Pages:
Author

Topic: Dolar Tüm Zamanların Rekorunu Kırarak 4.000 oldu! - page 8. (Read 1070 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Bu aralar dolar ve avro kurlarına bakamıyorum valla. Gözüm hep kripto para kurlarında açıkçası. Benim için şuan doların ne olduğu önemli değil btc eth daha önemli açıkçası. Ülke ekonomisi için yüksek kur çok iyi değil. Onuda devlet düşünsün. Grin
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
dolar acayip bir gidip bir geliyor benzin  fiyatlarısı ise işine geldikleri gibi hareket ettiyorlar ben şunu gördüm abi dolar hikaye bahane ayağına ne kazansak kar ona bakıyor adamlar hep bahaneler.
full member
Activity: 252
Merit: 103
Evet her ne kadar ülke büyüsede halk maalesef fakirleştiği doğru belki devlet çalışanlarını etkilemez ama askeri maaş ile çalışanları epey etkiler diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
     Üretmeyen sadece tüketen ülkeler fakirleşmeye mahkumdur bu da demek oluyor ki artık değişim zamanı geldi geçiyor yönetemiyorsan bırak git illa ki bi yöneten çıkacaktır ne yabancı sermaye ne de eldekileri satmak fayda etmiyor Özal zamanından beri aynı terhane karnımız tok yalanlara hayallere bize somut gerçekler lazım
member
Activity: 308
Doların 4 tl olması hesaplama açısından kolaylık oldu ama ülke açısından iyiye işaret değil, paramızın değeri giderek düşüyor. Merkez bankasının yıl sonu kur tahmini 4.10 du. Umarım daha fazla yükselmez.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Kurlar aldı başını gidiyor, ateşi södürmek pek kolay değil, çok hızlı yükseliyor, TL tüm varlıklar karşısında değer yitiriyor, umarım kısa zamanda tekrar TL değerlenir, işlerin sarpa sarması hiç iyi olmaz. Ekonomik veriler de pek parlak gelmiyor, hiç iyi gitmiyor.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Gerçek şu ki, döviz konusunda hükümeti yönetenlerin söylediklerinin tersinin gerçekleşmesi şaşırtıcı olmasa gerek. Geçen sene dövizleri satma seferberliği vardı, bu sene ise ekonomik göstergelerin anlamsız olduğunu söyledi bir önceki sene dövizleri satın diyen şahıs.

Ali Babacanı yediler, sıra Mehmet Şimşek'te. Sonrası fena...

Ziya Paşa'nın Terkib-i Bendinden

Ayinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde

(Kişinin aynası işidir, lâfa bakılmaz; bir kişinin aklının seviyesi yaptığı işte görünür.)

İyi dileklerimle
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Dolar fırlıyor,altın fırlıyor ekonomi sıkıntıda allah sonumuzu hayretsin ne diyelim.
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Ne yazıkki ülkemiz için çok kötü bir durum. Elimizdeki Türk Lirası'nın bir değeri kalmadı. Gün geçtikçe eriyor, her şeye zam kapıda, vergiler bir taraftan. Nasıl geçinecek bu insanlar merak ediyorum. Döviz ile iş yapan, mal alan o kadar esnaf var. Hala "ekonomimiz çok güçlü, süper bir ülkeyiz" zırvalarını bir tarafa bırakıp ciddi anlamda düşünmeliyiz, "nerede hata yapıyoruz" diye.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
4'e çıkartmamak için çok uğraştılar. artık 4 ü geldi. bundan sonrası daha kolay yükseliyor. baktım da bugün 4.1 olmuş. Allah kolaylık versin. Allah sabır versin.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
doların yükselmesinden yalnızca dolar ile kazanç elde edenlerin yüzü güler. TL yi seviyoruz milli paramız güzel de değer kaybediyor. senelerdir. önüne geçilemiyor. türk liranız varsa gidin dolar alın atın köşeye. ilerde 5-6 lira olduğu zaman kullanırsınız en azından.
member
Activity: 224
Haber sitelerinden "dolar tarihi rekoru kırdı" şeklinde bildirim almadan gün geçmez oldu. Sürekli olarak artış halinde.
Maalesef ülkemiz için işler hiç yolunda gitmiyor.. Sonumuz ne olacak merakla bekliyorum.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Sonuclar cok kotu olacaktir. Bunun onu kesilmezse ulkemizin sonu yakin maalesef.
member
Activity: 350
Merit: 11
Doların fiyatlanması ülkemiz ekonomisi  açısından hiç olumlu sonuçlar doğurmaz ,2018 yılı ekonomimiz ve dış politikalar açısından zor yıl olacağa benziyor eğer denildiği gibi dolar 5 lira olursa enflasyon alır başını gider.
member
Activity: 88
Merit: 12
Beklenen bir durumdu aslında,
beklemeyenlerin ekonomiyle pek alakaları yok
yada en güzelini yapıp, ilgilenmiyordur.

member
Dolar şu anda piyasa en güvenilir yatırım birimi. Bence dolar 4.10 ların üzerine çıkıp 4.20 leri zorlayacak. Bu gerçekleşebilir. Şu an için dolarda çok destekliyolar.
member
Activity: 336
Dolar ipini kopardı yükselişe devam ediyor .Bu yıl yani 2018 yılı döviz olarak yüksek rakamlar görebileceğimiz bir yıl olacak ,benim dolar olarak yıl sonu beklentim 5 lira euro da 6 lira civarı olacaktır.
member
İsterse 8 lira bile olur olursa da kimse şaşırmasın , ülke de bir çöp bile üretme dışarıya bağımlı yaşa sonra da vay efendim dolar tavan yaptı, yapar tabi.
member
Activity: 392
Beklenen akibet çok şaşırmamak lazım , hatta öyle ki sene sonuna doğru dolardan beklenen rakam 5 lira eurodan beklenen rakamda 6-6,5 lira olacağı söylentisi ve bilgisi yüksek , elimizde dolar nakit tutmak önemli.
member
Activity: 322
Merit: 16
Suni yöntemlerle buralarda tutabiliyorlar. bundan sonrası meçhul.
Pages:
Jump to: