Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 18. (Read 241031 times)

legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
July 04, 2017, 06:57:40 AM
Ethereum'a noluyor böyle?, normalde bitcoin yükseldiğinde ondan daha çok yükselmesi gerekti ama şimdi etc de eth da bitcoin'in gerisinde yükseliyor, bitcoin düştüğü zaman ise bitcoinin 2 katı düşüyorlar. Bitcoini geçmesin diye mi baskılıyorlar?? eninde sonunda geçecek bitcoini
Kim diyor böyle olduğunu ya da böyle olmak zorunda olduğunu?
Eğer ether fiyatı btc fiyatına bu şekilde korale ise herkes ether'den para kazanırdı. bazı enayiler kaybedecek ki biz de kazanalım...
full member
Activity: 266
Merit: 242
July 04, 2017, 06:13:36 AM
BTC şu an $ bazında herşeyi yukarıya çekiyor sanırım yükseltip yine kaçacaklar.Coin bazında yerinde sayıyor hersey hiç kıpırdamıyorlar bilinenler sanırım ezecekler tekrar
68de duran etc nerdeyse 18$ olmus,55 e çakarlar cumaya kadar
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
July 03, 2017, 08:35:18 PM
Şu an bakıyorum da POLOda ETH'nin trade volumu, Litecoinin gerisinde kalmış durumda. Bu da ETH'nin durgun bir sürece girdiğinin kanıtı.

Dün bitcoinde bariz bir yükselme olmasına rağmen ETH yerinde saydı hatta düştü. Garip şeyler oluyor.

Şimdilik pek ilgi görmüyor gibi görünüyor. Bakalım bugün nasıl bir tepki gelecek. Keza bitcoin hala yavaş yavaş yükselişini sürdürüyor.
full member
Activity: 211
Merit: 100
July 03, 2017, 04:04:56 PM
Ethereum'a noluyor böyle?, normalde bitcoin yükseldiğinde ondan daha çok yükselmesi gerekti ama şimdi etc de eth da bitcoin'in gerisinde yükseliyor, bitcoin düştüğü zaman ise bitcoinin 2 katı düşüyorlar. Bitcoini geçmesin diye mi baskılıyorlar?? eninde sonunda geçecek bitcoini
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
July 03, 2017, 01:29:21 AM
Toparlanmaya başladı gibi bu saatten sonra yine dumplar gelirmi ama hem sıcak hem dump kaç gündür iyicene keyfimiz kaçtı.Yeter artık 350 üzerine atsın kendisini
full member
Activity: 308
Merit: 105
July 03, 2017, 12:01:27 AM
SONM, Bancor gibi çok fazla yatırım alan projelerin zarar ettirmeleri gelinecek sonun başlangıcı olabilir. O yüzden Ethereum konusunda biraz temkinli olunması gerektiğini düşünüyorum.
Bancor'da nerede zarar ettiniz bilmek isterim. her projede x2 beklemeniz sizin hatanız. çünkü bu adamlar manüplasyon yaptırmıyorlar bu sebepledir ki x2 olamıyor. ileride artışı göreceksiniz. ICO fiyatı 0.01 ETH idi şu andaki değeri 0.0102 ETH buradan zarar mı çıkardınız siz? tabi BTC bazlı düşünürseniz olabilir.
full member
Activity: 742
Merit: 112
July 02, 2017, 02:22:01 AM
btc %1 yükseliyorsa ethereum %3-4 arasında yükseliyor.
aynı şekilde düşüş içinde geçerli bu.
bu sebeple fırsat, potansiyel ethereumda daha fazla
tabi uygun yerden işlem yapmasını bilen için
full member
Activity: 266
Merit: 242
July 01, 2017, 03:00:49 PM
Ethereumun son 2-3 ayda geldigi noktayi gormezden geliyor cogu kisi sanirim. Bu astronomik yukselis karsisinda son 10 gunde yaptigi duzeltme hareketini halen anlamayanlar var... ethere guvenmek lazim. Inis cikislar olabilir. Siz toplamaya bakin. Ne kadar cok ether o kadar daha yakin emeklilik plani demek bence. Ethereum her gecen gun kendini gelistiyor, ether gercegini gormezden gelenler zaman icinde kripto para dunyasindan yokolurlar.
Aynen hocam katiliyorum,bende etherin cok buyuyecegini dusunuyorum gerci elimde cok birsey yok ama arada denk geldikce hafif hafiif toplamaya calisiyorum.Bu dususler alim icin firsat veriyor
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
July 01, 2017, 03:01:20 AM
Ethereumun son 2-3 ayda geldigi noktayi gormezden geliyor cogu kisi sanirim. Bu astronomik yukselis karsisinda son 10 gunde yaptigi duzeltme hareketini halen anlamayanlar var... ethere guvenmek lazim. Inis cikislar olabilir. Siz toplamaya bakin. Ne kadar cok ether o kadar daha yakin emeklilik plani demek bence. Ethereum her gecen gun kendini gelistiyor, ether gercegini gormezden gelenler zaman icinde kripto para dunyasindan yokolurlar.
sr. member
July 01, 2017, 02:06:09 AM
Sahsi fikrim dir bazi analizler sonuncu : eth biraz daha dusebilir ama gelecek hafta ortasindan itibaren uzun yavas ve devamli ama uzun sure hep cikacak ilk hedef 550 usd

Ağzından bal damlıyor. Umarım dediğin gibi olur ve bizleri sevindirir. Keza Ethereum'a güvenen çok insan var. Bizleri yarı yolda bırakmaması dileklerimle...
jr. member
Activity: 87
Merit: 3
June 30, 2017, 09:06:07 AM
Sahsi fikrim dir bazi analizler sonuncu : eth biraz daha dusebilir ama gelecek hafta ortasindan itibaren uzun yavas ve devamli ama uzun sure hep cikacak ilk hedef 550 usd
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
June 30, 2017, 08:43:11 AM
Ethereum şu an için Ripple ile beraber bitcoin haricinde en fazla bilinen kriptopara birimi. Son dönemdeki yükselişin temel sebeplerinden biri olan sanal para borsalarına yoğun ilgi sonrası piyasalara yoğun para girişi altcoinlerin neredeyse tamamını yükseltti öyleki birkaç aylık dönemde X3-X5 yapanları beyenmez olduk. Bu dönemdeki yükselişten büyük pay alanlardan biride elbetteki ETH. dir. Yılın başı ile bugünün fiyatını karşılaştırın ve yükselişi kendi gözünüz ile görün. Elbette ICO ların ethereum tabanlı olarak yapılmasıda önemli ancak yükselişin temel sebebi artan ICO sayısı değil. ETH çok bilinen bir para birimi olmasından kaynaklı olarak yani yatırımcının ETH yi sanal para yatırımı için tercih etmesidir.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
June 30, 2017, 08:05:30 AM
SONM, Bancor gibi çok fazla yatırım alan projelerin zarar ettirmeleri gelinecek sonun başlangıcı olabilir. O yüzden Ethereum konusunda biraz temkinli olunması gerektiğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
June 30, 2017, 07:41:33 AM
Ethereum icin 550$ hedefi yolunda tokezlesede yinede ayaga kalkip devam etmesini bildi.Bu saatten sonra vitalik putinle birlikte de ölse bence sene sonuna 500$ cok rahat destek olacaktir.Surekli yeni icolar ve yatirimcilar giriyor.
hero member
Activity: 644
Merit: 501
June 29, 2017, 12:53:52 PM
Az önce forumda bir mesaja denk geldim. Şu şekilde;

Ethereumun 700 dolar olması demek şu anki fiyatı ikiye katlaması yani yaklaşık 60 milyar dolar marketcape ulaşması demek oluyor.
Bu durumda Bitcoinin en az 5 bin dolar olmasını beklememiz lazım. Wink

bencede oyle. herhangı bır alt coın btc yı gecerse bu pek ıyı bır haber olmaz kanımca. ether 700 dolar olursa btc 5 bın dolardan az olmaz gıbı. ama son 2 gundur etherın hacmı poloda btc yı gecmıs durumda. btc bıraz stabıl olsa cogu alt coın ucusa gececek ama bırılerı sankı ızın vermıyor buna. tam alt coınler ucusa gececekken btc ye garıp seyler oluyor durrp dururken. ıyı bırey mı kotu bırsey mı bılemedım bu.
Akıllı yatırımcılar, balinalar vs her zaman olduğu gibi kar realizasyonu yapıyor. Fiyatın anlık olarak 100x yapması mı? Yoksa hacimli olarak 5x yapması mı büyük yatırımcı için karlıdır?
1 birimi 100 birime çıkarttığınızda ne kadarını 100 birim fiyatla satabileceksiniz? Yoksa 5x yaptığınızda destekli bir artışsa bu ne kadar kar realizasyonu yapabileceksiniz?
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
June 29, 2017, 08:01:33 AM

Ethereumun 700 dolar olması demek şu anki fiyatı ikiye katlaması yani yaklaşık 60 milyar dolar marketcape ulaşması demek oluyor.

bencede oyle. herhangı bır alt coın btc yı gecerse bu pek ıyı bır haber olmaz kanımca. ether 700 dolar olursa btc 5 bın dolardan az olmaz gıbı. ama son 2 gundur etherın hacmı poloda btc yı gecmıs durumda. btc bıraz stabıl olsa cogu alt coın ucusa gececek ama bırılerı sankı ızın vermıyor buna. tam alt coınler ucusa gececekken btc ye garıp seyler oluyor durrp dururken. ıyı bırey mı kotu bırsey mı bılemedım bu.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
June 29, 2017, 07:45:28 AM

hero member
Activity: 756
Merit: 541
June 29, 2017, 04:49:57 AM

Expect a massive rise in price incoming shortly as from the 1st July BTC and ETH are legalized in Australia. We are looking at $700 per ETH by year end. Certainly this is the last time to get into ETH on the cheap.

BTC ve ETH 1 temmuzda Avustralya'da yasal para birimi olarak kabul edilecek diyor.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ne kadar bir doğruluk payı var? Keza bahsedilen süre de çok yakın. Bir zıplama meydana gelebilir.

Merhaba;

Konunuya ait Mayıs ayında yazılmış "Bitcoin" ile ilgili bir çok makale var. İçerik çifte vergilendirilmenin kaldırılmasına yönelik. ETH'nin adı hiç birinde geçmiyor.

İyi dileklerimle
sr. member
June 29, 2017, 02:12:46 AM

Expect a massive rise in price incoming shortly as from the 1st July BTC and ETH are legalized in Australia. We are looking at $700 per ETH by year end. Certainly this is the last time to get into ETH on the cheap.

BTC ve ETH 1 temmuzda Avustralya'da yasal para birimi olarak kabul edilecek diyor.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ne kadar bir doğruluk payı var? Keza bahsedilen süre de çok yakın. Bir zıplama meydana gelebilir.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
June 29, 2017, 12:56:43 AM
Merhaba;

ICO'lar olduğu sürece ETH var olacak ve bu dalgalanmalar da devam edecektir. (Dalgalanma kısmına dikkat!) Waves gibi platformlar da geldikçe ETH'nin piyasa değeri düşecektir. Hayaller güzeldir ama cepteki parayla yatırım yapıldığını unutmayın, duygusal bağ oluşturmayın.

Bu da medya gözünden yanlışları ile ETH'ye bakış.

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-ethereum-6-ayda-degeri-33-kat-birden-artan-sanal-para-40503276?utm_source=facebook.com&utm_medium=post&utm_campaign=galeri-ethereum-6-ayda-degeri-33-kat-birden-artan-sanal-para-40503276&utm_term=post

İyi dileklerimle
Pages:
Jump to: