Pages:
Author

Topic: Dolar Tüm Zamanların Rekorunu Kırarak 4.000 oldu! - page 3. (Read 1070 times)

newbie
Activity: 84
Merit: 0
Bu halde daha giderse dolar ne rekorlar kırar ülkenin durumu cok kötü suan .
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
4 artik basitmis gibi gorunuyor onun ustune kac rekor daha kirdi. Simdi de gozunu 4.5a dikmis durumda yakinda onuda goruruz.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Doların ateşi sönmüyor soluksuz yükseliyor, o yükseldikçe bizlerin de sisteme dahil olma maliyetimiz artıyor, BTC ve ETH ortalama %50 yükseldi geçtiğimiz ayda buna bir de bizim kura göre usd'nin yükselişini ekleyelim %30 yaklasık, toplamda BTC ve ETH bazında neredeyse net olarak 2x bir değerlenme söz konusu. Doların dümesi yönünde orta vadede herhangi bir beklenti yok piyasada.
member
Activity: 322
Merit: 14
Gün itibari ile 4.3 u geçti. Asıl sorun artması değil şu an yaşayacağımız bir ekonomik kriz ile dolar kurtaramayacagimiz seviyelere gelecek. Korkutuyor beni.
newbie
Activity: 280
   Böyle bir yönetim şekli olduğu sürece dolar 10 tl bile olur Dışa bağımlılığın önünü kesmeli ve üretime geçilmeli acilen yoksa sonumuz hiç iyi değil çocuklarının geleceğini yurt dışına göndererek değil kendi memleketinin kötü gidişatına dur demeli
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
dolarda daki yükseliş 4.36 dan merkez bankasının müdahalesiyle ancak 4.25 düştü, ama bu yangını durdurabileceklerini sanmıyorum. üretme dayalı olmayan bir ekonomin hazin sonu. yazık ülkemize, öyle meydanlara çıkıp %7 büyüyoruz demeyle olmuyormuş.
full member
Activity: 280
Merit: 102
dün gece 4.36 lara kadar ilerledi ardındansa, 4.30 lara kadar geri düştü, bu sabah da 4.26 lara kadar geldi çünkü büyük müdehale oldu, büyük müdehaleye rağmen, çok az bir geri çekilme var,

dolar 2-3 lira iken, ( dolara yatırım yapanlar yaya kalır zamanları)    100.000 dolar alıp köşeye atan bir kişi,  sırf   4.25-4.35 aralığında 10 bin tl kadar para kazanıyor,   yani %2 bile oynamıyor kur, ona rağmen deli dehşet paralar kazanıyor
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
dolar tekrar rekor kırdı. 4.30 oldu. yakında yeni yeni rekorlar çıkar.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Gün gectikce daha da artiyor. Uzun bir sure boyle üzücü haberler görmeye devam edeceğiz gibi gözüküyor.
newbie
Activity: 83
Aldı başını gidiyor. Daha seçime kadar da yükselir bir de seçimden sonrası var. Merkez bankası bir şeyler deniyor galiba da ne kadar faydalı olur bilemem. Hayırlısı...
member
Activity: 448
Merit: 10
Dolar bitcoin ile yarışa girecek ülkemizde ,bu doların yükselişinin faturası bizden seçim sonrası kesinlikle çıkacaktır, bir an önce merkez bankasının doların yükselişine kaşı acil eyem yapmalı ve önlem almalıdır.
member
Activity: 336
Doların yükselişinin  devam etmesi durumunda ülkemiz ekonomisi açısından ve halkımızın alım gücü sıkıntıya düşecektir , geçen seneden beri doların 5 lira olabileceği söylentisi sanırım bu yıl gerçekleşecek gibi duruyor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
Dolar 4 olsa ne yazar 5 olsa ne yazar , ben ekmeği dolar ile mi alıyorum , arabaya benzini dolar ile mi koyuyorum , dolar 6 lira da olsa ben 50 liralık benzin alıyorum.
Ülkemiz büyüyor gelişiyor , tüm dünya bizi kıskanıyor , dünya liderimiz var geçin bunları. Hatta görünmez uçak bile yaptık
 Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Sabah sabah milli içeceğimizden içince biraz kafa yaptı kusura bakmayın Smiley Yazdıklarımı ciddiye alıp saldırmayın ha !
member
Activity: 224
4e o kadar hizli geldi ki daha baslangic oldugu cok belliydi. Su an 4.3 oldu yarin bir bakcaz 5.3 olacak.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Dolar daha cok rekor kıracak böyle gıderse ucu bucağı yook devamlı artışta merkez bankasıda onune geçemıyor ekonomımız kötu oldugundan dolayı
full member
Activity: 308
4.00 ı geçtiği günü dün gibi hatırlıyorum, ne çabuk geçti diyeceğim, zaten şunun şurasında çok kısa zaman önceydi, artık hedefi 5.00 a dikmiş durumda ki bu rakamlar abartı değil hiç
full member
Activity: 286
Buraya daha önce yazdım mı hatırlamıyorum. Maalesef üretim yapan ve ürettiğini satan bir ülke değiliz. Dışa bağımlılığımız sürdükçe dolar hep hep TL karşısında değer kazanacaktır. işin kötü tarafı dolara karşı bir çözüm üretilemiyor.
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Buğün dolar 4.35 TL ile herhalde yeni rekorlarını kırdığını zannediyorum dahada yüksekdilmi bilmiyorum ama dikkatli olmak lazım borsa ve forex gibi sistemlerde ülke zor günlerden geçiyor.
newbie
Activity: 154
Keşke 4 tl de kalsaydı hala yükselmeye ve tüm zamanların rekorunu kırmaya devam ediyor dolar. Seçimin ilanı da çok işe yaramadı bakalım seçim sonrası ne olacak doların hali.
newbie
Activity: 140
Zorlu bir mayıs ayı bekliyor. Zaten kötü olan ekonomi artık taşıma su ile dönmüyor.
Pages:
Jump to: