Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 88. (Read 241031 times)

hero member
Activity: 644
Merit: 504
March 17, 2016, 04:44:50 PM
foruma yine heyecanli bir newbie user gelmis, bir bitmediler, ama yakinda azalarak bitecekler.

soru : etherin ruyasinin sona erdigini ne zaman anlarsiniz ?

cevap : newbieler azalarak yok oldugu zaman.

newbileri auto-ignore yapan bir sistem olsa da zahmetten kurtarsak.

evet yeniyim ama belki bu bitcoin olayını senden önce takip ediyorum 2012 den beri takip ediyorum ama şunu bilmelisin ki ether o kadar çabuk çöpe atılamaz.Ether 0.0230 u gördükten sonra birgün içinde çakılarak 0.017 i gördü herkes ah vah ederken ani bir sıçrayışla 0.03 seviyelerine geldi.dip noktası neresidir bunu bilemeyiz evet ama ltc den sonra bu seviyeleri gören ve bunca madenciliğe rağmen tavan yapan tek coin.

Ben Eth den zarar yapmış biriyim ki bunları yazıyorum.
Yatırım yapın yapmayın bu konuda tavsiye veremem ripple safsatasından sonra belkide bu alanda en uygun coin yıldızı parladı ve böyle devam edeceğini düşünüyorum.

Etheri basite almayın ama gözünüzde de büyütmeyin derim sadece, unutmayın ki bir altcoini değersizleştiren yeni bir altcoinin farklı şey vaad etmesiyle yenilik getirmesiyle olur.Ve şuan bitcoini hala tahtıdan edecek bir coin üretilmediği için o tahtta!

LTC rüzgarı gibi birçok rüzgar gördük şimdi ETH rüzgarını yaşıyoruz.Ama ETH nin düşüncesi zaten baştan bellidir.Biz bitcoine alternatif değiliz biz bu alemin petrolüyüz.

Ben ETH herkesi zengin eder demiyorum ETH düşmez çakılmaz da demiyorum ama 1 milyar dolarlık bir işlem hacmi olan coini bir fiyatı düştü diye burada silip atamazsınız.

legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
March 17, 2016, 04:26:59 PM
0.0249 mu goruyorum, 370 den bu yana yuzde 33 dusmus gorunuyor, ama daha tam patlamis sayilmaz.. daha da once de dedigim gibi, patladigi zaman o zaman ne demek istedigimi cok iyi anlayacaksiniz.

Ben bazi fikirlerinize katilsamda tamamen ayni fikirde degilim.

Biliyoruzki bitcoin de kac tane balon yukselis gecirdi ve her seferinde daha da guclendi. Ethereum da ilk balonunu yasadi ve su anda yavas yavas sonuyor ancak ethereum kesinlikle bitmeyecek ve bundan buyuyerek cikacaktir.

En son yurtdisindan takip ettigim birisinin yorumlarini sizle paylasmak istiyorum,

"Muhtmelen bu hizli inis cikislar iki ay kadar daha surecek ve ethereum ondan sonra rayina oturacaktir. Onumuzdeki birkac gun fiyatinin 10 dolar ile 12.5 dolar arasinda gidip gelecegini ongoruyorum..
Henuz tabana ulasilmadi taban noktasinin 0.015 oldugunu dusunuyorum, belki 0.023 ten de yukari dogru sekebilir."
Diyor kendisi..

Link;
http://bitcoin-daytrading.com/ethereum-price-prediction-march-17-uptrend/

Bundan 4-5 gun once ben de 0.023 un altina inmeyecegini hatta inerse yazmayi birakacagimi soylemistim. Buyuk konusmus olmak istemiyorum, eger inerse de sozumuzde durmazsak olmak bu baslik altinda bir daha yazmayacagim Smiley

"Öyle kolay bırakmam seni" (copyright rte)

foruma yazmayı komple bırakacaksın Grin
hero member
Activity: 661
Merit: 581
March 17, 2016, 04:25:29 PM
0.0249 mu goruyorum, 370 den bu yana yuzde 33 dusmus gorunuyor, ama daha tam patlamis sayilmaz.. daha da once de dedigim gibi, patladigi zaman o zaman ne demek istedigimi cok iyi anlayacaksiniz.

Ben bazi fikirlerinize katilsamda tamamen ayni fikirde degilim.

Biliyoruzki bitcoin de kac tane balon yukselis gecirdi ve her seferinde daha da guclendi. Ethereum da ilk balonunu yasadi ve su anda yavas yavas sonuyor ancak ethereum kesinlikle bitmeyecek ve bundan buyuyerek cikacaktir.

En son yurtdisindan takip ettigim birisinin yorumlarini sizle paylasmak istiyorum,

"Muhtmelen bu hizli inis cikislar iki ay kadar daha surecek ve ethereum ondan sonra rayina oturacaktir. Onumuzdeki birkac gun fiyatinin 10 dolar ile 12.5 dolar arasinda gidip gelecegini ongoruyorum..
Henuz tabana ulasilmadi taban noktasinin 0.015 oldugunu dusunuyorum, belki 0.023 ten de yukari dogru sekebilir."
Diyor kendisi..

Link;
http://bitcoin-daytrading.com/ethereum-price-prediction-march-17-uptrend/

Bundan 4-5 gun once ben de 0.023 un altina inmeyecegini hatta inerse yazmayi birakacagimi soylemistim. Buyuk konusmus olmak istemiyorum, eger inerse de sozumuzde durmazsak olmaz bu baslik altinda bir daha yazmayacagim Smiley
full member
Activity: 182
Merit: 100
March 17, 2016, 03:09:05 PM
Bugün 0.0255 gördük. 0.0375 seviyesinden bir haftada 0.0120 kayıp yaşadı. Acaba tekrar o parlak günlerine ne zaman geri dönüp de yüzümüzü güldürür.
Çok güzel olacak çoook! Paralaru katlayacuuk!
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
March 17, 2016, 02:01:13 PM
Son 12 saat içerisinde, poloniexteki ether işlem hacmi ikiye katlandı neredeyse. Agresif bir hareket olacak bence bugece ya da sabah. Ama ne yönde olacak =)
sr. member
Activity: 420
March 17, 2016, 01:59:25 PM
foruma yine heyecanli bir newbie user gelmis, bir bitmediler, ama yakinda azalarak bitecekler.

Öyle deme hocam sen hiç newbie olmadın mı ? Sen birisine mesaj gönderirken üstte goccaman kırmızı renklerle dikkat edin bu newbie yazısını görmedin mi ? Sorarım sanaa Cheesy Şakası bir yana zaten mantığını kavrayamayan newbieden en fazla jr yi görüyor ondan sonra bırakıyor hocam auto - ignore ' a pek ihtiyaç yok gibi Smiley
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
March 17, 2016, 01:49:08 PM

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
March 17, 2016, 11:13:23 AM
Şeytan diyor ki ne var ne yok sat, gir ethere  Grin

şimdilik bekle derim biraz daha salarsa gir ama hareketleri çok iyi izle yukarı doğru ivme kazanırsa kimse tutamaz etheri.Haftasonu tanesi 13-14 dolardan okutulur satılır.1 aydır takip ediyorum perşembe ve cuma günleri çok kritik etherin sanki yönünü bu 2 gün belirliyor.son 3 haftadır haftasonu en yüksek sevilerini gördü.

2 hafta önce
Cuma: 8 dolar
cumartesi: 9 dolar
pazar günü 10 doları
Pazartesi: 8.90 dolar

10.03.)geçen perşembe 11 dolar
cuma: 11.5
cumartesi: 14
geçen pazar 15.5 doları
pazartesi: 14
Salı: 13
Çarşamba:12
perşembe : 11

Bugün çok kritik ! beklemede kalın hareketleri izleyin derim

Nakite çeviriyorlardır pazartesi . İlginç analizler.
hero member
March 17, 2016, 11:03:42 AM

şimdilik bekle derim biraz daha salarsa gir ama hareketleri çok iyi izle yukarı doğru ivme kazanırsa kimse tutamaz etheri.Haftasonu tanesi 13-14 dolardan okutulur satılır.1 aydır takip ediyorum perşembe ve cuma günleri çok kritik etherin sanki yönünü bu 2 gün belirliyor.son 3 haftadır haftasonu en yüksek sevilerini gördü.

2 hafta önce
Cuma: 8 dolar
cumartesi: 9 dolar
pazar günü 10 doları
Pazartesi: 8.90 dolar

10.03.)geçen perşembe 11 dolar
cuma: 11.5
cumartesi: 14
geçen pazar 15.5 doları
pazartesi: 14
Salı: 13
Çarşamba:12
perşembe : 11

Bugün çok kritik ! beklemede kalın hareketleri izleyin derim
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
March 17, 2016, 10:58:54 AM
hero member
March 17, 2016, 10:56:53 AM

kardeş sen ether nedir biliyomusun bilmiyorum ama microsoft ether tabanlı coin geliştirmeye çalışıyor şuan.Bu coinler milyonlarca dolar yatırım laıyor.Şuan çok basit görünüyor gözümüze ama geleceğin dünyası sanal bilgisayarlar üzerine kurulu nakit paranın olmadığı bir dünya olacak.ayrıca etherin coin dünyasında petrol olarak adlandırıldığınıda bil öyle 3-5 düşmelere kalacak bir coin değil.

Ben sattım zararla etherlerimi lakin 20 dolara geldiğinde burada çok ah vahlar görebiliriz.En büyük ahı vahı da ben yapıcam ama insan cesaret edemiyor işte...

Coin dünyasında dönen şuan kumardır.Cesareti olmayan zaten girmesin bu işlere.Kendimden biliyorum kaybetmeyi göze alamayacağım parayı yatırdım ve zarar ettim.

Yatırım yapacaklara son tavsiye:
Benim gözümde altın bitcoindir.Cesareti olmayanları bitcoin başlıklarına alalım.Ayrıca kaybetmeyi göze alacağınız paralarla girin bu işe beklemeyi biliyosanız girin kimse 1 günde size dünyaları vermez.

Altcoinlerde kazanmanın tek yolu beklemektir.
legendary
just in case
March 17, 2016, 10:32:45 AM
Ben fantazi yapmayı bıraktım çıktım çünkü btc miktarı ve ethereum arasında ters orantı da büyüme var ve rahatsız etti beni, 4 bitcoin kardan 3ünü kaybettim inadımda, 1 karla kapattım.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
March 17, 2016, 09:31:49 AM
legendary
just in case
March 17, 2016, 07:08:49 AM
Print screen alıp fotoğraf koyabiliyor muyduk?

Yapabiliyorsak bu postu güncelleyeceğim
greenshot diye bir yazılım var onu kullanıyorum. Screen alıyorsun istediğin yere sonra otomatik imgur sitesine yükletip link alabiliyorsun. Screenshot burayada bir yere yükleyerek koyuluyor imgur gibi sitelere
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
March 17, 2016, 07:03:40 AM
Print screen alıp fotoğraf koyabiliyor muyduk?

Ne demek istediğini anlayamadım? istiyorsan koyabilisin tabii ki.
Yanlış anlamışım dediğini, direk yüklenmiyor img. imgura atıp link verebilirsin en hızlısı

hero member
Activity: 661
Merit: 581
March 17, 2016, 06:57:26 AM
Tamam şimdi oldu Smiley

Hunterwolf ve rallier teşekkürler Smiley

Şu anda yönümüz belli değil gibi, ben hala Ethereum'u uzun vadeli görüyorum ve elimdeki ether miktarını sürekli arttırmaya çalışıyorum. Elimdeki ether miktarını sabit tutarak 1 btc kar ettim ve Lisk'e gönderdim..
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
March 17, 2016, 06:51:15 AM
Çok fena çakım var. Geçen hafta ki rakamlara geldik. Ne olacağını kestirmek güç. 0.035 ve üstünden alanlara geçmiş olsun.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
March 17, 2016, 06:25:31 AM
0,0282'ye kadar düşmüş durumda. Dayanamadım 0,0285 den aldım yine

Bakalım biraz yükselirse satarım, biraz daha düşerse kesin satarım Grin

0,0285 den aldım 0,0291 den sattım. 0,0272 den tekrar aldım, 0,0285den sattım vs. 2-3 kere.
Her zaman dediğim gibi ben kısa süreli al sat yaptığım için bana göre pek sorun yok, en fazla 0,1 kaybederim, anında çıkarım.

Şu an öyle bir yerde ki, tekrar yukarı da çıkabilir. Ancak ben 0,025 altına düşmesini, daha büyük olasılık gibi görüyorum. Çünkü haddinden fazla dump yapıldı bugün.
O nedenle yüksekten aldıysanız, marketi izleyip, en azından bir kısmını elden çıkarmakda fayda olabilir. Yani benden 0,35 üzerinden almış olsaydım, şu an elden çıkarmış ve durumu takip ediyor olurdum.
Baktım aşağı gidiyor, zaten erken çıktım, baktım yukarı gidiyor, bir-iki kademe üstten tekrar alır zararı minimize ederdim.

Ama kimseyi yanıltmak istemiyorum, yatırım tavsiyesi değildir. Her koyun kendi bacağından asılıyor nihayetinde.

Edit:

Postu yazmam 5 dakika sürdü, bir yandan marketi takip ediyordum, 262 den alıp ,275 den sattım tekrar. Düşüşün sonu yok gibi duruyor. Aman dikkat edin, unutmayın 1 ayda 10 katına çıktığını.

sr. member
Activity: 420
March 17, 2016, 06:05:31 AM
Trajikomik bir ruh halimi paylasmak isterim. "Cryptocurrency" dunyasina girdigimden beri arada kafamdan gecer, hayal ederim bitcoin populer olmadan once, degersizken 5-10 bin tane alsaydim ne guzel olurdu diye. Son birkac aydir bunu dusunmeyi biraktim. Ayni hayali, gozumun onunde yavas yavas tirmanan ETH icin dusunmeye basladim. Ustune ustluk yine gec kaldim psikolojisi de buna eklendi. Benimle ilgili iflah olmaz bir durum var. Bunun risk almaktan korkan bir yapi mi yoksa bahtsiz bedevi sendromu mu olduguna henuz karar veremedim. Belki ikisi birden.

Simdi paranoyak gibi altcoin chartlarina bakiyorum. Siradaki hangisi Allah`im bir isaret ver diye dua ediyorum. Isaret gelir mi bilmiyorum ama kesin olan birsey var; 6 ay sonra ayni hayalleri baska bir coin icin kuruyor olacagim. Ustelik huysuzlugum ikiye katlanmis olacak.

Geçmiş hatalara takılıp kalanlar yeni fırsatları göremez derdi bi abimiz bu yazıyı görünce hak verdim şimdi ona Smiley
legendary
just in case
March 17, 2016, 06:03:33 AM
cikista gaza gelip 372 den alanlar su an napiyor acaba, bekliyorlar mi acaba hala , o seviyeyi tekrar gorme ihtimalini mi dusunuyorlar. %35 kayip bir haftada, korkunc bir rakam.

Ben 365 ten almıştım eth da o çıkışta, 4 btc kar etmiştim öncesinde, 2 btc zarardayım şuan, netice olarak hala karda olduğum için aldıgım fiyatta hala tutuyorum satmıyorum fantezi yapıyorum bakalım nereye kadar gidecek.  Smiley
Pages:
Jump to: