Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 89. (Read 241031 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
March 17, 2016, 05:53:08 AM
cikista gaza gelip 372 den alanlar su an napiyor acaba, bekliyorlar mi acaba hala , o seviyeyi tekrar gorme ihtimalini mi dusunuyorlar. %35 kayip bir haftada, korkunc bir rakam.

yok. beklemedik. 365 den almıştım baktım gidiyor aşağı doğru 342 den kol kestim. bekledim 303 e indi yeniden aldım. 303 den sonra yeniden bir gel gel yaptılar o ara 318 i gördü sattım. şimdi beklemedeyim Smiley
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
March 17, 2016, 05:49:40 AM
cikista gaza gelip 372 den alanlar su an napiyor acaba, bekliyorlar mi acaba hala , o seviyeyi tekrar gorme ihtimalini mi dusunuyorlar. %35 kayip bir haftada, korkunc bir rakam.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
March 17, 2016, 03:06:27 AM
0,0282'ye kadar düşmüş durumda. Dayanamadım 0,0285 den aldım yine

Bakalım biraz yükselirse satarım, biraz daha düşerse kesin satarım Grin
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
March 16, 2016, 08:16:56 PM
İstisnasız her gece bu saatlerde polo'da 3-5 bin BTC değerinde ETH dumplanıyor ufak ufak. (3k btc ne kadar ufaksa artık).
Piyasayı ürkütmeden birilerinin kafalarına dumplıyorlar. Artık ne zaman bitirirler bu yavaş yavaş boşaltmaları bilinmez.

Bir de hatırlatma yapalım;
Ether'in geliştiriciler için ayırdığı pay: 11.9 milyoncuk etherdi.
http://etherscan.io/tx/0x9c81f44c29ff0226f835cd0a8a2f2a7eca6db52a711f8211b566fd15d3e0e8d4 (genesis blockla geliştiricilere ayrılan pay).
Şu anda ether vakfının elinde kalan ether miktarı 1.5 milyoncuk. http://etherscan.io/address/0xde0b295669a9fd93d5f28d9ec85e40f4cb697bae
Bu 10 milyon ether'i ne ara erittiler diye bir sormak lazım.

Bir de Vitalik "bitcoin isviçre"ye ( https://www.bitcoinsuisse.ch/ ) her gün 5,000 CHF (isviçre frangı) yaklaşık 5100 dolar ediyor ether satış yetkisi vermiş. "Özel satışlar hariç" https://blog.ethereum.org/2016/01/07/2394/

Eğer bu figürler sizi korkutmuyorsa helal olsun ne diyim Smiley

Icimden bir ses cok kisinin caninin yanacagini soyluyor bu isin sonunda. Evet guzel karlar getirdi. Erken girip sabredenler para kazandilar. Sanki hikayenin sonuna yaklasiyoruz. Bence BTC yarilanmasi ETH kaderini belirlemekte rol oynayacak. Cok derin analizler yapamam cunku yakindan takip etmedigim bir konu. Spekulasyon yapmak da istemem. Belki daha cok para kazandiracak, fiyati tahmin edilenlerden daha cok yukselecek. Ben sadece hissettiklerimi soyluyorum. Umarim dikatli olur buradaki yatirimci arkadaslar. Butun yumurtalari ayni sepete koymayin.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
March 16, 2016, 08:13:44 PM
Tehlike çanları bir de markete giren ethereum ile çalıyor 400 k kadar dan 600 k kadar ya çıktı ama yeni giriş yok sıkıntılı günler sıkı tutunun ytd Smiley
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
March 16, 2016, 07:59:59 PM
İstisnasız her gece bu saatlerde polo'da 3-5 bin BTC değerinde ETH dumplanıyor ufak ufak. (3k btc ne kadar ufaksa artık).
Piyasayı ürkütmeden birilerinin kafalarına dumplıyorlar. Artık ne zaman bitirirler bu yavaş yavaş boşaltmaları bilinmez.

Bir de hatırlatma yapalım;
Ether'in geliştiriciler için ayırdığı pay: 11.9 milyoncuk etherdi.
http://etherscan.io/tx/0x9c81f44c29ff0226f835cd0a8a2f2a7eca6db52a711f8211b566fd15d3e0e8d4 (genesis blockla geliştiricilere ayrılan pay).
Şu anda ether vakfının elinde kalan ether miktarı 1.5 milyoncuk. http://etherscan.io/address/0xde0b295669a9fd93d5f28d9ec85e40f4cb697bae
Bu 10 milyon ether'i ne ara erittiler diye bir sormak lazım.

Bir de Vitalik "bitcoin isviçre"ye ( https://www.bitcoinsuisse.ch/ ) her gün 5,000 CHF (isviçre frangı) yaklaşık 5100 dolar ediyor ether satış yetkisi vermiş. "Özel satışlar hariç" https://blog.ethereum.org/2016/01/07/2394/

Eğer bu figürler sizi korkutmuyorsa helal olsun ne diyim Smiley
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
March 16, 2016, 10:48:38 AM
http://cointelegraph.com/news/arcade-city-ethereums-big-test-drive-to-kill-uber
bu haberden ne çıkartabiliriz

edit:
başka bir haber
http://www.investopedia.com/articles/investing/031416/bitcoin-vs-ethereum-driven-different-purposes.asp
...
Bitcoin Vs Ethereum
While both Bitcoin and Ethereum are powered by the principle of distributed ledgers and cryptography, the two differ in many technical ways. For example, the programming language used by Ethereum is Turning complete whereas Bitcoin is in a stack based language. Other differences include block time (Ethereum transaction is confirmed in seconds compared to minutes for Bitcoin) and their basic builds (Ethereum uses ethash while Bitcoin uses secure hash algorithm, SHA-256). (See also: Risks and Rewards of Investing in Bitcoin.)

However, from a general point of view, Bitcoin and Ethereum differ in purpose. While Bitcoin is created as an alternative to regular money and is thus a medium of payment transaction and store of value, Ethereum is developed as a platform which facilitates peer-to-peer contracts and applications via its own currency vehicle. While Bitcoin and Ether are both digital currencies, the primary purpose of Ether is not to establish itself as a payment alternative (unlike Bitcoin) but to facilitate and monetize the working of Ethereum to enable developers to build and run distributed applications (ĐApps).

..

pompa bir muddet daha 2 ileri 1 geri seklinde devam edecek demek oluyor. aslinda tam anlami su: vurmamiz gereken miktari vurduk, ama gozumuz doymadi, millet de halen gaza geliyor, biz bile bu kadar communal bir hareketi beklemiyorduk, o yuzden biraz daha vurgun yapmaya karar verdik ve reklamlara devam ediyoruz. yukardaki ornekte oldugu gibi , iyi bir pazarlama stratejisi ile, sokaktaki tasi bile satarsin.

Grin
legendary
just in case
March 16, 2016, 09:12:53 AM
http://cointelegraph.com/news/arcade-city-ethereums-big-test-drive-to-kill-uber
bu haberden ne çıkartabiliriz

edit:
başka bir haber
http://www.investopedia.com/articles/investing/031416/bitcoin-vs-ethereum-driven-different-purposes.asp
...
Bitcoin Vs Ethereum
While both Bitcoin and Ethereum are powered by the principle of distributed ledgers and cryptography, the two differ in many technical ways. For example, the programming language used by Ethereum is Turning complete whereas Bitcoin is in a stack based language. Other differences include block time (Ethereum transaction is confirmed in seconds compared to minutes for Bitcoin) and their basic builds (Ethereum uses ethash while Bitcoin uses secure hash algorithm, SHA-256). (See also: Risks and Rewards of Investing in Bitcoin.)

However, from a general point of view, Bitcoin and Ethereum differ in purpose. While Bitcoin is created as an alternative to regular money and is thus a medium of payment transaction and store of value, Ethereum is developed as a platform which facilitates peer-to-peer contracts and applications via its own currency vehicle. While Bitcoin and Ether are both digital currencies, the primary purpose of Ether is not to establish itself as a payment alternative (unlike Bitcoin) but to facilitate and monetize the working of Ethereum to enable developers to build and run distributed applications (ĐApps).

..
hero member
Activity: 661
Merit: 581
March 16, 2016, 05:52:38 AM
poloniexte ethereum gönderirken sıkıntı yaşayan varmı 10 dakkadır işlem siteye yansımadı
https://etherchain.org/tx/0x5b76f068ce7843b897e7ca12cceb39a55e8e4b541025c9d30f4663c2e3831034

Poloniex trollboxta adminler var onlarla paylastiniz mi? Hemen yardimci oluyorlar..
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
March 16, 2016, 04:50:15 AM
poloniexte ethereum gönderirken sıkıntı yaşayan varmı 10 dakkadır işlem siteye yansımadı
https://etherchain.org/tx/0x5b76f068ce7843b897e7ca12cceb39a55e8e4b541025c9d30f4663c2e3831034
legendary
just in case
March 15, 2016, 03:28:09 PM
Trajikomik bir ruh halimi paylasmak isterim. "Cryptocurrency" dunyasina girdigimden beri arada kafamdan gecer, hayal ederim bitcoin populer olmadan once, degersizken 5-10 bin tane alsaydim ne guzel olurdu diye. Son birkac aydir bunu dusunmeyi biraktim. Ayni hayali, gozumun onunde yavas yavas tirmanan ETH icin dusunmeye basladim. Ustune ustluk yine gec kaldim psikolojisi de buna eklendi. Benimle ilgili iflah olmaz bir durum var. Bunun risk almaktan korkan bir yapi mi yoksa bahtsiz bedevi sendromu mu olduguna henuz karar veremedim. Belki ikisi birden.

Simdi paranoyak gibi altcoin chartlarina bakiyorum. Siradaki hangisi Allah`im bir isaret ver diye dua ediyorum. Isaret gelir mi bilmiyorum ama kesin olan birsey var; 6 ay sonra ayni hayalleri baska bir coin icin kuruyor olacagim. Ustelik huysuzlugum ikiye katlanmis olacak.

Bence olaya yanlış noktadan bakıyorsunuz. Kaçırılmış fırsat zaten kaçmış gitmiş. Burdan sonrasına bakmak lazım. Ethereum un ilerde değerleneceğini düşünüyorum. Bunun sebebi çok süper teknolojisi değil. PR açısından çok başarılı buluyorum arkadaşları. Çağımız PR çağı. Çakıl taşını bile doğru şekilde pazarlayarak zengin olabilirsiniz.

güzel bir örnek :

o yüzden kaçırdım, gene kaçırıyorum galiba psikolojisine girmeye gerek yok. Bu forumdaki bir çok uzman üyeye göre etherum ile bu örnekteki çakıl taşları arasında teknolojik olmasından başka bir fark yok.

Benim birkaç hafta önce bir postum vardı bulursam editlerim. Bu arkadaşların kendilerini çok iyi pazarladıklarını belirtmiştim. Ciddi PR yapıyorlar . Örneğinizde belirttildiği gibi sizle hem fikirim
hero member
Activity: 661
Merit: 581
March 15, 2016, 02:40:19 PM
Trajikomik bir ruh halimi paylasmak isterim. "Cryptocurrency" dunyasina girdigimden beri arada kafamdan gecer, hayal ederim bitcoin populer olmadan once, degersizken 5-10 bin tane alsaydim ne guzel olurdu diye. Son birkac aydir bunu dusunmeyi biraktim. Ayni hayali, gozumun onunde yavas yavas tirmanan ETH icin dusunmeye basladim. Ustune ustluk yine gec kaldim psikolojisi de buna eklendi. Benimle ilgili iflah olmaz bir durum var. Bunun risk almaktan korkan bir yapi mi yoksa bahtsiz bedevi sendromu mu olduguna henuz karar veremedim. Belki ikisi birden.

Simdi paranoyak gibi altcoin chartlarina bakiyorum. Siradaki hangisi Allah`im bir isaret ver diye dua ediyorum. Isaret gelir mi bilmiyorum ama kesin olan birsey var; 6 ay sonra ayni hayalleri baska bir coin icin kuruyor olacagim. Ustelik huysuzlugum ikiye katlanmis olacak.
Bende geçen gün arkadaş bir kere geleceğe gitme hakkımız olsa ne yapardınız gidip diye sordu, bende gider coin fiyatlarına bakar dönerdim diye cevapladım Cheesy spekülatif, manipülasyon çok, o yüzden durumunuz herkes için geçerli can sıkmaya gerek yok hocam

ahaha çok iyiymiş Smiley aslında ben sadece biraz şanslıyım bitcoin balonu zamanından hemen önce 550 lira civarından almıştım sonra 15 gün içerisinde 2200 den okutmuştum, sonra madenciliğe girip kendimi bitirdim Smiley 60 bin liralık yatırımla sistem kurdum hatta fotoğrafları forumda bir yerlerde vardır unuttum bile..

Ethereum ise tamamen şanstı benim için çok video izliyorum bitcoin ile ilgili orada mutlaka bir şeyler yakalıyorsunuz mesela Augur ve Slock.it konularını videolardan denk gelerek açmıştım. Bence şansınız devam ediyor Slock.it yatırımcısına iyi karlar bırakacak gibi. Ancak şu da var ben yanlış hatırlamıyorsam kasım 2014'ten beri ethereum için bekliyorum o zaman almıştım ether'i. bir sene zaten piyasaya çıkması için bekledim çıktı satmadım beklemeye devam ettim. Dün akşam sattım sadece bir kısmını şu anda yarı btc yarı ether'deyim.

Mesela Lisk var ona yatırım yapın ben hiç ilgilenmedim ve crowdsale'a da katılmadım ancak çok reklamı yapılıyor ve Microsoft azure Lisk için de hizmet verecek, haberleri takip edin. Mutlaka bir gün yakalarsınız ancak belkide sabretmez iseniz büyük bir şey yakaladığınızın farkına bile varamayabilirsiniz.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
March 15, 2016, 02:26:19 PM

Bence olaya yanlış noktadan bakıyorsunuz. Kaçırılmış fırsat zaten kaçmış gitmiş. Burdan sonrasına bakmak lazım. Ethereum un ilerde değerleneceğini düşünüyorum. Bunun sebebi çok süper teknolojisi değil. PR açısından çok başarılı buluyorum arkadaşları. Çağımız PR çağı. Çakıl taşını bile doğru şekilde pazarlayarak zengin olabilirsiniz.

güzel bir örnek :

o yüzden kaçırdım, gene kaçırıyorum galiba psikolojisine girmeye gerek yok. Bu forumdaki bir çok uzman üyeye göre etherum ile bu örnekteki çakıl taşları arasında teknolojik olmasından başka bir fark yok.
legendary
just in case
March 15, 2016, 01:59:15 PM

Bende geçen gün arkadaş bir kere geleceğe gitme hakkımız olsa ne yapardınız gidip diye sordu, bende gider coin fiyatlarına bakar dönerdim diye cevapladım Cheesy spekülatif, manipülasyon çok, o yüzden durumunuz herkes için geçerli can sıkmaya gerek yok hocam
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
March 15, 2016, 01:56:58 PM

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
March 15, 2016, 01:38:39 PM
ETH gözümü korkutuyor. %100 den fazla kazandırdı bana ama bu hareketler çok tehlikeli. Bütün alt coinlerin aynı anda düşmesi neden bilmiyorum ama beni korkuttu. Sanki tek elden çıkmış bir hareket gibi.

Birileri sistemden yavaş yavaş çıkıyor gibi mi mesela ?

butun coinlerde fiyatin dususte olmasi coin sahiplerinin ethere yatirmis olabilecegi anlamina da gelir. fakat cogu kisinin ortak gorusu gibi benim de gorusum etherin ederinin suan cok daha dusuk seviyelerde oldugudur. fakat malesef fiyati belirleyen sistemdeki oyuncular oluyor.

konu disi olacak belki ama kafama takildi, btcdeki %51 olayi altcoinlerde yok mu?
En son uzun zaman önce poloniex'e ether gönderdim ancak en son gönderdiğimde 1 gün bekliyorduk hesaba geçmesi için. Hatta bunu Vitalik tüm exchangelerden rica etti. Bunun nedeni eğer bloklarda bir bozukluk olur ise Vitalik ve ekibinin müdahale etmesine yetecek zaman aralığı bırakılıyordu. Homestead ile birlikte Augur beta yayıyına başladı, yakında Slock.it crowdsale başlatacak ve daha bir çok Dapp adı verilen merkezi olmayan dağıtık şekilde çalışan uygulamalar sırayla karşımıza çıkacak.
su mevzuu ether zincirinin suistimale acik olabilecegi bir durum yaratmaz mi?
legendary
just in case
March 15, 2016, 01:06:32 PM
Ether şuan büyük dump yiyor 0.038 den aldığım etheri zararına 0.0303 ten bozdurmak zorunda kaldım an itibariyle 0.0295 dünkü kazancımı yedirmiş durumdayım g eğer 0.0290 altını kırarsa fena düşüş görülebilir ama unutmayalım bu dump lardan sonra büyük yükselişleriyle ünlü ether

ben alım için 0.0240 ideal diyorum üstü riskli.0.0372 nerde 0.029 nerde gerçekten çok oynak çok dikkatli olunmalı.

Yatırım tavsiye değilirdir.

Bende biraz senin altından 0.0365 ten almıştım hala tutuyorum çıkana kadar bekleyeceğim
hero member
Activity: 714
Merit: 500
March 15, 2016, 01:01:51 PM
ETH gözümü korkutuyor. %100 den fazla kazandırdı bana ama bu hareketler çok tehlikeli. Bütün alt coinlerin aynı anda düşmesi neden bilmiyorum ama beni korkuttu. Sanki tek elden çıkmış bir hareket gibi.

Birileri sistemden yavaş yavaş çıkıyor gibi mi mesela ?
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
March 15, 2016, 12:55:29 PM
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
March 15, 2016, 12:44:07 PM
ETH 0.03'ün altında şu an. Bakalım neler olacak, benim tahminim kısa süre sonra tekrar 0.03'ün üstüne çıkacağı yönünde.
Pages:
Jump to: