Pages:
Author

Topic: Elon Musk: Ethereum satın almak istiyorum - page 4. (Read 12612 times)

member
Activity: 182
Merit: 10
Bu haber pek inandırıcı gelmedi çünkü adam çok büyük işler başarmış bir adam bu piyasaya girecekse kendi yeni bir proje ile girer neden eth alsın ki
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Ağustos ayının 28'inde bu sözleri söylediğinde Ethereum kaç dolardı acaba merak ettim doğrusu. Elon Musk bile Ethereum almasına rağmen bu hale nasıl geldiyse Smiley
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
elon musk için de bulunduğumuz dönem bana göre dehasıdır.. emin ki elinde kripto para da vardır.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Elon reiz öncelkle arabalarını satsın bakalım ETH cinsinden sonra alması kalsın... Yapar mı yapar, delinin teki, radyoda ot içip foto çekilmeler falan hep manyaklığından Smiley
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Kim ne okuyor ne anlıyor çözemedim ama benim anladığım biri BFR için 200 ETH ödeyeceğim, noldu o iş demiş, Elon da scam bile olsa o ethi istiyorum demiş.

Başka başka hikayeler yazmaya gerek yok.

BFR ne bilmeyenler için: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4972642.new#new
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Kaç ay önceki mevzu bu . Elon Musk kendi coin ve altyapısını oluşturmak için yatırım yapmıyorsa ethereum almak istiyorum demesi bana mantıklı gelmedi.
member
Activity: 933
Elon musk neden bu kadar önemli anlamış değilim sıradan bir uyuşturucı bağımlısı adam. Bir sürü harika öngörüye sahip kripto uzmanı varken bu adamı haber yapmak boş iş
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Böyle bir adamın böyle bir açıklama yapması,  açıklama yaptığı coin adına sevindirici ama bu açıklamayı 4-5 ay önce yapmış fakat hiç bir şeye etkisi olmamış. Piyasa bu açıklamayı 2017 yılında görmüş olsaydı heralde aynı gün ethereum 2X yapardı.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Geleceği en parlak olan altcoin Ethereum ve tabiki de Elon Musk'ın ethereum satın almak istemesini gayet doğal karşılıyorum. Şöyle de bakılabilir bu adam almak istiyorum diyorsa bunda etherde iş var fiyatı artacak

Bunu marsa koloni kurmayı düşünen adam için mi normal karşılıyosunuz?
Ya sizde bir anormallik var ya normallik anlayışınız dünya ile farklı.

Yani diyoruzki bu hayal gücündeki birisi yatırım yapmaz, kendi kriptosunu çıkarırdı.
elon muskın kriptopara cıkarmaya niyeti olsaydı cıkarırdı ama bence bunun icin ne enerjısı ne zamanı var adam hem dunyada elektrıklı otomotiv devi olmaya calısırken biryandan da marsa koloni kurmaya calısıyor. en fazla 5-6 tane yazılım /blockchain muhendisi ise alıp bir coin yazdırabilir ama buda elon musk vizyonu icin cok ucuz olur.
member
Activity: 602
Merit: 32
Geleceği en parlak olan altcoin Ethereum ve tabiki de Elon Musk'ın ethereum satın almak istemesini gayet doğal karşılıyorum. Şöyle de bakılabilir bu adam almak istiyorum diyorsa bunda etherde iş var fiyatı artacak

Bunu marsa koloni kurmayı düşünen adam için mi normal karşılıyosunuz?
Ya sizde bir anormallik var ya normallik anlayışınız dünya ile farklı.

Yani diyoruzki bu hayal gücündeki birisi yatırım yapmaz, kendi kriptosunu çıkarırdı.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Elon Musk dünya için önemli bir adam ve söylediklerini takip eden büyük bir kitle var. Bu kitleye biraz olsun kripto paraları tanıtabilirse güzel olur. Bu tarz daha fazla kişiye ihtiyacımız var.
member
Activity: 476
Merit: 31
adamın tek bir tweeti bile milleti galeyana getirmeye yetmiş gerçi birkaç milyon dolarlık ethereum alsa ethereumun fiyatı biraz da olsa pumplanır ama alacak adam gidip borsadan almaz sanırım  vardır bunun da kalpazanları  Grin
full member
Activity: 784
Merit: 120
Elon Musk twitterde takip ettiğim kişilerden birisi. Kendisine kulübe hoşgeldin demiştim hatta Smiley Gayet iyi bir şey yapmış. Zaten teknolojiyi takip eden biri olarak Elon Musk'ında ETH istemesi normaldir. Belki girse daha çok şey ister Smiley
member
Activity: 680
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Elon Muskun böyle bir açıklama yapması çok enteresan aslında.Ethereuma yatırım yapmak yerine Elon Musk istese belkide Tesla Coin diye bir coin çıkarabilir  Cheesy
member
Activity: 602
Merit: 32
Almazsan amk. Bu kendi kriptosunu çıkaracak söylim.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
nereden nereye eridi ethereumun fiyatı. aldıysa söyleyelim bu fiyatlardan da lasın ortalamayı düşürür en azından elon  Grin
jr. member
Activity: 462
sen keşke ethereum almak istiyorum demeseydin eloncuğum. yüz yılın cenabeti gibi karabasan gibi çöktün üzerimize.
jr. member
Activity: 476
bunun sonunda ne oldu acaba çok merak ediyorum. 500 dolardan aldı mı elon yoksa sadece ortaya bir laf mı attı.
member
Activity: 574
Merit: 14
şu haber yapıldığında ether 500 dolar civarıydı diye hatırlıyorum. onun takipçilerini biraz yanlış yönlendirdi açıkçası 80 dolara kadar dump yapmıştı en son. parada duran için dumplar her zaman fırsat.
Pages:
Jump to: