Pages:
Author

Topic: Dolar Tüm Zamanların Rekorunu Kırarak 4.000 oldu! - page 11. (Read 1070 times)

full member
Activity: 308
Merit: 100
--
Dolar müthiş artmış ve bunu durduracak gücümüz yok. Bir ara yine çıkmıştı 3.90 lara ama sonrasında devletin müdahalesi ile inmişti tekrar. Şu an müdahale edecek gücümüz de kalmadı sanırım. Üretimden çok ithalat ve tüketime dayalı ekonomimiz çökmeye başlıyor sanırım.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Paramızın her geçen gün daha fazla değer kaybedişini büyük bir üzüntüyle izliyorum. İşin acı tarafı da bu durumu önlemeye yönelik hiçbir şeyin yapılmayıp bir de çıkıp pişkin bir şekilde ekonomimizin büyüdüğünün söylenmesi.
member
Activity: 182
Merit: 11
Buradaki çoğu insan dolarla iş yaptığı için doların yükselmesine sevinse de bu memlekette yaşayan tl ile alışveriş yapan bizler için baya baya vahim bir durum bu durum. İktidardan zerre umutlu değilim ancak keşke bir şeyler yapsalar da sorun çözüme kavuşsa
full member
Activity: 196
Maalesef Türk Lirası tüm para birimleri karşısında değer kaybetmeye devam ediyor.Dolar'ın gelişmekte olan ülkelerin para birimleri karşısında bir yükselişi olduğu doğru ama bu yükselişten en çok zarar gören ekonomilerin başında maalesef Türkiye geliyor.
full member
Activity: 546
maalesef dolar ülkemiz açısından kötü gidişatı devam ettirmekte, baya yükselmiş durumda, bu piyasada iş yapanlar için sevindirici bir haber olarak görünse de ülke açısından vatandaş açısından kötü bir gidişat.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Ekonomimizin durumunu açıkça belli eden bir sonuç değil mi
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Doların gösterdiği bu performansı keşke kripto paralar da gösterse. Dolar euro uçtu bir anda böyle bir şok etkisi de bitcoin ve ethereumdan bekliyorum artık
newbie
Activity: 280
    Tamamen dışa bağımlı tüketen üretmeyen bir ülke haline getirildik devlet adamlarının yaptığı borcu borçla kapatmak elde avuçta ne varsa satmak ne miras bırakmışın  Atam ye ye bitiremediler ama üretmeyen toplumların sonu iflas
member
Activity: 294
hocam dolar aldı başını yürüdü euro da aynı şekilde benzin desen maratona çıkmış gibi halimz yaman gerçekten ülkece ekonomk değerimiz azalıyor farkında değiliz
newbie
Activity: 238
Dolar ve Euronun yükselmesi tamamen ülkemizin üstüne oynanmak istenen oyunların bir parçası olarak görünüyor.Ülkemizde ki bazı işadamlarının bile yurtdışına yatırım yaptıklarını gördükçe sadece dışardan değil içeriden de düşman çok .
member
Activity: 350
Dolar yıl sonuna kadar 5 euro yıl sonuna kadar 6-7 lirayı bulacak ,yaklaşık 2- yıldır  dolar ve euronun bu fiyatlara geleceği söylentisi vardır, sanırım 2018 de bu gerçekleşecek gibi gözüküyor.
member
Activity: 392
Merit: 10
Dolar iner çıkar çok önemli değil nasıl olsa yükseleceği beklentisi bütün piyasada biliniyordu , bu dövizin yükseleceği haberi yaklaşık 8 ay önceden kötü habere alıştırmak için yayılmıştı halk arasına .
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
gerçekten yazık ülkemize, bakıldığı zaman her gün daha da fakirleşip her gün alım gücümüz daha da eriyor. geçinmek daha zorlaşıyor ve insanlarımızın mutsuzluğu kat ve kat daha da artıyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Milletin cebindeki 3-5 doları satmakla kimseye ayar verilmeyeceğini inşallah bu halk anlamıştır artık
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
yakinda bu zamanlari ariyor olacagiz. 5 lira  olmasi demek sadece %25 artmasi demek. 6-7 ay icerisinde 5 tl seviyelerini bile gorursek sasirmam. .batiyoruz arkadaslar.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Daha yeni yurt dışındaydım yani kafam allah bullak oldu, gittiğim ülkede Euro geçiyordu 100 TL verip 20 euro alabiliyorsun bu ne kadar kötü bir durum ya.. Arkadaşın biri khklar ile alakalı güzel bir yazı yazmış şuanda aslında bizi zor durumda bırakan olan OH AL olması diye düşünüyorum bende ülkenin artık bir düzene girmesi gerekmektedir düzen olamadığı içinde her şey berbat görünüyor.
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
Oha diyorum ya 4 TL nedir arkadaş ya resmen hükümeti bunun üzerinden sıkıştırma yapmak için her şeyi yapıyorlar ama olan halka olacak yine sanırım 5 TL bile görebiliriz arkadaşlar.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Ben yılbaşında yeni yıla girerken doların 4 TL olmasını bekliyordum. Biraz geçte olsa 4 TL yi gördü. Millet zamanında dolarlarını bozdurdu da ne oldu doların ateşi sönmedi. Bizde bu ekonomi kafası varken dolar 5 TL de olur 10 TL de.
member
Activity: 364
Merit: 10
Ülkemiz gerçekten gittikçe fakirleşiyor sürekli olarak paramızın değeri düşüyor ve buna önlem olacak hiçbir mantıklı adım atılmıyor.
Maalesef gelecekten ümitsizim böyle giderse ekonomimizin daha da kötü duruma düşeceğini düşünüyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Genel olarak ülke olarak zararda olsakda BTC sabit kalırken doların da artması biraz olsun işimize geliyor . Borsanın 116 bin olmasının esas nedenide doların 4 tl olması adamlar ucuza hisse satın alıyor.
Pages:
Jump to: