eth ya da btc aynı bokun incisi, blockhain!
Bunu bi anlayın bu coinlerin altyapısı veritabanı blockhain..
Şu an yaşanan mevzu da blockhain ile alakalı bir durum dao olayını hatırlayalım, eth ve etc iki ayrı para doğdu, artık eth bitmiştir diyenler oldu forumda, yazıları duruyor açar gösteririm. Eeee ne oldu? 10 dolardan 400 dolara çıktı.
BTC bundan yıllar önce 1000 doları gördü sonra geri düştü, geliştirici ekibindeki adamlara kadar btc bitmiştir, tüm btc'lerimi sattım şeklinde açıklamalar geldi.
Eeee ne oldu?
BTC 2800 doları gördü, adamların 400 dolardan sattığı coinler götlerinde patladı.
Sanal para, borsa, altın, döviz, hisse senedi genelde tüm yatırım araçlarında risk vardır önce bunu kabul edelim.
Dünyada hiç keşfedilmemiş bir okyanusun dibinde 10 groston altın keşfedilse altının gram fiyatı anında 50 tl ye düşer. Bu piyasada hiç bir şeyin garantisi yok.
Öncelikle gözden çıkardığınız bir meblağ ile yatırım hedefleyelim, sonrasında bir söz var çok haklı buldum, "Borsa sabırsızların parasını sabırlılara aktarmanın bir yoludur" sabredeceğiz, çıkarken en iyi yatırım aracı BTC, düşerken ne oldu ben sana demedim mi bak battı gitti yan yattı çamura battı fln, bu tarz başlıklar söylemler çok saçma.. Sonuçta bu paraların ardında bir geliştirici ekip var, bu amk çok sıkıntı çıkarır ise çözülür, 1mb mı block, 2-5 mb olur, veritabanı çok mu şişti, der ki son 3 aylık kayıtlar saklanacak, diğerleri kontrol blockhainde saklanacak, kazım sisteminde değişiklik yaptım 10dk değil de 11 dk da block bulunacak şekilde zorluk ayarlanacak, diğer %10'luk hash gücü transactionlara hizmet edecek vs vs.. Bunlar benim götümden uydurduğum çözümler, projeye dahil değilim skimin keyfine göre yorum yapıyorum.
İşin özü uzun vadede yön hep yukarı olacak, problemler olacak-çözülecek!
Sistem hatasız olsa da günümüz şartları değişince güncelleme gerekir.
Son model araba alıyorsun enva i çeşit özellik ve donanım var, ya da bilgisayar, ne oluyor 10 yıl sonra modası geçiyor, yazılım da böyle bir şey.
Windows XP tüm zamanların en çok satan işletim sistemi idi, kullanan kaç kişi var?
Rahat olun rahaaaaaattt...
Görüşlerinize birebir katılıyorum altına imzamı atarım.
Coin iyiye gidince herşey iyi güzel kötüye gidince kim al dedi bunu kim beni bu işe soktu ah vah. Kimse borçla - krediyle - kısa vadede ihtiyacı olacak paralarla bu işe girmesin arkadaşlar lütfen. Burda ki en tecrübeli en eski üye bile yarın ne olacağını bilemez. Bilse burda ne işi var. Hepimiz zarardayız ama beklemedeyiz güvenilir coinleri aldık kar'a geçmesini bekliyoruz. Ha belki geçmez ama oda bu işin doğasında var. İyi araştıralım sabırlı olalım.