Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 21. (Read 241031 times)

newbie
Activity: 22
Merit: 1
June 21, 2017, 04:44:51 AM
Arkadaşlar aranızda henüz çok yeniyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Dün gece Poloniex'ten Myetherwallet cüzdanıma 2000$ sınırını geçmeyecek şekilde ETH yolladım. Çekim esnasında 2 adımlı doğrulama ve mail onayı da yaptım. Ancak ETH'ler hala cüzdanıma gelmedi. Gönderdiğim adresi kontrol ettim. Doğru yazmışım. History kısmında yaptığım işlem "complate" olarak görünüyor. Lakin "Txid" sorgulayınca böyle bir giriş bulunamadı diyor. Ne yapmalıyım beklesem gelir mi? Ya da ticket'a ne yazmalıyım.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
June 21, 2017, 04:40:31 AM
Bir kac borsada ETH (Wallet offline - Blockchain congestion detected) yazisi aldim suan itibari ile.
sr. member
Activity: 322
June 21, 2017, 04:33:06 AM
ETH değerinin 348 dolara gerilemesi, bu durumla alakalı olabilir mi? Status icosundan önce 375 dolar civarında geziniyordu.
genel olarak butun altcoınlerde deger kaybı mevcut
o yuzden ether gerıledı,ico ile alakası oldugunu sanmıyorum
ama bu takılan etherler ne olacak acaba
sr. member
Activity: 476
June 21, 2017, 02:52:31 AM
ETH değerinin 348 dolara gerilemesi, bu durumla alakalı olabilir mi? Status icosundan önce 375 dolar civarında geziniyordu.
sr. member
Activity: 322
June 21, 2017, 02:38:55 AM
Dun gece bende 1.01 ether gonderdım ne gelen var ne giden.Blockchain sıkıntılı demekki.Nodlarla alakalı bir problem olabılır onay alınamıyor bir türlü.Çok yavaş ilerliyor
full member
Activity: 266
Merit: 242
June 21, 2017, 01:47:18 AM
Yoksa dao daki gibi bir terslikmi var yine,bu ether böyle böyle prestij kaybedecek galiba.Bende yollamıştım hala gelen giden birşey yok.
full member
Activity: 279
Merit: 100
June 21, 2017, 01:40:07 AM
Bende dun gece poloya saat 8 gıbı 3 ether attım myetherwalletten,bozduracaktım ama benımkıde gelmedı hemde hiç bir history kaydı falanda yok.Blockchaındemı bir sıkıntı var nedir hiç bu kadar uzun sürmezdi
blockchainde sıkıntı var herhalde pool daki gönderimlerinde  hepsi pending
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
June 21, 2017, 01:35:11 AM
Bende dun gece poloya saat 8 gıbı 3 ether attım myetherwalletten,bozduracaktım ama benımkıde gelmedı hemde hiç bir history kaydı falanda yok.Blockchaındemı bir sıkıntı var nedir hiç bu kadar uzun sürmezdi
newbie
Activity: 7
Merit: 0
June 20, 2017, 04:13:10 PM
Yine büyük bir ICO günü yine ağda yayınlanmayan işlemler. İşte sen busun Ethereum.
Keşke ağda broadcast etseydiniz sürekli işlemlerinizi. Bir çok küçük yatırımcının parası hiç oldu bu vitalik'in beceriksizliği yüzünden.
Güya 15 sn'de bir blok bulunuyor, (Bitcoin'den 40 kat hızlı) ama hala bir çok işlem ağda yayınlanamıyor bile Grin

Arkadaslar ben de Polo´dan Imtoken´a eth attim öglen hala gelmedi ne yapmam gerek ne zaman gelir ilk defa eth yolluyorum fazla bilgim yok
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
June 20, 2017, 03:57:21 PM
Yine büyük bir ICO günü yine ağda yayınlanmayan işlemler. İşte sen busun Ethereum.
Keşke ağda broadcast etseydiniz sürekli işlemlerinizi. Bir çok küçük yatırımcının parası hiç oldu bu vitalik'in beceriksizliği yüzünden.
Güya 15 sn'de bir blok bulunuyor, (Bitcoin'den 40 kat hızlı) ama hala bir çok işlem ağda yayınlanamıyor bile Grin
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
June 20, 2017, 12:43:37 PM
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
June 19, 2017, 11:46:33 AM
asus radeon r7 370 2gb akran kartım var, ethereum madenciliğini denemek istiyorum ama nerden nasıl başlamam lazım?
çok şey denedim ama başaramadım ve kafam iyice allakbullak oldu :s
yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim arkadaşlar

Zec veya musicoin kaz zec 150-160 hash arası kazar
Musicoinde ethereum algoritmasında 18 mhs civarı kazar
Eth kazamazsın 2gb lık kart ile.
Eski kartlarla en güzeli Musicoin kazmak, ileriye dönük olarak güzel bir yatırım aracı olabilir.
Ether klonlarının hepsi birer birer artıyor. Güzel fiyatlara gelebiliyorlar.
sr. member
Activity: 714
June 16, 2017, 07:55:33 AM
asus radeon r7 370 2gb akran kartım var, ethereum madenciliğini denemek istiyorum ama nerden nasıl başlamam lazım?
çok şey denedim ama başaramadım ve kafam iyice allakbullak oldu :s
yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim arkadaşlar

Zec veya musicoin kaz zec 150-160 hash arası kazar
Musicoinde ethereum algoritmasında 18 mhs civarı kazar
Eth kazamazsın 2gb lık kart ile.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
June 16, 2017, 04:27:12 AM
Ayda 33 eth çıkıyordu, maliyet vs. geyik yapıyorduk.
şu hale bak adam 350 dolar oldu..
hero member
Activity: 644
Merit: 501
June 15, 2017, 03:30:53 PM

Meanwhile, Morgan Stanley analysts have predicted that cryptocurrencies will not rally that much more unless they get “governmental acceptance,” including more regulations.

Şu cümle bile aslında klasik marketteki analistlerin kripto paralar hakkında ne kadar bilgisiz olduğunu gösteriyor. Hükümet düzeyinde kabul edilmeleri lazımmış da regüle edilmeleri lazımmış falan.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
June 15, 2017, 01:52:07 PM
Şu an büyük miktarda yatırım toplayan ICO lar var. Hepsi de ETH kabl ediyor ve rakam ciddi sayılara ulaştı. İnsanlar bunlar için ETH aldı, şimdi hepsi ICO cüzdanlarında birikti. Sonrasında fiyatın düşeceğine inanıyorum.

Şuanda ETH kabül eden icolar hangileri hocam ?
icoların %90ı eth kabul ediyor. Hatta soyle soylimim eth harici ico neredeyse yok. Son icolardan bir primalbase btc ile yatırım alıyor birde footballcoin conterparty uzerinde ama onlarda ether uzerıne gececekler.
Footballcoin'in şu anlık counterparty üzerine geçmek gibi bir planı yok bildiğim kadarıyla.
Ama olsa güzel olurdu.

Counterparty üzerindeki problemler nedeniyle bazı gecikmeler yaşandı. Mobil uygulamanın yeni sezona hazır olacağını duyurmuştuk. Ekim ayında Ethereum zincirine geçilmesi planlanıyor. Geçen ay bunun için Vitalik Buterin ile görüşmeler yapıldı. Şu anda açık bir lig olmadığı için oyun göz önünde değil ancak betada denediğiniz üzere oyunun sağlam çalışan güzel bir sistemi var. Yaptığımız lobi ve topluluğumuzun desteği sayesinde Türkiye ligini planlanandan bir sene önce oyuna dahil etmeyi başardık. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz. İlginize teşekkürler!

Baska birsey dileseymişsiniz olacakmıs. Counterparty gercekten rezalet. Ether olsaydı belki hepsini satarlardı. Ethersiz ico cekilmiyor
Oha çok güzel bir haber o zaman bu.
XFC'ye yatırım için biraz ethereum satalım o zaman, XFC almak lazım şimdiden. Ether'de çalışan bir uygulama geldiği anda fiyatı en az 10x olur XFC'nin.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
June 15, 2017, 01:45:11 PM
Şu an büyük miktarda yatırım toplayan ICO lar var. Hepsi de ETH kabl ediyor ve rakam ciddi sayılara ulaştı. İnsanlar bunlar için ETH aldı, şimdi hepsi ICO cüzdanlarında birikti. Sonrasında fiyatın düşeceğine inanıyorum.

icoların %90ı eth kabul ediyor. Hatta soyle soylimim eth harici ico neredeyse yok. Son icolardan bir primalbase btc ile yatırım alıyor birde footballcoin conterparty uzerinde ama onlarda ether uzerıne gececekler.
Footballcoin'in şu anlık counterparty üzerine geçmek gibi bir planı yok bildiğim kadarıyla.
Ama olsa güzel olurdu.

Counterparty üzerindeki problemler nedeniyle bazı gecikmeler yaşandı. Mobil uygulamanın yeni sezona hazır olacağını duyurmuştuk. Ekim ayında Ethereum zincirine geçilmesi planlanıyor. Geçen ay bunun için Vitalik Buterin ile görüşmeler yapıldı. Şu anda açık bir lig olmadığı için oyun göz önünde değil ancak betada denediğiniz üzere oyunun sağlam çalışan güzel bir sistemi var. Yaptığımız lobi ve topluluğumuzun desteği sayesinde Türkiye ligini planlanandan bir sene önce oyuna dahil etmeyi başardık. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz. İlginize teşekkürler!

Baska birsey dileseymişsiniz olacakmıs. Counterparty gercekten rezalet. Ether olsaydı belki hepsini satarlardı. Ethersiz ico cekilmiyor
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
June 15, 2017, 01:39:02 PM

Ama olsa güzel olurdu.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
June 13, 2017, 06:05:38 AM

Pages:
Jump to: