Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 22. (Read 241031 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 265
June 13, 2017, 05:33:11 AM
Şu an büyük miktarda yatırım toplayan ICO lar var. Hepsi de ETH kabl ediyor ve rakam ciddi sayılara ulaştı. İnsanlar bunlar için ETH aldı, şimdi hepsi ICO cüzdanlarında birikti. Sonrasında fiyatın düşeceğine inanıyorum.

Şuanda ETH kabül eden icolar hangileri hocam ?
hero member
Activity: 510
Merit: 500
June 13, 2017, 05:29:12 AM
Şu an büyük miktarda yatırım toplayan ICO lar var. Hepsi de ETH kabl ediyor ve rakam ciddi sayılara ulaştı. İnsanlar bunlar için ETH aldı, şimdi hepsi ICO cüzdanlarında birikti. Sonrasında fiyatın düşeceğine inanıyorum.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
June 12, 2017, 06:07:23 PM
500 dolara doğru emin adımlarla gidiyor. Bitcoinde 2000 dolar sınırı ne kadar kritik göründüyse ethereumda 500 dolar sınırı o kadar kritiktir. Farklı bir kulvara geçiş kapısıdır.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
June 12, 2017, 03:24:11 PM
Arkadaşlar bugün ne oldu tam olarak.. uçmuş gitmiş.. sonra inmiş tekrar ? tekrar yükseleceğine dair endişem yok ama böyle dramatik bir iniş-çıkaşa sebebiyet veren şey neydi ki ?
Gecmis tablolari incelerseniz bu isin yillardir boyle oldugunu gorursunuz. Bugunun nedeni ise Bancor isimli projenin ICO su olabilir 150m dolarlik ether el degistirdi.
newbie
Activity: 24
Merit: 0
June 12, 2017, 02:58:53 PM
Arkadaşlar bugün ne oldu tam olarak.. uçmuş gitmiş.. sonra inmiş tekrar ? tekrar yükseleceğine dair endişem yok ama böyle dramatik bir iniş-çıkaşa sebebiyet veren şey neydi ki ?
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
June 12, 2017, 12:00:41 PM
bancor icodan sonra dump gelecek dikkat
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
June 12, 2017, 11:56:36 AM
Eth aldı başını gidiyor böyle giderse eth bitcoin i geçecek, gelecek senelere. Nede olsa Bill Gates'in parmağı var olacak o kadar.
sr. member
Activity: 448
June 12, 2017, 11:47:46 AM
Arkadaşım BTC altındır. Değeri asla kaybolmayacaktır istediği kadar eth uçsun. BTC bir yana dünya biryana Smiley
sr. member
Activity: 388
Living the dream
June 12, 2017, 09:39:03 AM
to da moon  Grin
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
June 12, 2017, 07:30:51 AM
Çok güzel artıyor aman nazar değmesin. Marketcap yakında bitcoini geçecektir ve bitcoin devri bitecek etherium devri başlayacak.
hero member
June 12, 2017, 07:24:57 AM
Ben 550 dolara kadar gelip 0.2- 0.25 dengesini sağladıktan sonra stabil bir hale geleceğini düşünüyorum. Ve uzun bir müddet burada kalacaktır.
member
Activity: 90
Merit: 10
June 12, 2017, 05:37:17 AM
bu yükseliş bir yerde durup düşse de uzun vadede 500 doları çok rahat geçeceğini düşünüyorum.

not: adettendir ytd.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
June 12, 2017, 05:01:17 AM
Bugün bancor ico su var. Etherin bu kadar artısını bancora bağlıyorum ben. Aşırı ilgi var çünkü...
sr. member
Activity: 658
June 12, 2017, 04:51:12 AM
Bu son 1 haftadir cikan ani artisa karsilik yakin bir zamanda  buyuk bir kar realizasyonu olacagini dusunuyorum, su an ki durum girmek icin cok riskli oldugu fikrindeyim.  Girmek icin dogru zamanin ne zaman olabilecegi hakkinda forumdaki tecrubeli uyelerin yorumlarini okumak isterim.

aynilarini 200e cikip tekrar dustugunde duydum ve bende oyle dusunuyordum acikcasi ama nasil bir ekipse surekli yeni anlasmalar duyuruyorlar ve hic bos gecmiyorlar hepsi cok saglam projelerle geliyorlar.
member
Activity: 104
Merit: 10
June 12, 2017, 04:42:29 AM
Bu son 1 haftadir cikan ani artisa karsilik yakin bir zamanda  buyuk bir kar realizasyonu olacagini dusunuyorum, su an ki durum girmek icin cok riskli oldugu fikrindeyim.  Girmek icin dogru zamanin ne zaman olabilecegi hakkinda forumdaki tecrubeli uyelerin yorumlarini okumak isterim.
sr. member
Activity: 588
June 12, 2017, 04:29:39 AM
ETH 400$ ı geçti geçecek ne olur 500$ çok mu yakın.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
June 10, 2017, 04:03:14 PM
nereye kadar gıtcek eth meraklı ızlıyoruz Cheesy

Türkçe kaynak sıkıntısı çekiyoruz 1000 dolar olursa eşşek olurum demiştim olmamak için buraya tekrardan yazayım. Sözümü geri alacağım bugün yabancı kaynakları taradım. 1-2 saat google çeveri vs okudum. Gerçekleri konuşmak gerekirse Ether market hacmi olarak Btc yi geçebilir 1 numaraya yerleşir kimse de garipsememesi gerekir doğal bir sonuç çünkü.. Bugüne kadar tüm yazdıklarımı bir kenara bırakarak konuşacağım :

Ether kripto para camiasının tabanını oluştururken Bitcoin ana para birimi olacak. Litecoin de Bitcoinin 100.000 binli seviyelere çıktığında daha ucuz ve daha masrafsız olarak fakirin parası gibi çalışabilir. Bu 3'lü haricinde diğer hiç bir coinle ilgilenmiyorum artık. Belki Bts Lisk Wawes gibi projeler olabilir ama para dağıldıkça kafa da dağılıyor. Neyse;

Şöyle düşünün Ethereum sanal alışveriş sitesi gitti gidiyor diyelim. Siz buraya ilan vermek için ethereumu kullanmalısınız. Müşterilerde alışveriş için bitcoin ve litecoini kullanmak zorunda. Veya Ethereum internet ise bitcoinde bu internet aleminde aklınıza gelebilecek her mecrada kullanılacak para birimidir.

Ethereumun kurucusunun Putin ile görüşmesi de büyük bir devrimin kapalı kapılar ardında geldiğinin habercisi olabilir. Bu iş raydan çıktı diyebilirim. BTC-ETH-LTC yanına koyacağınız ekibi sağlam 1-2 coini atın uzun vadede uçar gideriz. Bol kazançlar dilerim herkese.
Hiç böyle komplo teorilerine gerek yok, şu adrese girip ilk 5 e baksan yeterli çinliler yine rahat durmuyor. 1-2 kişi değiller ki anasını satayım. nüfusu 10'da biri 1 eth alsa zaten kimseye eth kalmaz artık Smiley
Bir süre böyle birşey beklemeyin. Olursada ileride ciddi fiyat hareketleri olur eth'de merak etmeyin. Daha öncede yazdım bu ico dan toplanan eth ler sonsuza dek tutulmayacak cüzdanda, miktarlarda yabana atılacak değil.

Hocam bir önceki mesajınıza göre ETH'de short beklentiniz var gibi anladım. Kısa vadede düşünceniz böyle ama mesela uzun vadede nasıl bir fikriniz var ETH için sizin?

Yoksa cidden 2 hafta önce poloda 100$ olan ether, şu anda 300$ oldu. Bu inanılmaz bir şey. Bitcoinin değerinin %65'ini yakalamış toplam değer anlamında.
Hiç kestiremiyorum ciddi bir spekülasyon havası var etrafta, aslında eth fiyatı umrumdada değil. Yatırım yapmadım yapmamda, fiyatı olmuş 330 usd , 5usd iken alsaydık hadı neysede, burdan girsem seneye 1000 usd 3x yapmış olacak bunun içinde hiç oturup üzülmem. Ne fırsatlar geçti gitti önümüzden. Daha 1 aylık süreç içinde wings 5x yaptı  mesela. Benim derdim btc ile , ne olacak acaba bu savaşın sonu. Her alanda btc yi manipüle ediyorlar, mining onlarda , borsalar onlarda, hackerlar onlarda, haberler onlardan geliyor zaten. İşimiz yaş.
edit:short girmedim delilik yapmadım yani Smiley trend sırasında sizde işlem yapmayın bence  Wink
full member
Activity: 309
Merit: 100
June 10, 2017, 02:42:34 PM

Türkçe kaynak sıkıntısı çekiyoruz 1000 dolar olursa eşşek olurum demiştim olmamak için buraya tekrardan yazayım. Sözümü geri alacağım bugün yabancı kaynakları taradım. 1-2 saat google çeveri vs okudum. Gerçekleri konuşmak gerekirse Ether market hacmi olarak Btc yi geçebilir 1 numaraya yerleşir kimse de garipsememesi gerekir doğal bir sonuç çünkü.. Bugüne kadar tüm yazdıklarımı bir kenara bırakarak konuşacağım :

Ether kripto para camiasının tabanını oluştururken Bitcoin ana para birimi olacak. Litecoin de Bitcoinin 100.000 binli seviyelere çıktığında daha ucuz ve daha masrafsız olarak fakirin parası gibi çalışabilir. Bu 3'lü haricinde diğer hiç bir coinle ilgilenmiyorum artık. Belki Bts Lisk Wawes gibi projeler olabilir ama para dağıldıkça kafa da dağılıyor. Neyse;

Şöyle düşünün Ethereum sanal alışveriş sitesi gitti gidiyor diyelim. Siz buraya ilan vermek için ethereumu kullanmalısınız. Müşterilerde alışveriş için bitcoin ve litecoini kullanmak zorunda. Veya Ethereum internet ise bitcoinde bu internet aleminde aklınıza gelebilecek her mecrada kullanılacak para birimidir.

Ethereumun kurucusunun Putin ile görüşmesi de büyük bir devrimin kapalı kapılar ardında geldiğinin habercisi olabilir. Bu iş raydan çıktı diyebilirim. BTC-ETH-LTC yanına koyacağınız ekibi sağlam 1-2 coini atın uzun vadede uçar gideriz. Bol kazançlar dilerim herkese.
Hiç böyle komplo teorilerine gerek yok, şu adrese girip ilk 5 e baksan yeterli çinliler yine rahat durmuyor. 1-2 kişi değiller ki anasını satayım. nüfusu 10'da biri 1 eth alsa zaten kimseye eth kalmaz artık Smiley
Bir süre böyle birşey beklemeyin. Olursada ileride ciddi fiyat hareketleri olur eth'de merak etmeyin. Daha öncede yazdım bu ico dan toplanan eth ler sonsuza dek tutulmayacak cüzdanda, miktarlarda yabana atılacak değil.

Hocam bir önceki mesajınıza göre ETH'de short beklentiniz var gibi anladım. Kısa vadede düşünceniz böyle ama mesela uzun vadede nasıl bir fikriniz var ETH için sizin?

Yoksa cidden 2 hafta önce poloda 100$ olan ether, şu anda 300$ oldu. Bu inanılmaz bir şey. Bitcoinin değerinin %65'ini yakalamış toplam değer anlamında.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
June 10, 2017, 02:16:08 PM

hero member
June 10, 2017, 01:48:23 PM
Soylediklerinizde hakli olabilirsiniz ancak benim dusuncem bilisim sektorunun inanilmaz hizli gelismesi ve degismesine bagli olarak farkli altyapi kullanan dijital paralar tureyecegi ve bu paralarin eski teknolojide kalan dijital paralari bitirecegi.

Yani uzun vadede parayi al unut mantigi nekadar isler bilmiyorum. Bu is yayginlastikca yeni projeler ortaya atildikca surekli tetikte olup yatirimlarimizi takip etmeliymisiz gibi dusunuyorum.

Yatirim tavsiyesi degildir.

Yeni çıkacak coin'i internette site kurmak gibi düşünün. Her türlü internet alemini kullanmak zorunda kalıyorsunuz dimi. İşte yeni çıkacak çoğu coin ether tabanını kullanacak. Kullanıyorda sunduğu kolaylıklar avantajlar vs bir çok detay var. Yani Ether bu işin tabanına oturmuş durumda. Benim bugün okuduklarımdan anladığım bu.
Pages:
Jump to: