Pages:
Author

Topic: Efsane Kripto Günlüğü - page 3. (Read 5495 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
February 14, 2020, 12:09:24 PM
Güncelleme: Son güncellemeden bu yana bir çok alım satımda bulundum. Şimdilik fazla trade yapmadan piyasayı izlemeye karar verdim. Margin long/short pozisyonlarının durumu, derinlikteki buy wall'lar, fiyattaki sıkışma ve diğer gerekçelerle şuanda 9800 dolara kadar bir düşüş bekliyorum. Gerçekleşir mi bilmiyorum ama durum buyken long için pozisyon açmayı kendime riskli görüyorum.

Buradan long short pozisyon oranlarına bakabilirsiniz: https://www.binance.com/en/futures/funding-history/3

10k dolar altına sarktıktan sonra duruma göre uzuuun süreli bir pozisyon açabilirim. Bir süre holder olarak takılmak istiyorum. Piyasa gerçekten çok yordu bu aralar beni. Halving fiyatlamasının henüz gerçekleşmediğini belirteyim (bence) bu fiyatlamalar sadece genel kaostan kaynaklanan fiyatlamalar. Halving etkisini muhtemelen mayıstan sonra görürüz.

İçimdeki ayı bana: Hala 8-9k dolar arasında alacağımız var diyor. Bu belkide bir temennidir. Şuanda dolar pozisyonunda durduğum için : )
legendary
Be A Hope
February 05, 2020, 05:52:24 AM
malum sağlam battım Cheesy

Yorumun için teşekkürler @Wolwoo. Ayrıca geçmiş olsun. Umarım kısa sürede toplarsın zararını. Dominant coinlerle ilgili yorumuna katılıyorum.

Bu arada son yazdığım analizde şuan itibari ile kâra geçti. 9400 dolarda şuan btc. 9250 dolardan döner sanmıştım ama birazcık daha altına düşerek endişelenmeme neden olmuştu dün. Şimdi rahatladım doğrusu. Pozisyonum karda nereden çıksam diye düşünüyorum. Sizce btc nereye kadar yükselir bu iki güne kadar?

Bana öyle geliyor ki yine 9475-9500+ bandını tekrar deneyecek. Ona göre izleyip takip ediyorum. Güçlü bir boğa yok ama güçlü bir ayı da görünmüyor bugün. Long short pozisyonları da bizden yana görünüyor.

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
February 04, 2020, 10:32:27 PM
malum sağlam battım Cheesy hbar aldıydım 141'den geçen gün, tabii yine düştü, 136'ya geldi  Grin 145'i görünce sattım, 24 saat geçmedi 200'ün üzerine attı
iota arttı, iota artınca ripple da boş durmaz, ripple artınca stellar'a bakiym dedim o da yolculuğa çıkmış şu saatlerde, ada 400'lerden 600'lere geldiydi, tron da 250-300 olabilir bu gidişle...öyle ufak bir boğa demeyelim de oğlak piyasası oluştu şu aralar...

dominant coinlerden biri arttı mıydı diğerleri pariteyi korumaya çalışır, mesela ripple falan sağlam artarsa örneğin 10k satoshi üstü olsa iota-stellar-ada-nem-tron ne varsa artar ya da çıktığı gibi geri düşer, iota ripple'ı solladıydı, şimdi makası kısaltıyorlar. ha haber falan olayın mantıklı açıklaması gibi sunulabilir ama benim görüşüm bu!
legendary
Be A Hope
February 04, 2020, 06:45:01 AM
+++

Son yazdığım görüş ekseninde bitcoinde iyi bir düşüş yaşadık. 9250'ye kadar düşüş olur diye düşünüyordum. Gece boyunca 9250 bandında seyretti zaten. Az önce 9125 dolara kadar bir düşüş oldu. 9200 dolar şuan btc. Buradan itibaren longlamak mantıklı bence. Buradan biraz daha yukarıya devam eder bitcoin. Çok ciddi bir destek yok ama kar bırakabilecek bir seviye olduğunu düşünüyorum.

9320, 9400'e kadar bir yükseliş olabilir gibi, sonrasına bakacağız duruma göre. Aşırı bir bull talebi göremiyorum. 10 bin dolar biraz sıkıntıda duruyor.

Bu arada arkadaşlar konuda sizin de düşüncelerinizi yazmanız beni çok mutlu eder. Günlüğe sizlerde notlar bırakabilirsiniz.
legendary
Be A Hope
February 03, 2020, 06:45:04 AM
Kalemder hocam btc sıkıştı demişsin, bundan sonrası için ömgörün neler? Btc öyle ve ya böyle bu stabiliteyi kıracak gibi, bu durumda altcoinlerin başına neler gelebilir? Şöyle kısa bir yorum almak isteriz senden, teşekkürler, bol kazançlar üstad...

Selamlar @Wolwoo hocam,

Biliyorsun ben çok kısa vaadeciyim. Günlük saatlik işlemler yapmaya çalışıyorum. Orta vadede btc ne yapar bir fikrim yok şuan için. 10k üzerine kırılması ve 9k altına düşmesi arasında %50 eşit ihtimal var hemen hemen. Biraz daha yukarı yönlü pozitif hava var. Fakat pozisyonların durumundan dolayı emin olabiliyorum. Şuan için ben bu banttaki dalgayı yakalayarak btc sayımı artırmaya çalışıyorum.

Az önce yazdığım bu sinyalde gerçekleşti 9303 dolara dokundu btc az önce. Ben biraz daha düşmesini umut ederek beklemeyi tercih ediyorum alım için. O anki pozisyonların durumuna göre long pozisyonumu açacağım.

++++
Aşağıda 9320-9250 dolar arasını gözlemleyeceğim

9250 civarında bir yere dokunacağız gibi ama oraya geldikten sonra tablo pozitif görüntü verirse manuel olarak açacağım bu pozisyonu. Yatırım tavsiyesi değildir bunlar.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
February 03, 2020, 06:10:49 AM
Kalemder hocam btc sıkıştı demişsin, bundan sonrası için ömgörün neler? Btc öyle ve ya böyle bu stabiliteyi kıracak gibi, bu durumda altcoinlerin başına neler gelebilir? Şöyle kısa bir yorum almak isteriz senden, teşekkürler, bol kazançlar üstad...
legendary
Be A Hope
February 03, 2020, 04:53:05 AM
Şimdilik long pozisyonumu biraz daha sürdümeyi düşünüyorum.

+++

Bu ara geceleri Çin ile birlikte kazançlı geçiyor. Çinliler sağ olsun öngörülebilir bazı ekşınlar yapıyor. Dünkü 9273 dolarda açtığım long pozisyonumu 9538 dolarda kapattım. 9600 dolara kadar da çıktı da o kadarını yakalayamadım. Şimdi btc 9350 dolar seviyesinde.

Aşağıda 9320-9250 dolar arasını gözlemleyeceğim yeni bir pozisyon için. Bu bantta artık son pozisyonum olmasını umuyorum çünkü grafik sıkışıyor.

legendary
Be A Hope
February 02, 2020, 05:54:43 AM
Şuan için dediğim gibi longu kapattım shorttayım. 9300 altını hedefliyorum şuan 9351 dolarda...

+++++

Yine başarılı bir trade oldu. Gece 9273 dolarda tekrar btc'ye geçtim. Ben aldıktan sonra 9120 dolara kadar düştü şimdi 9450 dolara kadar geldi. Yani iyi bir trade oldu. Aslında dün alımı 9216 dolara koymuştum fakat biraz daha garanti bir alım yapmak istedim gece çok geç bir saatti çünkü.

Şimdilik long pozisyonumu biraz daha sürdümeyi düşünüyorum.

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
February 01, 2020, 08:25:15 AM
Ben son 3 aydır tamamen altlara geçtim. Özellikle de imzamdan gelen ufak paraları altlara yatırıyorum. Elimde büyük miktarlar olmadığından, BTC ile al-sat yapıp kar edemem sonuçta... Eskiden popüler olan, yüksek fiyatlara çıkmış coinleri, şimdiki düşük fiyatlarıyla toplamaya çalışıyorum. XRP, STRAT, STEEM, STORM, OAX, IOTA, ZRX, ADA, WAVES, NEO, vs...
"Başarı, doğru fırsat geldiğinde hazır olmaktır" sözünden esinlendim :)
legendary
Be A Hope
February 01, 2020, 06:11:44 AM
vay vay vat güzel trade olmuş...
...Güzel zamanlarda al sat yapmışssınız. Buda bi yetenektir.

Teşekkürler arkadaşlar,

Şuan için dediğim gibi longu kapattım shorttayım. 9300 altını hedefliyorum şuan 9351 dolarda, yinede o an geldiğinde piyasanın halını ahvalını değerlendireceğim. Şuan için aşağı baskı var nereye kadar gideceğini bilmiyorum. Anlık takip etmek zorundayız. %1-2-3-5 bunlar güzel karlar bana göre. BTC'de daha fazlasını beklemek bana göre yanlış. Altcoin gibi değil bu namısiz. Notlarımı sadece günlük amacıyla alıyorum, birde sonradan dönüp haklı-haksız çıkıp çıkmadığıma bakıyorum. Düşünceler çok hızlı akıyor insan beyninde. Tutup buraya atıyorum bazen işte.

Güç sizinle olsun.
jr. member
Activity: 35
Merit: 13
February 01, 2020, 06:08:45 AM
Btcyi son günlerde çok tehlikeli hareket ediyor şeklinde hissediyorum. Güzel zamanlarda al sat yapmışssınız. Buda bi yetenektir.
member
Activity: 462
Merit: 14
February 01, 2020, 05:43:08 AM
Bir kaç gündür BTC alıp satıyorum. Boğaya denk gelen pozisyonlardan iyi kar ettik. Bir kaç tanede borsa dışı aldığım oldu bu pozisyonları da yüksek kapattım. En son bu gece 9434 dolarda çıkış yaptım. Biraz düşer diye umut edip btc artırmayı düşünüyorum.

Bu aralar btc belirli bir bant içerisine oturdu. Bu fırsatları değerlendirmek nniyetindeyim. Fakat biliyorsunuz bant içerisine periyodik hareketler bir süre sonra pump yada dump ile sonuçlanır. Buda almam gereken bir risk elbette. (Yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarım)

vay vay vat güzel trade olmuş adeti göremedim fakat umarım değmiştir çünkü küçük miktarlarda çokda önemsiz kalabilir . ayrıca aman terste kalmamaya dikkat et her iyi yönlüde bir sabah uyandığından 13 k olabilir veya 7k Cheesy
legendary
Be A Hope
February 01, 2020, 05:12:40 AM
Bir kaç gündür BTC alıp satıyorum. Boğaya denk gelen pozisyonlardan iyi kar ettik. Bir kaç tanede borsa dışı aldığım oldu bu pozisyonları da yüksek kapattım. En son bu gece 9434 dolarda çıkış yaptım. Biraz düşer diye umut edip btc artırmayı düşünüyorum.

Bu aralar btc belirli bir bant içerisine oturdu. Bu fırsatları değerlendirmek nniyetindeyim. Fakat biliyorsunuz bant içerisine periyodik hareketler bir süre sonra pump yada dump ile sonuçlanır. Buda almam gereken bir risk elbette. (Yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarım)
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
January 09, 2020, 01:58:48 PM
Kara geçmenize sevindim 2 yıldır her şeyi cuzdanlara çektim bekliyorum, umarım ben de 2 yıl önceki değerleri yakalarım (karı geçtim artık)
legendary
Be A Hope
January 08, 2020, 06:42:21 AM
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
January 04, 2020, 06:42:24 AM
Ne kadar boş bir konu.

Tamam kardeşim özür dilerim seni kırdıysam. Kusura bakma. Bunalmış olabilirim forumdaki karmaşadan.
Allah'a emanet ol...
Konuya " ne kadar boş bir konu " demek yerine gelen öneri ve fikirleri okursanız belki kendinizce farklı bir yol düşünebilirsiniz.

Umarım bu senenin ilk çeyreğinde hedefine ulaşırsın dostum ben uzun vadeli düşündügüm için çeşitli sepetlerimin içine BNB ekledim bakalım bekleyip görecegiz bu arada nezaketin ve hoşgörün için sana ayrıyetten teşekkür ederim dostum.
legendary
Be A Hope
January 03, 2020, 07:23:54 AM
son durum nedir? kaç x yaptınız.

Piyasa performans sorunları yaşıyor. Bu havalarda day trade yapmıyorum bende. Durumlar aynı şuan için.
Öngörülebilir fırsatlarda buluşmak üzere...
member
Activity: 714
Merit: 82
January 03, 2020, 06:49:41 AM
son durum nedir? kaç x yaptınız.

bende 100x hedefle başlıyorum bu hafta bir günlükte ben açacağım.

legendary
Be A Hope
January 03, 2020, 04:30:20 AM
Savaş olmadan btc yükselemiyor. Savaş dönemlerinin emtiası normalde altındır. Fakat altın özelliklerini + daha fazla avantajı barındıran btc artık altının yerini alacak.

İranlı komutan öldürüldüğü gibi btc ciddi pump yedi. Bu gelişmeler yükselişi destekleyecektir. Abd açıkça savaş istediğini gösterdi. İran karşılık vermezse kamuoyunda prestij kaybedecektir. Her halükarda beklenti bu şekilde olduğu için btc satın alınıyor.

BTC şuan 7335 dolar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
November 23, 2019, 10:30:07 AM
Ben son bir senedir hep altlara yatırım yaptım. BTC boğasından çok altcoin boğası bekliyorum Smiley Bitcoin düştüğünde de altlar düşüyor, yükseldiğinde de düşüyor. BTC'den pozitif ayrışan coin sayısı 20'yi geçmez herhalde.
Sanırım BTC 15-20k USD arasında bir yerlere oturmalı ve çok az kıpırdamalı. Belki böyle stabil durabilirse alt boğası başlayabilir.
Pages:
Jump to: