Pages:
Author

Topic: Elon Musk: Ethereum satın almak istiyorum - page 6. (Read 12612 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
November 06, 2018, 07:03:02 AM
Bir aldatmaca olsa da diyor demekki bu piyasaya önyargılı bakan bir adam scam olduğunu düşünüyor ama bence yakında anlayacaktır ne kadar büyük bir olay olduğunu ve fazla düşünmeden atılacaktır blockchain'e
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
November 04, 2018, 06:16:57 PM
Elon ilginç kişilik aniden değişik açıklamalar ile gündem oluyor. Elon'a kadar balinaların Ether almaya başlaması icap eder. Balinalar piyasanın fitilini ateşledikten sonra tatlı karları saymayı bitiremedi galiba.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Zerre sallamadı piyasa aslında şaşırtıcı oldu Elon gibi bir adam dan sonra 500 dolar falan pumplaması gerekiyordu bence. Yada altcoinerden birinden bahsetseydi muhtemelen ciddi bir pump gelebilirdi.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Al şöyle 88-10 milyon dolarlık da neşemiz yerine gelsin yav. İçi boş vaat istek ve tahminlerden gına gelddi artık. Hareket görmek istiyoruz.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2

Bunu dedikten sonra aslında bütün piyasa bayağı bir düştü ve düştüğü yerdede sabitlendi. Artık hareket bekliyoruz.
member
Activity: 490
Merit: 10
Umarım böyle bir kaç adam daha çıkarda şöyle açıklamalarda bulunurda can gelir piyasaya. Umarım Elon Musk biran önce alır ethereum biraz para girsin piyasaya.
member
Activity: 392
Merit: 11
başlangıçta fazla ciddiye aldım ben bu çıkışı fakat sonradan gördüm ki adam hiç susmuyor sürekli konuşuyor. melih gökçekin tahsillisi gibi.
member
Activity: 170
Bu adamın cesur hareketlerine  hayranım dünya bir yana ben bir yana diyor ve kardeşim yaptığım iş aha şudur diye de açık açık arabalarını sunuyor.

Şimdi bu adam da gelip bunu diyorsa arkasından bende gider crypto dan asla ayrılmam
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bence gitsin matrak coin diye bir kripto para çıkarsın onu alsın, kendisi de çok matrak adam çünkü.

MCafee ile bu adamı artık ipleyesim gelmiyor işin tadını kaçırdılar. Bu adama önce sen sipariş aldığın tesla otomobilleri zamanında teslim etmek için uğraş diyesim geliyor. Her işi bitirmiş EThereumu aldatmaca olarak görüyor ama yine de almak istiyor.

Bu konuda sana katılıyorum dostum bir aralar geciken teslimatlar yüzünden tesla büyük sıkıntı yaşayıp neredeyse batmaya doğru ilerliyordu.
full member
Activity: 602
Merit: 100
MCafee ile bu adamı artık ipleyesim gelmiyor işin tadını kaçırdılar. Bu adama önce sen sipariş aldığın tesla otomobilleri zamanında teslim etmek için uğraş diyesim geliyor. Her işi bitirmiş EThereumu aldatmaca olarak görüyor ama yine de almak istiyor.
jr. member
Merit: 6
Böyle adamların kripto haberleri ile gündeme gelmesi her zaman iyidir, ister almak istesin ister düşünsün mesele değil. Olumlu haberlere ihtiyaç var bu günlerde.
member
Activity: 612
October 26, 2018, 07:32:45 AM
Elon Musk akıllı adam. Bu konuşma gerçekse yapmadan önce hesabını kitabını yapmıştır. bir sözüyle eth'nin yükselecegini bilecek kadar akıllı en azından yani çoktan dipten toplamış olabilir.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
October 26, 2018, 06:58:42 AM
Elon Musk popüler medya ikonu adam ne dese olay olma potansiyeli var. Ethereum satın almak istiyor alsın zaten kişisel servetinin büyük kısmı kripto para ticaretinde gelmiştir, özellikle Bitcoin, Ethereum ve Ripple.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
October 24, 2018, 02:05:23 AM
Adamın twitter hesabını askıya aldılar kripto paralarla ilgili konuşuyor diye  Grin işin ilginç tarafı twitter ceosu ise ilerde kripto paralar piyasaya egemen olacak diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

kripto paralarla ilgili konuştuğu için değildir ya, başka birşey olmalı, binlerce hesap var kripto ile ilgili twitterda
member
Activity: 392
October 24, 2018, 12:01:43 AM
Adamın twitter hesabını askıya aldılar kripto paralarla ilgili konuşuyor diye  Grin işin ilginç tarafı twitter ceosu ise ilerde kripto paralar piyasaya egemen olacak diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
October 23, 2018, 11:05:59 PM
Bu adamı seviyorum degisik işlerle uğraşıyor en son olarak voltran vari bir robot yapma girişimde bulunacağını söyledi nasıl bir şey düşünüyor tam olarak bilmiyorum ama böyle adamlara ihtiyaç var
member
Activity: 154
October 23, 2018, 06:02:37 PM
Elon dalga geçer gibi açılama yapmıştı adamın bir dediği diğerini tutmaz kendi şirketinden atılacak yönetim kurulu başkanlığından sosyal medya kullanarak hisse değerleri ile oynama aktivitesinden muzdarip.
jr. member
Merit: 6
October 22, 2018, 06:43:45 AM
Valla bende almak istiyorum ama doların durumu ortada, eth bu kadar düşmüşken çok güzel bir yatırım olurdu. Biraz kendimi toparlasam alacam bende..
member
Activity: 448
October 22, 2018, 05:12:58 AM
Elon Musk ETH bin reklamını yapmış ,dikkatleri üzerine çekmek istiyor ,daha önceki açıklamalarında elinde sadece 0,25 btc si olduğunu söyleyen Musk bakalım eth yatırımı ne kadar olacak.
Pages:
Jump to: