Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 17. (Read 241031 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 256
July 06, 2017, 03:01:40 PM
Ethereum'un bu seviyelerini görmeye hala alışamadım açıkcası insan gerçekten hayret ediyor.Umarım ether için geçerli olan durum forumda özellikle türk forumunda herkesin gözbebeği olan waves içinde geçerli olur.Etherin bu seviyelerde tutunmasıda gayet olumlu bana göre sabır gerekli şu aşamada.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
July 06, 2017, 01:45:52 PM
Çok komik yorumlar gelmiş ether hakkında. Bu kadar karamsar olmayın. Siz tepe noktasından girdiniz ve şu an zarardasınız diye bu koinden hayır gelmez demek saçmalıktır. Paranız varsa maliyet düşürün yoksa bekleyin. Belki aynı seviyelere gelmesi vakit alır ama kolay kolay etheri yedirmezler.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
July 06, 2017, 01:34:55 PM
Ether guzel sekilde el degistiyor harika bir seviyede tutunuyor.Bundan 5 ay once 16$ seviyelerinde oldugunu dusunursek bu seviyeler cok iyi destek noktalari.Zamanla yukari yonlu seyredecektir ama surec uzadikca hepimiz korkuyoruz
hero member
Activity: 644
Merit: 501
July 06, 2017, 11:33:51 AM
sebebi aslında basit.
ICO'lardan özellikle EOS'tan toplanan paralar borsalar aracılığıyla satılıyor. zaten EOS'un ICO cüzdanını baktığınızda bunu görürsünüz. böylelikle de ethereumun fiyatı düşmüş oluyor. değer EOS a geçmiş oluyor.
Örnek olarak birkaç işlem id'si (tx id'si) verebilir misiniz?
Ether transferleri bitcoin'e mi çevriliyor? Bu kadar hızlı bir geçiş beklemiyorum EOS'u uzun vade tutarlar.
https://etherscan.io/address/0x9937dbb2128b55c44d8af7bf36fd76796a814cf4#internaltx şuradan işlem çıkışlarına bakın. hepsi bitfnex'e gitmiş.
İlginç, nakit ihtiyaçları vardır belki şirketleşmek için vs.
Vitalik de sürekli eth salıyor piyasaya, $ (veya CHF) karşılığı, Düzenli eth - nakit satışı var, eth foundation'ı fonlayan.
sr. member
Activity: 574
July 06, 2017, 11:27:36 AM
myetherwallet şifremi unuttum. private key elimde. yalnızca private key girerek hesabıma ulaşabiliyorum, ayrıca ether gönderirken şifre istiyormu? istiyorsa yandık.
istemiyor. isteyemez de. açık olarak private key elindeyse her şeyi yapabilirsin o hesaptaki bakiyeyle. (tabi çaldırırsan başkaları da yapabilir Grin )

teşekkürler
hero member
July 06, 2017, 11:17:40 AM
myetherwallet şifremi unuttum. private key elimde. yalnızca private key girerek hesabıma ulaşabiliyorum, ayrıca ether gönderirken şifre istiyormu? istiyorsa yandık.
istemiyor. isteyemez de. açık olarak private key elindeyse her şeyi yapabilirsin o hesaptaki bakiyeyle. (tabi çaldırırsan başkaları da yapabilir Grin )
sr. member
Activity: 574
July 06, 2017, 11:10:50 AM
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
July 05, 2017, 06:45:03 PM
Bence ETH bu aralar baya bir trader elemesi yapıyor. Baya bir sabırları zorluyor. Yeterli şekilde sabredemeyen kayıpla çıkacak. Sabrı iyi olan tecrubeli traderlar ise çoğu zamanki gibi ETH'den de karla çıkacaktır.

ETH'ye baktığımda gerçekten de insanı umutsuzluğu sürüklüyor. Bu nedenle ETH ile alım satım yapmış arkadaşlar eğer terste kaldılarsa tek yapmaları gereken şey gün içinde gidişatı çok sık kontrol etmemeleri. Sık sık takip edrseniz sabrınız kolay kırılacaktır.

İlerleyen zamanda hep beraber göreceğiz ETH'nin durumunu.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
July 05, 2017, 04:21:09 PM
beyler
ETH in tekrar bir yükselme durumu nedir. ben uzun vadeli olması açısından almıştım biraz. 1 sene sonra falan satarım diyordum. 400 dolar görünce seviçten uçuyordum. şimdi tekrar o bandı zorlar mı. hatta geçebilir mi.

Benim düşüncem uzun vadede bitcoinin geçmiş hareketleri ile eşleşir gibi geliyor. Ama yanılıyor da olabilirim.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
July 05, 2017, 03:29:42 PM
beyler
ETH in tekrar bir yükselme durumu nedir. ben uzun vadeli olması açısından almıştım biraz. 1 sene sonra falan satarım diyordum. 400 dolar görünce seviçten uçuyordum. şimdi tekrar o bandı zorlar mı. hatta geçebilir mi.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
July 05, 2017, 06:15:00 AM
Bu sıralar hangi altcoine girsem zarar ediyorum hele dgb beni mahvetti düştükce aldım maliyet orantılamak için ama ucu bucagı yok 1-2 dump atagında 3 ay önceki yerine geri dönecek.
Microsoft anlaşmaları falanda hep yalan oldu
full member
Activity: 301
Merit: 100
July 05, 2017, 04:16:29 AM
Bundan sonra Eth ye kuruş yatırmam. Hareketli ve güzel kazandırır diye düşünmüştüm. Trade yapıp biraz para kazanayım dedim. Demez olsaydım. 2 sefer işlem yaptım küllüm zarar ettirdi. Yaklaşık 1 aydır bekliyoruz biraz yükselsinde satayımda en az zararla çıkayım. Nalet olsun Eth ye. Bulaşmamış olanlara tavsiye etmiyorum.
full member
Activity: 308
Merit: 105
July 04, 2017, 10:14:28 PM
sebebi aslında basit.
ICO'lardan özellikle EOS'tan toplanan paralar borsalar aracılığıyla satılıyor. zaten EOS'un ICO cüzdanını baktığınızda bunu görürsünüz. böylelikle de ethereumun fiyatı düşmüş oluyor. değer EOS a geçmiş oluyor.
Ether transferleri bitcoin'e mi çevriliyor? Bu kadar hızlı bir geçiş beklemiyorum EOS'u uzun vade tutarlar.
https://etherscan.io/address/0x9937dbb2128b55c44d8af7bf36fd76796a814cf4#internaltx şuradan işlem çıkışlarına bakın. hepsi bitfnex'e gitmiş.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
July 04, 2017, 09:49:44 PM
Ethereum kısa vadede tekrar 400 dolar bandına çıkabilecek mi bakalım? Tekrar ulaşırsa önemli bir eşiği geçmiş olur.

Bana göre bu iş ancak Ağustos ayında olabilir önümüzdeki dönemde ne ethereum'un ne de başka bir altcoinin çok fazla yükselme potansiyeli bulunmuyor.
sr. member
July 04, 2017, 09:46:31 PM
Ethereum kısa vadede tekrar 400 dolar bandına çıkabilecek mi bakalım? Tekrar ulaşırsa önemli bir eşiği geçmiş olur.
sr. member
Merit: 257
July 04, 2017, 09:33:09 PM
Bence ethereum'a rakip olacak diye tanıtılan altcoinin bile ethereum tabanlı olması ethereum'un uzun bir süre lider konumunda olacağını gösteriyor.
full member
Activity: 150
Merit: 110
July 04, 2017, 07:23:52 PM
sebebi aslında basit.

Kanıt var mı sallamasyon mu?
hero member
July 04, 2017, 08:45:00 AM
sebebi aslında basit.
full member
Activity: 308
Merit: 105
July 04, 2017, 08:20:56 AM
sebebi aslında basit.
full member
Activity: 211
Merit: 100
July 04, 2017, 08:09:54 AM
Ethereum'a noluyor böyle?, normalde bitcoin yükseldiğinde ondan daha çok yükselmesi gerekti ama şimdi etc de eth da bitcoin'in gerisinde yükseliyor, bitcoin düştüğü zaman ise bitcoinin 2 katı düşüyorlar. Bitcoini geçmesin diye mi baskılıyorlar?? eninde sonunda geçecek bitcoini
Kim diyor böyle olduğunu ya da böyle olmak zorunda olduğunu?
Eğer ether fiyatı btc fiyatına bu şekilde korale ise herkes ether'den para kazanırdı. bazı enayiler kaybedecek ki biz de kazanalım...

Kardeşim anlamadın yazdığımı, BTC ye korale diye bişey demiyorum,özet olarak  BTC karşısında değer kaybediyor diyorum noluyor diyorum,
Pages:
Jump to: