Pages:
Author

Topic: Elon Musk: Ethereum satın almak istiyorum - page 10. (Read 12612 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
bakın bu adam zamanında paypal'ı kurdu ve neredeyse evinizi dolduracak kadar paraya sattı. yani paraya ve teknolojiye uzak biri değil. o alıyorsa ben de alıyorum arkadaş Grin
hero member
Activity: 1554
Merit: 762
Aldatmaca olsa bile demesi düşündürücüdür. Ne olursa olsun eth almak istiyorum demek ki bu işin içinde bir şeyler dönüyor. ETH biriktirenler için bence olumlu yorumlanacak, güzel haberdir diye umuyorum.
newbie
Activity: 70
baya baya güzel bir gelişme bu. teknoloji denilince akla gelen isimlerin başında geliyor en nihayetinde elon musk.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
satın almasından ziyade satın alacağını ilan etmesi kripto paraların tanıtımı ve yayılması için çok önemli bir gelişmedir güzel olmuş.
newbie
Activity: 84
iyi iyi baya iyi. al aslanım benim yap reklamını güzel güzel de  Grin
biz boş yere demedik ethereum boş coin değil diye.
full member
Activity: 686
Merit: 111
neden peki böyle bişey söyler ki ? Yani almak isteyen insan alır dimi. Neden spekülasyon yapıyor ki ? Bi çok insan eth alıcak şimdi. yada satacağı varsa da satmayacak. gerçekten anlamıyorum ya neden yani ne gerek var kardeşim milyon dolarların var al sus dimi ? ama yok konuşacaklar illa yön verecekler illa piyasaya.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Elon Musk daha önceki açıklamalarında da elinde sadece 0.25 bitcoin olduğunu söylemiş sonrasında bitcoin dibe vurmuştu ,şimdi ise eth almak istediğini söylüyor sanırım bu seferde eth tavan yapacak.
copper member
Activity: 224
Elan Musk'un bu sektöre yatırım yapacağını düşünüyorum. Yapsa bile kendi coinini kendi sistemi ile çıkarır adam. Dünyada ki işini en iyi yapan adamlarla çalışıyor. Ekibi var parası var yatırımcı desen anında bulur. Proje desen o da fazlasıyla var.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Kimse bir şey göndermesin, yanıtın altına fake hesapla tweet atmışlar çok fazla kişi inanmış gönderim yapıyorlar. Elon Musk kendi hesabından gönderin dese yine göndermem hem hesabının çalınmadığını nereden bileceğiz hem de böyle bir şey zaten yapmaz.

Ayrıca yatırım yapacak olsa söylemez diye düşünüyorum veya yatırım yaptıktan sonra söyler.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Tweet gerçek, kendim girip kontrol ettim, bir an inanasım gelmedi Cheesy Elon Musk gibi biri bile ethereum almaktan bahsediyorsa iyi günler yaklaşıyor demek.
jr. member
Activity: 182
Elon musk ethereum alıcam diyor ama scam olsa bile almak istiyorum diyor almak isterkende gömmeyi ihmal etmiyor etherumu. Piyasayı etkileyecek bir hareket olmadığını düşünüyorum ama.
Yani dediğiniz gibi piyasaya yüklü parayla girecek bi haber değil musk gibi büyük bir topluluk birlikte girse belki Smiley
newbie
Activity: 55
Elon musk ethereum alıcam diyor ama scam olsa bile almak istiyorum diyor almak isterkende gömmeyi ihmal etmiyor etherumu. Piyasayı etkileyecek bir hareket olmadığını düşünüyorum ama.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Bu tür açıklamaların içeriği boş olsa da ilerleyen yıllarda büyük şirketlerin hemen hemen hepsi kripto paralara ister istemez göz kırpacaktır.
member
Activity: 560
Merit: 11
vay vay hyip mi yapılmaya başlıyor artık. ether baya düştü 280 dolar falan. 1400'ü aşabilecek ve yeni rekorlara ulaşabilecek bir hedefi var sanki. ama bu etherin 100 dolar olmayacağını kimse garanti edemez. zengin adam zaten belki ether ile şirketteki bazı zararların karşılanması bunu düşünüyor olabilir.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Burada Musk'ın ETH'si olmadığını ima ettiğini düşünüyorum. Bir kişi bana ETH gönderecektin diye yazısına o zaman SCAM bile olsa ETH almam gerek yazmış. Yani elimde Ethereum yok sana göndermem için almam gerekli demiş.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Elon musk un gün geçtikçe dibe doğru gittiği söyleniyor hatta batma noktasına gelmiş durumda bi aralar çok az miktarda bitcoinin olduğunu söylemişti sanırım yeni yatırım için coin arayışında

Elon Musk dibe falan gitmez, her duyduğunuza inanmayın (: yatırım için coinler ile ilgilenmesine de gerek yok. Zaten bu çağın dahisi olarak geçen bir isim. Tabi ki fonlamalar için daha çok paraya ihtiyacı olabilir, Tesla işleri çok iyi gitmiyor Cheesy
member
Activity: 308
Almayı düşünüyorsa hemen alsın da eth yükseldikten sonra alma amacıyla spekülasyona falan kalkışmasın Smiley
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Birgun cikiyor benim ceyrek bitcoinim bile yok tum bu yazilanlar soylenti diyor,  bir gun cikip bitcoin alacagim diyor.  Bana kalirsa bu tur yazilari ozellikle birileri yaziyor,  asilsiz olma ihtimali cok yuksek.
member
Activity: 308
twitter hesabı orjinal gibi duruyor ve fake tweete değil sanırım. Eğer elon musk bu şekilde bir karar almışsa uyduları nasıl gönderiyorsa eth'yi doğrudan aya çıkarır. Bu adam ne isterse yapar. Bir işe girmişse de başarısız olma ihtimali çok düşük.
member
Activity: 336
Merit: 10
Elon MUsk kripto piyasası ile ilgili uzun süren sessizliğini bozmuşa benziyor ,2018 ve 2019 yılları bana görede eth yılları olabilir ,bitcoinden daha fazla çıkış yapma olasılığı var .
Pages:
Jump to: