Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 20. (Read 241031 times)

sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
June 26, 2017, 07:58:39 PM

vay be adam coşmuş

demekki yukselme evresine geçti eth Smiley
full member
Activity: 518
Merit: 100
June 26, 2017, 06:26:52 PM

vay be adam coşmuş
hero member
Activity: 896
Merit: 515
June 26, 2017, 11:27:54 AM
Sizin için üzgünüm fakat ethereum zincirinde işlemlerin uzaması benim için iyi, belki wavese geçiş hızlanır Smiley
Zaten cüzdan kabardıkça kabardı, en son 190 gb civarıydı. Bu yıl sonunda 1 tb olması bekleniyor. Kim saklayacak bu kadar geçmiş özetini, pos a geçsin artık yeter Smiley
sr. member
Activity: 546
June 26, 2017, 09:46:28 AM
Evet arkadaşlar son gelişmelerden sonra güncel yorumlarınızı alalım. Nedir bu düşüşün sebebi sizce? Gerçi bir çok altcoin hatta btc de düşüyor ama sanki ETH ayrı bir düşüyor gibi. Sanki ETH üzerinde yürütülen bir kampanya var gibi. Örnek olarak; en son çıkan ETH'nin founder'ını ölü ilan ettiler. Gdax borsasında ani şekilde 319 dolardan centlere çakılması gibi. Ve bu haberi sanki genel olarak flash bir fiyat çakılması varmış gibi sunmaları. Oysa bu olay sadece bir borsada ve sanide olup biten birşey.

Birileri sanki ETH'nin düşmesini çok istiyor gibi.

Sizin fikirleriniz nelerdir?

Eth ye herkes toplu bir cephe aldı resmen Embarrassed.Bu düşüşün sebebini buna bağlıyorum ama neden düşmesini istiyorlar acaba alttan toplamak için mi Huh yoksa başka bir sebepleri mi var  Huh
hero member
Activity: 644
Merit: 504
June 26, 2017, 06:42:59 AM
6 ay önce 8 dolar coin. İyi ki satmışım diyorum son olaylardan sonra.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
June 26, 2017, 06:03:36 AM
Evet arkadaşlar son gelişmelerden sonra güncel yorumlarınızı alalım. Nedir bu düşüşün sebebi sizce? Gerçi bir çok altcoin hatta btc de düşüyor ama sanki ETH ayrı bir düşüyor gibi. Sanki ETH üzerinde yürütülen bir kampanya var gibi. Örnek olarak; en son çıkan ETH'nin founder'ını ölü ilan ettiler. Gdax borsasında ani şekilde 319 dolardan centlere çakılması gibi. Ve bu haberi sanki genel olarak flash bir fiyat çakılması varmış gibi sunmaları. Oysa bu olay sadece bir borsada ve sanide olup biten birşey.

Birileri sanki ETH'nin düşmesini çok istiyor gibi.

Sizin fikirleriniz nelerdir?
full member
Activity: 186
June 22, 2017, 02:38:49 PM
etherde bişeylerde dönüyor, genesis bloktaki coinler hareket etmiş

Merhaba;

Bahsettiğiniz hareket bu sanırım.

http://gastracker.io/addr/0x7D551397F79A2988B064AFd0EFeBEe802C7721Bc

Bu kadar hızlı yükseliş sonrası birilerinin likide olması gayet normalde böyle göstere göstere de yapılmaz sanırım.

İyi dileklerimle
Etherden bahsederken ether classic'e geçildi gibi
kaldırın defterleri, kitapları çıkarın kağıtları sözlü yapacağım Smiley
ya da kaldırın defterleri, kitapları çıkarın kağıtları batak oynucaz Smiley

Merhaba;

Aynen öyle, Genesis block'tan bahsediyoruz. Hem ETH hem ETC var o genesis block'ta.

İyi dileklerimle
HardFork Balance
93.9947 ether
Smiley
Bu arada adresden hiçbir transfer de yok. Bir trade sitesinde saçma bir hata ve altında buzağı aramak bize özgü bir durum olsa gerek.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
June 22, 2017, 02:36:22 PM

Merhaba;

Bu kadar hızlı yükseliş sonrası birilerinin likide olması gayet normalde böyle göstere göstere de yapılmaz sanırım.

İyi dileklerimle

Merhaba;

Aynen öyle, Genesis block'tan bahsediyoruz. Hem ETH hem ETC var o genesis block'ta.

İyi dileklerimle
full member
Activity: 186
June 22, 2017, 02:27:16 PM

Merhaba;

İyi dileklerimle
hero member
Activity: 756
Merit: 541
June 22, 2017, 10:10:13 AM

Merhaba;

İyi dileklerimle
full member
Activity: 266
Merit: 242
June 22, 2017, 10:07:16 AM
+1 aynen hocam bende inanmıyorum ama şu olmuştur belki otomatik al sat yapan botlar kullanılıyor hepimiz biliyoruz,o sayede belki satış oluşmuş olabilir,bu şekilde belki çok ufak bir ihtimal alım yapabilmiş olabilir.Yoksa gerçekci gelmiyor banada
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
June 22, 2017, 10:03:59 AM
SADECE BİR KAÇ SANİYEDE ALDIĞI 0,1$’LIK 3809 ETHEREUM İLE MİLYONER OLDU
Dün akşam saatlerinde yaşanan, Ethereum’un anlık olarak düşüşü‘nden faydalanarak 3809 adet (ETH) Ethereum’u sadece 38,09$’a alan bir kişi, saniyeler içerisinde fiyatın düzelmesi ile haber saatinin kuru ile neredeyse 1,250,000$’a sahip oldu. Saniyelik olarak yaşanan bu olayda refleksleri sayesinde ufak miktarlarda kazanan bir kaç kişinin dışında böylesine büyük bir yatırım yaparak hayatını değiştirmiş olduğunu düşündüğümüz kişi sanırım her zaman hayalini kurduğumuz şansa sahip olmuş.

sansını sıkeyım her kımse amk Cheesy
yaa kim diyor bunları arkadaş a.q millet salakmı
sen ben salakmıyız 0.1$ dan hangimiz satış yaptıda adam aldı
bırakın bu işleri tamamen palavra,herkes bılıyor satış olmazsa alış olmaz.Kimsenın etherı o fıyata satacagını sanmıyorum,hata falan oluşmuştur
hero member
Activity: 868
Merit: 502
June 22, 2017, 09:18:01 AM
SADECE BİR KAÇ SANİYEDE ALDIĞI 0,1$’LIK 3809 ETHEREUM İLE MİLYONER OLDU
Dün akşam saatlerinde yaşanan, Ethereum’un anlık olarak düşüşü‘nden faydalanarak 3809 adet (ETH) Ethereum’u sadece 38,09$’a alan bir kişi, saniyeler içerisinde fiyatın düzelmesi ile haber saatinin kuru ile neredeyse 1,250,000$’a sahip oldu. Saniyelik olarak yaşanan bu olayda refleksleri sayesinde ufak miktarlarda kazanan bir kaç kişinin dışında böylesine büyük bir yatırım yaparak hayatını değiştirmiş olduğunu düşündüğümüz kişi sanırım her zaman hayalini kurduğumuz şansa sahip olmuş.

sansını sıkeyım her kımse amk Cheesy
full member
Activity: 301
June 22, 2017, 04:29:14 AM
reddit de dolaşan haberlere genelde bakmaya çalışıyorum ancak gördüğüm Dwarfpool ve F2Pool madenci havuzlarının blok limitini kısıtladıkları ve bu yüzden işlem sürelerinin uzadığını yazmışlardı. Mümkünse bu madenci havuzlarını kullanmayın demişler.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
June 22, 2017, 04:14:23 AM

Hangi pozisyonu almak lazım? 300$ ın altını görebilirmi?
13$ olayı biraz saçma geldi bana nerede görmüş o fiyatı
hacimsiz bir borsada oluşmuş olabilir,bana pek gerçekci gelmiyor

gdax, coinbase in borsası, gayette hacimli bir borsa, dünden beri twitter reddit, bu haberlerle çalkalanıyor. gündemi takip eden kimse yok sanırım
full member
Activity: 266
Merit: 242
June 22, 2017, 04:06:39 AM

13$ olayı biraz saçma geldi bana nerede görmüş o fiyatı
hacimsiz bir borsada oluşmuş olabilir,bana pek gerçekci gelmiyor
full member
Activity: 301
June 22, 2017, 03:58:29 AM

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
June 22, 2017, 03:55:45 AM
full member
Activity: 308
Merit: 105
June 21, 2017, 09:32:51 AM
Arkadaşlar aranızda henüz çok yeniyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Dün gece Poloniex'ten Myetherwallet cüzdanıma 2000$ sınırını geçmeyecek şekilde ETH yolladım. Çekim esnasında 2 adımlı doğrulama ve mail onayı da yaptım. Ancak ETH'ler hala cüzdanıma gelmedi. Gönderdiğim adresi kontrol ettim. Doğru yazmışım. History kısmında yaptığım işlem "complate" olarak görünüyor. Lakin "Txid" sorgulayınca böyle bir giriş bulunamadı diyor. Ne yapmalıyım beklesem gelir mi? Ya da ticket'a ne yazmalıyım.
her büyük ICO zamanı aynı şeyler oluyor. aynısı benim başımda da var hocam. 1 gün bekleyelim sorasında geliyor. en son bancor'un ICO da aynısı olmuştu. bende de txid görünüyor ancak tetherscan de görünmüyor. ayrıca cex.io'da da aynı sorunla karşılaştım.
sr. member
Activity: 322
June 21, 2017, 05:09:23 AM
Arkadaşlar aranızda henüz çok yeniyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Dün gece Poloniex'ten Myetherwallet cüzdanıma 2000$ sınırını geçmeyecek şekilde ETH yolladım. Çekim esnasında 2 adımlı doğrulama ve mail onayı da yaptım. Ancak ETH'ler hala cüzdanıma gelmedi. Gönderdiğim adresi kontrol ettim. Doğru yazmışım. History kısmında yaptığım işlem "complate" olarak görünüyor. Lakin "Txid" sorgulayınca böyle bir giriş bulunamadı diyor. Ne yapmalıyım beklesem gelir mi? Ya da ticket'a ne yazmalıyım.
sanırım etherın zıncırınde bir sıkıntı var işlemler onay alamıyor herkesın aynı derdı var
takıldı eth ler gıtmıyor,bende dun gece yolladım aynı şekilde takıld kaldı
Block:   3904582 | 3087 Confirmations
15 saat olmuş 3087 confirmationda henuz sanırım 2 yıla bitirir Smiley
beklemekten başka yapacak birşey yok
Pages:
Jump to: