Pages:
Author

Topic: Efsane Kripto Günlüğü - page 4. (Read 5495 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
November 23, 2019, 08:03:25 AM
Önceki mesajlarında da yazdığım gibi düşüş bekliyordum ve çıkmıştım. Bu akşam itibari ile tekrar aldım ve umarım artık yükseliş olur Smiley

Şuan btc 7335 dolar

sert hareket etmesi milletin hoşuna gitti, al-sat yaptı. sanki yine aşağı basacaklar gibi duruyor, 6K'ları gösterirler mi acep yine? belki pazar gününe kadar sakin de gidebilir...ytd
Galiba pazara kadar rölantiye alıp pazar gecesi atraksiyona başlayacaklar. Yön büyük ihtimalle yukarı gözüküyor.
legendary
November 22, 2019, 04:42:11 PM
Önceki mesajlarında da yazdığım gibi düşüş bekliyordum ve çıkmıştım. Bu akşam itibari ile tekrar aldım ve umarım artık yükseliş olur Smiley

Şuan btc 7335 dolar

sert hareket etmesi milletin hoşuna gitti, al-sat yaptı. sanki yine aşağı basacaklar gibi duruyor, 6K'ları gösterirler mi acep yine? belki pazar gününe kadar sakin de gidebilir...ytd
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
November 22, 2019, 03:44:25 PM

Şuan btc 7335 dolar
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
November 15, 2019, 12:20:50 PM
8000 lerin altına inerse geçenlerde sms olarak gelen finans bank kredisine başvurup parayı btcye gömeceğim Smiley şeytan dürtüyor
legendary
Be A Hope
November 15, 2019, 10:17:11 AM
Bitcoin, deyim yerindeyse bu seviyede kıvranıyor. Çok riskli bir sınırda duruyor. 8580-8550 benim için stop-loss'tur. Oradan kırılma olursa bir süre daha yukarıları unutabilirim. Şimdilik sabır bölgesindeyiz.

Btc piyasayı fena sarsmaya başladı. Maalesef beklediğim hareketi yapmadı yukarı.
Daha önce yazdığım gibi pozisyonum 7460 ve 7570 seviyesinde açıldığı için kardan zarar ederek pozisyonu kapattım.
7460 ve 7570'dan girip 9400 dolardan çıkmıştım, daha sonra 9100 dolardan tekrar girdim fakat o terste kaldı. Kardan kayıp yaşanmış oldu olsun her zaman kazanmak mümkün değil.
Daha ön görülebilir fırsatlar oluşunca pozisyon açacağım.

Bravo! 8400 dolara düşürdük btc'yi. Cheesy

Yukarısı için görünen açık bir sinyal hala yok maalesef. Trendini değiştiren bir bitcoin var karşımızda. Bir süre için yukarı ihtimali belirsiz ve gelecek olumlu gelişmelere, pumplara bağlı. Aşağısı için de her şey müsait. 8000-8200 dolar arası olası bandımız var. 7500 ise en güçlü direnç seviyemiz orayı kırmaz sanmıyorum.
legendary
Be A Hope
November 14, 2019, 05:52:32 AM
Bitcoin, deyim yerindeyse bu seviyede kıvranıyor. Çok riskli bir sınırda duruyor. 8580-8550 benim için stop-loss'tur. Oradan kırılma olursa bir süre daha yukarıları unutabilirim. Şimdilik sabır bölgesindeyiz.

Btc piyasayı fena sarsmaya başladı. Maalesef beklediğim hareketi yapmadı yukarı.
Daha önce yazdığım gibi pozisyonum 7460 ve 7570 seviyesinde açıldığı için kardan zarar ederek pozisyonu kapattım.
7460 ve 7570'dan girip 9400 dolardan çıkmıştım, daha sonra 9100 dolardan tekrar girdim fakat o terste kaldı. Kardan kayıp yaşanmış oldu olsun her zaman kazanmak mümkün değil.
Daha ön görülebilir fırsatlar oluşunca pozisyon açacağım.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
November 10, 2019, 10:32:02 AM
Abi siz de sıkılmadınız mı artık? İşleri güçleri BTC/Usdt, o arada da dominant coinlere fiyat-btc bazında ayar çekmek, başka da bir nane yok. Ne bi pump var ne bir heyecan... Sanki bütün her şey btc'den ibaret, böyle zevksiz ruhsuz illet bir piyasa! 😑
BTC düşer altlar düşer, btc artar altlar düşer, btc stabil kalır altlar düşer. Lan yeter artık şu mübarek gecede topunun Allah belasını versin bunların...
Hayırlı kandiller cümleten

Sıkılmamak elde değil ki hocam! Ama yapacak birşey de yok. Adamlar her türlü kazanıyor zaten. Piyasayı Bir aşağı götürüyor bir yukarıya. Bu gidişle altcoin boğasının gelmesine epey bir zaman var. Hiç sebepsiz gecen gün 8700 lere saldı 
legendary
Be A Hope
November 10, 2019, 08:44:53 AM
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
November 08, 2019, 01:00:30 PM
Abi siz de sıkılmadınız mı artık? İşleri güçleri BTC/Usdt, o arada da dominant coinlere fiyat-btc bazında ayar çekmek, başka da bir nane yok. Ne bi pump var ne bir heyecan... Sanki bütün her şey btc'den ibaret, böyle zevksiz ruhsuz illet bir piyasa! 😑
BTC düşer altlar düşer, btc artar altlar düşer, btc stabil kalır altlar düşer. Lan yeter artık şu mübarek gecede topunun Allah belasını versin bunların...

Valla sıkıldımda uyusturucu gibi bu illet sabah uyanınca fiyatlara bakmassam eksik başlıyor gün. Takip edincede al sat bişiler istiyor bazen zarar edeceğimi bile bile trade yapıyorum saçma riskler alıyorum

Dün btc için aşağıdaki yorumu yazmıştım. Hareketi bildim, yönü tutturamadım aslında yönde tuttu ama önce bi pump bekliyordum. Sabah 9100e indiğini görünce usdt ye geçeyim sanırım aşağı devam dedim sonra mesaj aklıma geldi satmadım..

Bravo hocam! Yanlış hareket önemli değil. Önemli olan düzenli analiz yazmak. Zamanla yanlışlar azalır, dersler çıkartılır başarıya ulaşılır. O yüzden lütfen devam edin.

Ya piyasadan genelde zamanlamayı tutturuyorum da yön hep sıkıntı. Ama bu düşüş cılız oldu bunlar yine 10k dener ordan aşağı salarlar tezim cıkacak gibi geliyor.
legendary
November 08, 2019, 12:18:41 PM
legendary
Be A Hope
November 08, 2019, 09:36:05 AM
Dün btc için aşağıdaki yorumu yazmıştım. Hareketi bildim, yönü tutturamadım aslında yönde tuttu ama önce bi pump bekliyordum. Sabah 9100e indiğini görünce usdt ye geçeyim sanırım aşağı devam dedim sonra mesaj aklıma geldi satmadım..

Bravo hocam! Yanlış hareket önemli değil. Önemli olan düzenli analiz yazmak. Zamanla yanlışlar azalır, dersler çıkartılır başarıya ulaşılır. O yüzden lütfen devam edin.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
November 08, 2019, 09:32:03 AM
Gece dolara geçiş yaptım. Daha ön görülebilir bir analiz göründüğünde tekrar pozisyon alacağım. Şimdilik gözcülüğe devam...

Fena bir karar almadığımı görüyorum. 9200 dolara düşmüş durumda şuanda. Duruma göre 9000-9100 arasındaki seviyeden bir kısım ve eğer 8800 kırılmayı başarırsa (ki şuan sanmıyorum) 8600 dolardan toplamak lazım.

Ek: Düşüş başladı: http://prntscr.com/prsy1z

Günlerdir bunun için usdt tutuyordum elimde. Gece dayanamadım 9100 dolardan girdim bitcoine. Şimdi 8800 dolara düşmüş durumda. Neyse kısmet yapacak bir şey yok bekleyeceğiz. Analiz kadar önemli bir şey varsa o da soğuk kanlılık.

yine sıkışıp kalan rakamlar ve geçen bir hafta ile karşı karşıyayız içimden bir ses cuma suprizi olacak diyor ama piyasa o kadar ölüki kendim bile inanmıyorum. Düşüncem 10k ya deydirip aşağı çekecekleri yönünde.
legendary
Be A Hope
November 08, 2019, 09:29:23 AM
Gece dolara geçiş yaptım. Daha ön görülebilir bir analiz göründüğünde tekrar pozisyon alacağım. Şimdilik gözcülüğe devam...

Fena bir karar almadığımı görüyorum. 9200 dolara düşmüş durumda şuanda. Duruma göre 9000-9100 arasındaki seviyeden bir kısım ve eğer 8800 kırılmayı başarırsa (ki şuan sanmıyorum) 8600 dolardan toplamak lazım.

Günlerdir bunun için usdt tutuyordum elimde. Gece dayanamadım 9100 dolardan girdim bitcoine. Şimdi 8800 dolara düşmüş durumda. Neyse kısmet yapacak bir şey yok bekleyeceğiz. Analiz kadar önemli bir şey varsa o da soğuk kanlılık.
legendary
Be A Hope
November 07, 2019, 04:43:04 PM
Az önceki düşüşle tekrar girmiş oldum. 9100 ile bakalım boğaya dönüşecek mi tekrar. Haydi bismillah...

legendary
Be A Hope
November 06, 2019, 02:24:39 AM
Evet 9000-9100 arası toplamaya çalışıyorum bende tekrar. Güzel trade imkanı veriyor bu aralar değerlendiriyorum.
member
Activity: 980
Merit: 18
November 06, 2019, 02:22:01 AM
9000 altına bir daha ineceğini düşünmüyorum kolay kolay. hele kış ayları btc için hep bir toplanma olmuştur.
9200 9300 seviyesinde taban oluşturup 10000i taban yapacak gibi bu hafta sonu
legendary
Be A Hope
November 03, 2019, 04:57:01 AM

legendary
Be A Hope
November 03, 2019, 01:21:51 AM
legendary
Be A Hope
November 02, 2019, 08:55:22 AM
Aman hocam hedefin tutmasına 3-5 kala aceleye getirmeyin. Yani başlangıçta olduğunuz yerden burası çok uzak tekrar geri dönmeyin derim.

Doğru diyorsunuz hocam. Acelecilik, hırs, sabırsızlık bu işin en büyük düşmanı.
Fakat zamanında çok büyük rakamlar görünce, hani derler ya attan inip eşeğe binmek : (
O yüzden acele davranıyor insan. Eskiden gün aşırı 2x'ler 10x'ler rahattı. Şimdi haftada %10-%20'lere seviniyoruz.

BTC yine geldi 9400 dolar seviyesine. Kara kara düşünüyorum yine...
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
November 02, 2019, 05:46:28 AM
Bu aralar satıp satmamak arasından çok kararsızım. Aşağı yön bir tık baskın olsa da, 9k kendisini güçlü bir taban haline de getirdi. Ayrıca şuanda piyasada denge hakim. Btc ve başlıca coinler dahil dar bir alan içerisine girmiş vaziyetteler. Kırılma gelir bir kaç güne kadar ama aşağı mı yukarı mı şuan kestiremiyorum.

Ne yapsak sizce? 9400 dolar görüp kenara çekilmek mantıklı mı olur?

Bu arada hedefe 27x kalmış durumda. Ara sıra özel ihtiyaçlar, borçlar oluyor o yüzden de yavaşlayabiliyor. Hedefi tutturup bu başlığı kapatacağım. Daha sonra yeni bir günlük açarım. Sabırsızlanıyorum Cheesy Sabırsız olmak iyi değildir.

Aman hocam hedefin tutmasına 3-5 kala aceleye getirmeyin. Yani başlangıçta olduğunuz yerden burası çok uzak tekrar geri dönmeyin derim.
Pages:
Jump to: