Pages:
Author

Topic: Elon Musk: Ethereum satın almak istiyorum - page 3. (Read 12612 times)

member
Activity: 532
Merit: 29
Bu adamın fiyata etkisi Dogecoin'den dolayı herkesin malumu. Olur da ileride bir şekilde Ethereum etkinliğine katılırsa piyasa yukarı yönlü tepki verebilir.

Diğer yandan bu adamın hali hazırda kripto paralarda oldukça yüksek bir yatırımı olduğunu düşünüyorum. Bir dünya danışmanı olan adam kripto paralarla yeni tanışıyor olamaz. İleride CZ ile anlaşıp kendi IEO'sunu yaparsa şaşırmamak gerek.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
1 Nisan'da da Doge için bir şeyler yazmıştı. Doge topluluğu anket yapmış da Musk'ı CEO seçmiş Cheesy Gayet esprili yaklaşıp teşekkür etmişti.
Konu başındaki 2 linke de baktım. Geçen seneki ETH mevzusunu hatırlıyorum, her yere çekilmişti o tweet.
Ama şu son yazdığı nedir öyle! "Tek kelimeyle" sinyal vermiş resmen. Gırgır geçmeyi baya seviyor anlaşılan.
member
Activity: 683
Merit: 16
justin sunda tam medine dilencisi gibi atlamış hemen tron ve btt yazmış Smiley
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Smiley valla alacağı en mantıklı 2 coinden biri ya bitcoin ya ethereum.Ethereum almasını isterim full bitcoinde olmama rağmen.Ethereum hakettiği yerlerin kıyısında bile değil.Yada bu adam yarın kendi spacex coin diye bişi çıkarır mı D:

"Komşuda pişer bize de düşer" misali değil mi?  Grin Niye çıkarsın hocam ne gereği var. Adam takılıyor kafasına göre. Tek kelime yazıyor on binlerce beğeni retweet falan alıyor. Proje sahipleri bizzat mention atıyor herife falan. Haa yapar mı, gücü var mı elbette ki ama bence yapmayacak. Gerek duymaz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Smiley valla alacağı en mantıklı 2 coinden biri ya bitcoin ya ethereum.Ethereum almasını isterim full bitcoinde olmama rağmen.Ethereum hakettiği yerlerin kıyısında bile değil.Yada bu adam yarın kendi spacex coin diye bişi çıkarır mı D:
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
Adam gerçekten çok zeki, yazdıkları ve yaptığı esprileri bile zekasını belli ediyor. Bu adam gerçekten ethereum yada başka bir kripto paraya yatırım yapsa veya baştan kendisi bir proje oluştursa piyasa inanılmaz canlanır. Adamın ağzından çıkan lafı bekleyen büyük bir kitle var.

adam kişisel servetinin 20 de 1 ini ethereuma bassa ehtereum 1000 usd olur hocam piyasa canlanır ne kelime Smiley
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Adam gerçekten çok zeki, yazdıkları ve yaptığı esprileri bile zekasını belli ediyor. Bu adam gerçekten ethereum yada başka bir kripto paraya yatırım yapsa veya baştan kendisi bir proje oluştursa piyasa inanılmaz canlanır. Adamın ağzından çıkan lafı bekleyen büyük bir kitle var.
member
Başlığı açan arkadaş konuyu editlemis. Elon tek kelime yine ethereum demiş.
Benim aklımda bir soru var. Biz Twitter fenomenlerine kızıyorum ama McAfee ve bu adamın Twitter fenolarindan farkı ne?

8 ay önce ethereum almak istiyorum yazmıştı. bugünde ethereum yazdı ve onun için editleyip ekleme yaptım bugün vitalik ile diyaloğa girdiler ne işe yaradığını falan sordu vitalik ethereum konferansına davet falan etti kendisini. Hiç bilmeyenler duymayanların düşünmeyenlerin vs piyasaya girmesine sebep olur.
member
Herkesin kafasındaki merak acaba fitili ateşler mi olmuştur eminim Smiley Neden olmasın, pozitif bakmak gerekiyor.

aynen bugün ethereum yazdıktan sonra google aramalarında ethereum araması geçen seneki boğadaki gibi olmuş
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
Benim aklımda bir soru var. Biz Twitter fenomenlerine kızıyorum ama McAfee ve bu adamın Twitter fenolarindan farkı ne?

yav hacım bizi mi trollyorsun.
elon musk ile twitter fenolarını karşılaştırmış adam  Grin

google a yaz bakalım elon musk diye once bir,sonra gel yaz burda.

tamam imza için %90 saçmalıyor zaten millet ama bu kadar aptalca mesajda yazmayın arkadaş bi zahmet.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
McAfee ile elon musk arasında dağlar kadar fark var biri deli biri dahi. Elon musk piyasayı manipule etmeye çalışmıyor içinden geldiği gibi yazıyor adam, mcafee para karşılığında icoları boostluyor.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
sr. member
Activity: 798
Merit: 277

Adam büyük trol ya. Mevkiye, makama bakmadan, sıradan bir insan gibi davranıyor her zaman, her konuda twitterda özellikle.
Gülmekten öldürüyor çoğu zaman yazdıkları ya da onun yazdıklarının altına yapılan yorumlar.  Grin Grin

Vitalikle atışmışlar  Grin Grin
member
Activity: 560
Herkesin kafasındaki merak acaba fitili ateşler mi olmuştur eminim Smiley Neden olmasın, pozitif bakmak gerekiyor.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Teknoloji liderlerinin bu tarz açıklama yapmaları piyasa için olumlu gelişmelere neden olur.
member
Elon Musk 8 ay sonra tekrar ethereum dedi
https://twitter.com/elonmusk/status/1123033196642201600
full member
Activity: 630
Merit: 102
O da farkında dünyanın değiştinin. Yoksa niye Marsa yatırım yapsın niye elektrikli arabalara yatırım yapsın niye boring company'i vs kursun değil mi? Hatta Elon Musk gibi birinin bu piyasaya ciddi bir şekilde (şirket açısından) el atmasını bekliyorum.
member
Activity: 602
Merit: 11
Bu cok eski bir haber diye biliyorum bu aralar sisitilip isitilip onumuze geliyor alacagi varsa alsin daha nereleri bekliyor dustu iste disecegi kadar
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Keşke demeseydi adam ağustos ayında konuşmuş sonra Eth son sürat çakıldı.85 doları gördü.Şaka bir yana Eth gerçekten hakettiği yere gelecektir.Güzel şeyler sundu kripto piyasasına.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Zaten uzun süredir adamın kriptolara ilgisi var bu tweette de salağa yattığını düşünüyorum bilmiyormuş gibi konuşmuş
Pages:
Jump to: