nereye kadar gıtcek eth meraklı ızlıyoruz
Türkçe kaynak sıkıntısı çekiyoruz 1000 dolar olursa eşşek olurum demiştim olmamak için buraya tekrardan yazayım. Sözümü geri alacağım bugün yabancı kaynakları taradım. 1-2 saat google çeveri vs okudum. Gerçekleri konuşmak gerekirse Ether market hacmi olarak Btc yi geçebilir 1 numaraya yerleşir kimse de garipsememesi gerekir doğal bir sonuç çünkü.. Bugüne kadar tüm yazdıklarımı bir kenara bırakarak konuşacağım :
Ether kripto para camiasının tabanını oluştururken Bitcoin ana para birimi olacak. Litecoin de Bitcoinin 100.000 binli seviyelere çıktığında daha ucuz ve daha masrafsız olarak fakirin parası gibi çalışabilir. Bu 3'lü haricinde diğer hiç bir coinle ilgilenmiyorum artık. Belki Bts Lisk Wawes gibi projeler olabilir ama para dağıldıkça kafa da dağılıyor. Neyse;
Şöyle düşünün Ethereum sanal alışveriş sitesi gitti gidiyor diyelim. Siz buraya ilan vermek için ethereumu kullanmalısınız. Müşterilerde alışveriş için bitcoin ve litecoini kullanmak zorunda. Veya Ethereum internet ise bitcoinde bu internet aleminde aklınıza gelebilecek her mecrada kullanılacak para birimidir.
Ethereumun kurucusunun Putin ile görüşmesi de büyük bir devrimin kapalı kapılar ardında geldiğinin habercisi olabilir. Bu iş raydan çıktı diyebilirim. BTC-ETH-LTC yanına koyacağınız ekibi sağlam 1-2 coini atın uzun vadede uçar gideriz. Bol kazançlar dilerim herkese.
Hiç böyle komplo teorilerine gerek yok,
şu adrese girip ilk 5 e baksan yeterli çinliler yine rahat durmuyor. 1-2 kişi değiller ki anasını satayım. nüfusu 10'da biri 1 eth alsa zaten kimseye eth kalmaz artık
Bir süre böyle birşey beklemeyin. Olursada ileride ciddi fiyat hareketleri olur eth'de merak etmeyin. Daha öncede yazdım bu ico dan toplanan eth ler sonsuza dek tutulmayacak cüzdanda, miktarlarda yabana atılacak değil.
Hocam bir önceki mesajınıza göre ETH'de short beklentiniz var gibi anladım. Kısa vadede düşünceniz böyle ama mesela uzun vadede nasıl bir fikriniz var ETH için sizin?
Yoksa cidden 2 hafta önce poloda 100$ olan ether, şu anda 300$ oldu. Bu inanılmaz bir şey. Bitcoinin değerinin %65'ini yakalamış toplam değer anlamında.
Hiç kestiremiyorum ciddi bir spekülasyon havası var etrafta, aslında eth fiyatı umrumdada değil. Yatırım yapmadım yapmamda, fiyatı olmuş 330 usd , 5usd iken alsaydık hadı neysede, burdan girsem seneye 1000 usd 3x yapmış olacak bunun içinde hiç oturup üzülmem. Ne fırsatlar geçti gitti önümüzden. Daha 1 aylık süreç içinde wings 5x yaptı mesela. Benim derdim btc ile , ne olacak acaba bu savaşın sonu. Her alanda btc yi manipüle ediyorlar, mining onlarda , borsalar onlarda, hackerlar onlarda, haberler onlardan geliyor zaten. İşimiz yaş.
edit:short girmedim delilik yapmadım yani
trend sırasında sizde işlem yapmayın bence