soru : etherin ruyasinin sona erdigini ne zaman anlarsiniz ?
cevap : newbieler azalarak yok oldugu zaman.
newbileri auto-ignore yapan bir sistem olsa da zahmetten kurtarsak.
evet yeniyim ama belki bu bitcoin olayını senden önce takip ediyorum 2012 den beri takip ediyorum ama şunu bilmelisin ki ether o kadar çabuk çöpe atılamaz.Ether 0.0230 u gördükten sonra birgün içinde çakılarak 0.017 i gördü herkes ah vah ederken ani bir sıçrayışla 0.03 seviyelerine geldi.dip noktası neresidir bunu bilemeyiz evet ama ltc den sonra bu seviyeleri gören ve bunca madenciliğe rağmen tavan yapan tek coin.
Ben Eth den zarar yapmış biriyim ki bunları yazıyorum.
Yatırım yapın yapmayın bu konuda tavsiye veremem ripple safsatasından sonra belkide bu alanda en uygun coin yıldızı parladı ve böyle devam edeceğini düşünüyorum.
Etheri basite almayın ama gözünüzde de büyütmeyin derim sadece, unutmayın ki bir altcoini değersizleştiren yeni bir altcoinin farklı şey vaad etmesiyle yenilik getirmesiyle olur.Ve şuan bitcoini hala tahtıdan edecek bir coin üretilmediği için o tahtta!
LTC rüzgarı gibi birçok rüzgar gördük şimdi ETH rüzgarını yaşıyoruz.Ama ETH nin düşüncesi zaten baştan bellidir.Biz bitcoine alternatif değiliz biz bu alemin petrolüyüz.
Ben ETH herkesi zengin eder demiyorum ETH düşmez çakılmaz da demiyorum ama 1 milyar dolarlık bir işlem hacmi olan coini bir fiyatı düştü diye burada silip atamazsınız.