Pages:
Author

Topic: Elon Musk: Ethereum satın almak istiyorum - page 9. (Read 12612 times)

full member
Activity: 387
Merit: 186
September 01, 2018, 08:44:51 AM
Elon Musk enteresan fikirlerini kripto para ticareti borsaları alanına aktarsın adam nereye el atsa ihya etti çalıştığı işlerde öne çıkan işler yaptı pazarın böyle adamlara gerçekten ihtiyacı var.
member
Activity: 143
Merit: 10
September 01, 2018, 08:28:40 AM
Ne olursa olsun sonuçta iyi reklam olmuş bence. Elon Musk ile kripto paraların adının yan yana gelmesi bile yetiyor konuşulması için
member
Activity: 350
Merit: 11
September 01, 2018, 07:02:20 AM
Elon Musk eth almak istiyorsa bize yön veriyor ,eth ye yatırım yapın diye ,bu yıl aslında eth ile fiyat yükselme beklentisi çok yüksek ,eth nin sene sonuna kadar ne az 2000 dolar olacağı söyleniyor bakalım neler olacak.
full member
Activity: 756
Merit: 104
September 01, 2018, 06:16:46 AM
Elon Musk gibi yaptığı işi iyi sunan birinin kriptopara sektörüne girmesi demek işlerin artacaına işaret ediyor bence. Resmen bu gerçekleşirse sadece piyasaya para girmesi değil artık genel kabullerin gelebileceğini işaret eder becne.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Ben bu adamın boş beleş işlerle uğraşacağını düşünmüyorum. Tamam bazı şirketleri iflasa gidiyor olabilir ama becerememekten değil agresif büyüme stratejisinden kaynaklı üretim yatırımları nedeniyle zarar açıklıyor. Ethereum alım sinyali olarak algıladım ben bu tweeti.
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
bu adam böyle 1-2 milyon dolara tweet atacak birisi değil yazdıysa gerçekten kendisi ilgilidir. Zenginlikleri ve bağlantıları sayesinde bizden daha çok şey bildiğine de eminim. Tez zamanda yatırıma başlar umarım. Elden değil de market buy çekerse tadından yenmez  Grin
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Ethereum son süreçte çok falza değer kaybetti artık bir yerden toparlanması gerekiyor. Vitalik ile Musk bir kare forograf verse dahi canlılık gelebilir diye düşünüyorum.
member
Activity: 683
Merit: 16
Kendisi en büyük reklamcılarından. Adamın hayatı reklam aya araba göndermek nedir reklama bak. Etere reklam yapsa aya çıkartır.
member
Activity: 322
Merit: 32
Çok enterasan bir çıkış olmuş. Milyar dolarlık şirketi var haliyle kripto paralardan kazanacağı para ihtiyacı olacağını sanmıyorum ama teknoloji yada Vitalik Buterinin dehasından bahsetmemesi sadece Ethereum almak istiyorum demesi mütevazi bir spekülasyon olabilir.

Umarım işe yarar Ethereumcular olarak nefes alırız biraz Cheesy
full member
Activity: 392
Merit: 103
Ethereum değil de elon musk gibileri ilerleyen zamanlarda kendi kripto paralarını üretmek için adımları atacaklar bence. Böyle bir teknolojiden uzak kalacaklarını sanmıyorum.
jr. member
Activity: 168
Ben de almak istiyorum Ancak etheriuma bi Türk güvenemiyorum.Boğa gelmeden bu paralar çok zor artar.Yeteki bu insanlar Ümit’lerinden vazgeçmesin..Ümitler  bitiyo Arttık
newbie
Activity: 70
bu adam bu piyasaya giriyorsa benim bu piyasaya olan güvenim de kat kat artar. teknoloji dendiğinde akla gelen isimlerin başında yer alıyor.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Herkeste ayrı bir izlenim bırakmış ama genel olarak bu Elon abimiz benim hoşuma giden bir kişilik. O yüzden ethereum için almayı düşündüğünü söylemesi güzel, eth bariz alım fırsatı veriyor. Burdan daha aşağı salmasa bari.
member
Activity: 574
Merit: 14
tweetin türkçeye tercümesi "Şu anda dolandırıcılık yok ise ethereum almak istiyorum." aldatmaca yok ise de çevrilebilir. Elon musk bunu yazmış. sanki ether hakkında pek bilgi sahibi değil gibi. çeşitli haberleri okuyup da fiyatının çok ucuzladığını gördükten sonra şurada bir fırsat var gibi düşündüğünü sanıyorum.

full member
Activity: 353
Merit: 100
Elon Musk balonu bir kaç yıla patlar dahi veya deli iş adamı olarak tarihte yerini alır unutulur ben adamın yaptıklarından anlam çıkaramadım Türkiye'ye geldi roket pazarladı hamamda kese attırdı gitti.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Elon Musk Bitcoin Ethereum Tron ve diğerlerinden bol bol alıp sattı şimdiye kadar almak istiyorum diyerek kimseyi kandırmasın multi milyarderlerin hepsi kripto para ticareti sayesinde ekstra zenginlik elde etti.
newbie
Activity: 182
Tesla'da aradığı başarıyı tam bulamadı. borsadaki hissedarları ile atışıyor. Marsa uzay gemisi göndermesine fazla bir zaman da kalmadı. belki kaynak arayışı için böyle alternatif kazanç kapılarına yönelmiş olabilir. Mcaffee gibi pump havasına bunun gibileri ile belki gireriz.  Grin
jr. member
Activity: 364
Hayret Elon Musk tekrar kripto piyasasına merak sarmış ,ne hikmetsede eth ile ilgilenmeye ilgi duymaya başlamış ,alacaksan al kardeşim eth bize ne ,artık bu adamları piyasaya yön vermek istemelerinden gına geldi.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
son yükselişte bile düşmeye devam etti ethereum 300$ gelmedi gerçekten tuhaf btc 7k iken eth en azından 400$ olurdu normal şartlarda, eos neo ada fln rakipleri güzel yükseldi. geçen sene total supply 99 milyon iken bu sene 102 milyon, 3 milyon eth ciddi bir rakam ve eğer bunları hodl yapmayıp satıyorlarsa düşüş daha devam eder ne yazıkki..
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Elon Musk zaten oturup Buterin ile iki kelime karşılıklı konuştuysa ikna olmuştur. Bu iki adama sonsuz saygı duyuyorum inşallah birlikte işler de yaparlar  Smiley
Pages:
Jump to: