Pages:
Author

Topic: Efsane Kripto Günlüğü - page 5. (Read 5495 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
November 02, 2019, 05:15:16 AM
Bu aralar satıp satmamak arasından çok kararsızım. Aşağı yön bir tık baskın olsa da, 9k kendisini güçlü bir taban haline de getirdi. Ayrıca şuanda piyasada denge hakim. Btc ve başlıca coinler dahil dar bir alan içerisine girmiş vaziyetteler. Kırılma gelir bir kaç güne kadar ama aşağı mı yukarı mı şuan kestiremiyorum.

Ne yapsak sizce? 9400 dolar görüp kenara çekilmek mantıklı mı olur?

Bu arada hedefe 27x kalmış durumda. Ara sıra özel ihtiyaçlar, borçlar oluyor o yüzden de yavaşlayabiliyor. Hedefi tutturup bu başlığı kapatacağım. Daha sonra yeni bir günlük açarım. Sabırsızlanıyorum Cheesy Sabırsız olmak iyi değildir.
legendary
Be A Hope
October 29, 2019, 08:41:21 AM
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
October 27, 2019, 08:43:58 AM
9 bin doları rahat bir şekilde geçtik. Bundan sonrasında kısa vadede 9 bin doların altına kolay kolay düşmez diye düşünüyorum. Şuan ki satışlar ve dün olan ani aşağı çiziğin kaynağı 10-100x ile işlem açan margin'cilerin pozisyon kapatması idi bence. Onların yükünü de boşalttığımıza göre daha rahat devam ederiz diye düşünüyorum. 9k altı düşse bile şuan olan her düşüşün fomo etkisi ile alım fırsatı olarak değerlendirileceğini umuyorum. Ben henüz satış yapmadım. %80 btc'ye geçmiştim dünkü pozisyonlar ile.
+++
Efsane yükseliş devam ediyor. An itibari ile 9400 dolara tekrar çıkıyoruz. 9k'ya dokunan her anı alım fırsatı olarak değerlendirdi piyasa. Aşağı kırma çabaları sonuçsuz kalıyor ve güven tazeleniyor. Bu taban sağlamlaştıktan sonra yukarı hareketimiz sürecektir. (Umarım)
Hala btc'deyim.

Ek: https://www.youtube.com/watch?v=w60f4Pnl__Q

Her sabah mutlu uyanmamı sağlayan bir analiz, btc'nin sürekli yukarıları denemesi ve yönünün yukarı olması, halving'e 200 gün kalmışken bu şekilde tepki vermesi çok hoş, halving henuz 7 ay olsa da halvinge kadar umarım 15k'nın üstünü deneriz, halvingden sonra da sanırım 20-30k$ çok da uçuk tahminler olmaz.
legendary
Be A Hope
October 27, 2019, 05:50:05 AM
9 bin doları rahat bir şekilde geçtik. Bundan sonrasında kısa vadede 9 bin doların altına kolay kolay düşmez diye düşünüyorum. Şuan ki satışlar ve dün olan ani aşağı çiziğin kaynağı 10-100x ile işlem açan margin'cilerin pozisyon kapatması idi bence. Onların yükünü de boşalttığımıza göre daha rahat devam ederiz diye düşünüyorum. 9k altı düşse bile şuan olan her düşüşün fomo etkisi ile alım fırsatı olarak değerlendirileceğini umuyorum. Ben henüz satış yapmadım. %80 btc'ye geçmiştim dünkü pozisyonlar ile.
+++
Efsane yükseliş devam ediyor. An itibari ile 9400 dolara tekrar çıkıyoruz. 9k'ya dokunan her anı alım fırsatı olarak değerlendirdi piyasa. Aşağı kırma çabaları sonuçsuz kalıyor ve güven tazeleniyor. Bu taban sağlamlaştıktan sonra yukarı hareketimiz sürecektir. (Umarım)
Hala btc'deyim.

Ek: https://www.youtube.com/watch?v=w60f4Pnl__Q
legendary
Be A Hope
October 26, 2019, 06:04:14 AM
Arkadaş başlıyacam artık boğasına elimiz gözümüz iş görmez oldu BTC gözlemekten. Gelecekse gelsin artık. her düşmez dediğimde düştü, şimdi de kesin düşer gözüyle bakıyorum ya hayırlısı.

Kısa vadeli bir day trader olarak ben 2017 aralık-ocak'ta gördüğümüz gibi bir boğa beklemiyorum. İşin açıkçası öyle bir şeyi de istemem.

İki sebepten dolayı;
1- Hemen hemen bütün fırsatları kaçıyoruz çünkü aynı anda toplu gerçekleşmişti.
2- Tamamı bir gurubun elinden olduğu bariz bir pump idi. O yüzden balina doyduğunda düşüş daha da sert oldu.

Ben bir trenden öteki trene sürekli analizi güncelleyerek, sağlıklı büyümeyi  seviyor, istiyorum.

Doğru bir analiz tebrik ediyorum, Asya sabahında çok sert alımlar olunca inanılmaz liquidationlar geldi Bitmex'te sadece BTC'de değil diğer kurlarda da aşırı hareketler oldu ve arbirtaj fırsatları doğdu,

Bu short margin liquidationlarına bağlı ani patlama olduğu için 10,400'den falan geri dönmesi neredeyse kaçınılmazdı kısa vadede, öyle de oldu.

Balinalar margin'i çok sevdi. O yüzden onların belirli doyum seviyelerinde mideleri doluyor, nefisleri daha fazlasını kaldırmıyor. Artık 2017'nin şartlarından çok farklı şartlara sahip piyasa. Yüksek kaldıraçlar olduğu sürece %10-20'den fazlasını beklemek zor. Sindire sindire gidelim...

bu yaşadığımız mini boğanın sebebi çin devlet başkanının blokzinciri teknolojisiyle alakalı aşağıdaki açıklaması;
https://www.coindesk.com/president-xi-says-china-should-seize-opportunity-to-adopt-blockchain

yanlız bu açıklama algı karmaşından dolayı sanki bitcoin övülüyormuş gibi piyasaya pompalandı , blokzinciri ve bitcoin arasındaki derin farkı anlatmama gerek yok.
yani boynuz bir tarafımıza kaçabilir dikkatli olun.

Bunla alakalı bir teorim var ama bunu ayrı bir başlıktan tartışmaya açabilirim hocam.

Ek: Açtım

Bitcoin'deki Artış ve Çin Başkanının Açıklamaları

full member
Activity: 1358
Merit: 193
October 26, 2019, 06:02:05 AM
bu yaşadığımız mini boğanın sebebi çin devlet başkanının blokzinciri teknolojisiyle alakalı aşağıdaki açıklaması;
https://www.coindesk.com/president-xi-says-china-should-seize-opportunity-to-adopt-blockchain

yanlız bu açıklama algı karmaşından dolayı sanki bitcoin övülüyormuş gibi piyasaya pompalandı , blokzinciri ve bitcoin arasındaki derin farkı anlatmama gerek yok.
yani boynuz bir tarafımıza kaçabilir dikkatli olun.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1656
October 26, 2019, 05:55:25 AM
Önümüzde 9000 direnci var şuanda. Bunu rahat bir şekilde kırabilirse yoluna rahat devam eder ve kendini bandın üstüne atmış olur.
Boğayı boynuzundan yakaladık : )

Doğru bir analiz tebrik ediyorum, Asya sabahında çok sert alımlar olunca inanılmaz liquidationlar geldi Bitmex'te sadece BTC'de değil diğer kurlarda da aşırı hareketler oldu ve arbirtaj fırsatları doğdu,

örneğin TRX future'ı bir ara 151 satoshi'den trade ediyordu, diğer borsalarda spot kur 180 iken !!

Bu short margin liquidationlarına bağlı ani patlama olduğu için 10,400'den falan geri dönmesi neredeyse kaçınılmazdı kısa vadede, öyle de oldu.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
October 26, 2019, 05:52:25 AM
Önümüzde 9000 direnci var şuanda. Bunu rahat bir şekilde kırabilirse yoluna rahat devam eder ve kendini bandın üstüne atmış olur.

Arkadaş başlıyacam artık boğasına elimiz gözümüz iş görmez oldu BTC gözlemekten. Gelecekse gelsin artık. her düşmez dediğimde düştü, şimdi de kesin düşer gözüyle bakıyorum ya hayırlısı.
legendary
Be A Hope
October 26, 2019, 04:31:06 AM

legendary
Be A Hope
October 25, 2019, 11:57:57 AM
12k üzerini görebilir miyiz?
Kısa vadede 6k görüyor musunuz peki? Takipteyim başlığı.

@TaliskerDarkStorm, @emreunsal10 yorumlarınız için teşekkürler. Uzun vadede aya çıkacağımızı hepimiz biliyoruz. Orta vadeyi hiç birimiz bilemeyiz. Yeterince ön görülebilir bir gelecek olduğunda kısa vadeli pozisyonlar açıyorum bende buradan yazıyorum tahminlerimi. Sorduğunuz sorulara cevap veremem malesef.

Şimdi önümüzde en önemli soru bu yükseliş nereye kadar devam eder kısa vadede.
Önümüzde 9000 direnci var şuanda. Bunu rahat bir şekilde kırabilirse yoluna rahat devam eder ve kendini bandın üstüne atmış olur. Şuanda hacimsel anlamda pozisyonlarımız rahatladığı için baskılar da yok. O yüzden önceki hareketimde olduğu gibi net bir gelecek ön görmek için önümüzdeki süreçte takip etmemiz gerekiyor. Umarım yükseliş devam eder.
legendary
Be A Hope
October 25, 2019, 11:09:25 AM
Efsane bir ana tanıklık ettik arkadaşlar. İki gündür topluyordum btc'yi. Yukardaki mesajı yazmadan önce pılımı pırtımı toplayıp btc'ye geçiyordum. ETH vardı biraz cüzdanlardan topladım, margin de fonum vardı hepsini btc'ye geçirdim. Ben geçirir geçirmez de pump başladı.

Sihirli bir durum yok tamamen şans Smiley Yinede sezmiştim derinlik ve pozisyon değişimlerinden az çok.

http://prntscr.com/po49wi
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
October 25, 2019, 11:06:59 AM
Bir süredir %25 bnb haricinde dolarda idim dün itibari ile %25 daha btc aldım. 7460 ve 7570 dolardan aldım. Duruma göre bugün daha fazla alım yapmayı planlıyorum. 7000 ve 6500 dolar arasına girme ihtimalini de değerlendirip bir kısım alımı ordan yapmayı düşünüyorum.

Daha sonrasında uzun bir uykuya dalıp halving bekliyor olacağım sanırım.
+++
BTC şuanda 7640 dolara yürüdü ve yukarı devam ediyor. Dün iyi bir hamle yapmışım Smiley
Biraz daha yükseliş takip edeceğim.

http://prntscr.com/pnzvp4

Vu huu amigo! 7850 dolar görüldü.

http://prntscr.com/po3y4q

Ek: 8090 dolar
http://prntscr.com/po3zsd

Ek2: 8250 dolar oldu aman allahım neler oluyor 8300 dolar bu cümleyi yazana kadar Cheesy

hocam başlığınızı sanırım ilk defa görüyorum, başarılı tahminler için öncelikle teşekkür ederim bundan sonra bu başlığı elimden geldiğince takip edeceğim, btc %10 yaptı bu arada siz derken, geçen haftanın kayıpları telafi edildi, moreller yerine geldi, buradan sonra 2020'ye girildiği dakikalar fiyat tahmininiz nedir 12k üzerini görebilir miyiz? malum halvinge de 202 gün kaldı
legendary
Be A Hope
October 25, 2019, 10:45:40 AM
Bir süredir %25 bnb haricinde dolarda idim dün itibari ile %25 daha btc aldım. 7460 ve 7570 dolardan aldım. Duruma göre bugün daha fazla alım yapmayı planlıyorum. 7000 ve 6500 dolar arasına girme ihtimalini de değerlendirip bir kısım alımı ordan yapmayı düşünüyorum.

+++
BTC şuanda 7640 dolara yürüdü ve yukarı devam ediyor. Dün iyi bir hamle yapmışım Smiley

Vu huu amigo! 7850 dolar görüldü.

http://prntscr.com/po3y4q

Ek: 8090 dolar
http://prntscr.com/po3zsd

Ek2: 8250 dolar oldu aman allahım neler oluyor 8300 dolar bu cümleyi yazana kadar Cheesy
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
October 25, 2019, 06:52:21 AM

+++

Kısa vadede 6k görüyor musunuz peki? Takipteyim başlığı.
legendary
Be A Hope
October 25, 2019, 06:27:39 AM

+++

legendary
Be A Hope
October 24, 2019, 05:09:17 AM

Hocam normalde teknik analize pek güvenmem bu piyasada ama siz yazınca sormak istedim.6k bandında altı çok mu zor bitcoin için ? Yani analiz ne diyor  6500 son durak mı ?Bazı yerlerde gördüm tekrar 3k lardan söz ediyorlar ama zamanlama olarak bu pek mümkün görünmüyor.Halving iyice yaklaştı çünkü.

Öncelikle ilginize teşekkür ediyorum. Yaptığım şeye pek teknik analiz demiyorum ben olsa olsa "sezgi" diyorum. Sezgiler okuduğum haberlerden, havadan kaptığım nemden, grafiklerden, hacimlerden, derinliklerden gelen şeylerin ve tabi tecrübelerin birleşiminden oluşuyor.

Ben kısa vadeli geleceği (o da bazen zar zor) görebiliyorum. O kadar uzun fiyat hareketlerini tahmin edemiyorum maalesef. Tahmin edebileni görmedim de. Yazanlara da pek itimat etmem. Dediğim pozisyonlar için bir ihtimal görünüyor ama aşağı baskı azalmış durumda. Bir süredir ağır bir baskı vardı ve onu rahatlattı şuanda. Kısa vadede yukarı ihtimali olduğu için alım yaptım. Ama aşağıda görünen 7000-6500 aralığı ihtimali içinde fon tutuyorum.

Ondan gayrısını Allah bilir. Hiç bir şey imkansız değil ama bir sürü değişken ve gelecekte de ondan daha fazla yeni değişken varken o kadar uzun boylu tahmin çıkartmak imkansız insan için.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
October 24, 2019, 05:02:23 AM

Hocam normalde teknik analize pek güvenmem bu piyasada ama siz yazınca sormak istedim.6k bandında altı çok mu zor bitcoin için ? Yani analiz ne diyor  6500 son durak mı ?Bazı yerlerde gördüm tekrar 3k lardan söz ediyorlar ama zamanlama olarak bu pek mümkün görünmüyor.Halving iyice yaklaştı çünkü.

Mümkünatını bilmiyorum ama olası 3K dolar bir daha gelirse toparlanması 3-5 yıl daha sürer en az. Millet sıkılmaya başladı. Zararına falan satıp çıkıyor. Ayrıca evet halving gün gün yaklaşırken daha fazla düşüş ben beklemiyorum kendi adıma. Ama bu piyasada her şey olur olmaz diye bir şey yok.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 24, 2019, 04:59:28 AM

legendary
Be A Hope
October 24, 2019, 03:54:53 AM

full member
Activity: 546
Merit: 100
October 05, 2019, 04:34:30 PM
Piyasa çok riskli btc hareketini şuan tayin etmek çok zor. Hele 8000 doları direnç yapmışken 3 defa veya daha fazla geldi bir daha sekememe ihtimali çok yüksek bu durumda alım pek mantıklı durmuyor. Belki bu tarz durumlarda iğneler hedeflenebilir.
Pages:
Jump to: