizi bekliyor gibi
newbie
Activity: 280
    Kendi malı kalmadı ki ülkemizin sata sata ihaleleri kendi yandaşlarına peşkeş çeke çeke kendinden olanlarla birlikte zengin oldular Üretmeyen tüketen ihracatı unutup herşeyi ithal eder hale getirildik böyle olunca sonuç dolar 4 tl euro 5 tl benzin 6 tl halk .... 7
full member
Activity: 238
Merit: 100
ülkemiz için ekonomik anlam da gerçekten ciddi adımların atılması lazım çünkü sonumuz pek çıkar yol gözükmüyor
member
Borç almış başını gitmiş,
üretim kalmamış ülkede,
Hazır üretim yapan yerler yabancılara peşkeş çekiliyor
sonra vay efendim dolar 4 lira olmuş. Olur tabi normal değil mi
newbie
Activity: 700
paramızın bu kadar değer kaybetmesi çok kötü zamlara da bahane hazır dövizle borç alana Allah yardım etsin
full member
Activity: 714
Merit: 125
Önemli olan aslında biriken borç stoğu özellikle özel sektörün, diğer taraftan ise önemli bir oranda cari açığın olması ve büyümekte olan bir ekonomi için söz konusu rakamlar oldukça tehlikeli. Zira biz büyüdükçe cari açık ve borç stoğumuzda büyüdüğünden en ufak bir tökezlemede hepimize tahmin etmediğimiz faturaların çıkma ihtimali artıyor. Böyle bir ortamda 4,00 USD/TRL seviyesi için çok yüksek bir oran değil.
full member
Activity: 854
Merit: 113
uretmeyen her seyi disardan alan vergilerle gecinen bi ulkeyiz. dolar degil 4 10 bile olabilir. bu duzenin degismesi gerekiyor. bu hukumetle krize dogru yavas yavas gideriz.
Pages:
Jump to: