Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 86. (Read 241031 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
March 19, 2016, 05:31:19 PM
Buradaki hemen hemen herkes zaten pump peşinde değil mi? Diyelim ki teknolojisinden dolayı ether alıp tutanlar var; onlarında düşüncesi, orta ve uzun vadede etherin değerlenip para kazandırması değil mi? Dolayısı ile, teknolojisi, artan ya da azalan desteği, hepsi TL odaklı işlemler için fikir vermekten başka işe yaramıyor bence realitede.

bitcoine inananlar vardı ama 0. günden bugüne destekleyip elinde tutan anarko kapitalistler, ethde böyle bir ruh yok

İlk günden bugüne, hala ellerinde tutma sebepleri ne peki?
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
March 19, 2016, 05:21:04 PM
Buradaki hemen hemen herkes zaten pump peşinde değil mi? Diyelim ki teknolojisinden dolayı ether alıp tutanlar var; onlarında düşüncesi, orta ve uzun vadede etherin değerlenip para kazandırması değil mi? Dolayısı ile, teknolojisi, artan ya da azalan desteği, hepsi TL odaklı işlemler için fikir vermekten başka işe yaramıyor bence realitede.

bitcoine inananlar vardı ama 0. günden bugüne destekleyip elinde tutan anarko kapitalistler, ethde böyle bir ruh yok
sr. member
March 19, 2016, 05:18:29 PM
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
March 19, 2016, 05:11:25 PM
ether 1 bitcoin olur 10 bitcoin de olur ama şu soruyu sormak lazım neden ether alıyoruz?
Ben pump olur da para kazanırım diyorum, alanların %99'u da bu yüzden alıyor, teknoloji falan bunlar biraz hikaye.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
March 19, 2016, 05:01:28 PM
Noldu 0.1 olacak diyenlere?
Hatta abartıp 1 BTC olacak diyenler vardı.
Bu fiyatlar hala abartı ether için. Sürüyle bagholderı olan bir altcoin ether. daha çok dump yiyecek.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
March 19, 2016, 10:07:26 AM

820 den 870 e olsun buda olumlu

Ether artık risktir.Risk güzeldir.Kralda yapar kölede.

Ben en çok ether kurucularını merak ediyorum hangi tatil köyünde şampanyasını yudumluyorlardır acaba

insanin hatalarini kabullenmesi ne buyuk bir erdem, tebrik ediyorum kardesim, bu zamanda her insanda bulunmayacak bir olgunluk. iyi ki bu tecrubeyi daha yolun basindayken elde etmissin.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
March 19, 2016, 02:26:29 AM

Ether artık risktir.Risk güzeldir.Kralda yapar kölede.

Ben en çok ether kurucularını merak ediyorum hangi tatil köyünde şampanyasını yudumluyorlardır acaba
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
March 18, 2016, 05:33:43 PM

sr. member
March 18, 2016, 03:25:21 PM
İzin ne demek estağfurullah. Açıkçası geliştiricilerden bir tanesinin bile baş harfini dahi bilmiyorum, cahilliğime verin.
Bu yazdığınız olayın tarihi ve miktarı, kendi adıma çıkarımlar yapabilmem için önemli.

Şimdiden çok teşekkür ederim.
hero member
Activity: 661
Merit: 581
March 18, 2016, 03:21:41 PM
Vitalik Buterin aslinda Smiley ben satoshi nakamoto ile ironi olsun diye yazmistim Smiley bulayim buradan editleyeyim biraz izin verin olur mu?

Buradan, ethereum gelistiricilerinin adresini gorebilirsiniz.. Hala ellerinde 1.5m ether var..

https://www.etherchain.org/account/0xde0b295669a9fd93d5f28d9ec85e40f4cb697bae#txsent

Transactions sent kisminda hangi tarihlerde hesaptan ether cikisi oldugunu takip edebilirsiniz..

Vitalik'in 3 yilimizi garantiye aldik dedigini cok iyi hatirliyorum ancak malesef simdi bulamadim, eger unutmazsam bilgisayardan daha detayli bakacagim buradan tekrar duzenleme yaparim..

İkinci edit: 3 degil 4.5 yilmis Smiley bu aralar hep yanlis hayirliyorum Smiley

Vitalik bunu 1 ay once yazdi, o zaman 1.65 milyon etherleri vardi su anda 1.5 milyon..

Derki;

Ethereum vakfinin su anda elinde yaklasik olarak 1.65 milyon ether var. Buna ek olarak yaklasik 750 bin dolari daha var. (Bir ay once ether 6.1 dolar yapiyordu) 1650000*6.1 +750000 = 10 milyon 815 bin dolar. Su anda ayda ortalama 200 bin dolr harciyorlarmis buna gore 54 ay daha idare edecek paralari varmis o da yaklasik 4.5 yil yapiyor. Bununla birlikte masraflarini arttiracak bir cok gelistirme yapiyorlarmis ancak bunu da surdurulebilir bir kaynak fonu yaratma acisindan sponsorla subvanse edeceklermis.

legendary
March 18, 2016, 02:38:55 PM
yav az destekleyin som emirlerim var çekilecem sıkıldım .d
hero member
Activity: 661
Merit: 581
March 18, 2016, 02:35:33 PM
Simdi bunu nereye yazsam bilemedim, hem bu basliga hem de aynisini slock it basligina yazacagim..

Bildiginiz uzere slock.it ethereum blockchainini kullanarak arac sarji konusunda calistiklarindan bahsetmisti. Cebit bilisim fuarinda yer kiralamislar ve hem slock.it'i hem de blockchain teknolojisinin kullanim alanlarini tanitiyorlar..

Ethereum tabanli calisan uygulamalarin ethereum dan daha degerli olmasi bekleniyor ancak bu ethereumun bittigi/bitecegi anlamina gelmez. Bir kismimiz ethereumun tamamen balon olduguna inaniyor, bir kismimiz da tamamen utopik dusuncelere sahipler..

Ethereum'un su anda dusup cikmasi hic onemli degil ve hatta ilerisi icin tamamen faydali bana gore. Bundan birkac sene sonra elindekileri satmayan arkadaslarla cok daha farkli seyleri konusuyor olabiliriz.

Bu arada Vitalik nakamoto Smiley elindeki ethereumlarin buyuk bir kismini satti bu dogru, ancak satislari ile kendi takimlarinin 3 senelik tum giderleri ve gelistirme masraflarini garanti altina aldigini acikladi.. Bunu da unutmayalim..

Neyse son olarak haberin gorselini vererek bitiriyorum. @cakir hala yaziyorum bak utanmadan Smiley

legendary
March 18, 2016, 12:18:55 PM

vallaha alım satımlar bu durumda
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
March 18, 2016, 12:03:38 PM
asil bundan sonra yapilacak en buyuk hatayi soyluyorum beyler,

yuksekten alanlar, simdi maliyet dusurme icin, dusukten biraz alayim da maliyetim dussun , hatasina kapilacaklar. aman dikkat beyler. adamlar gelene bir daha bir daha basmak icin , bekliyorlar, su an piyasada alici kalmadigi icin, firtina durmus gozukuyor, cunku alt kademelerin tamami bombos.

su an yapilacak en iyi hareket, stop-loss u koymaktir. evet biraz aci verir ancak ruyadan uyanamazsaniz arafa dusersiniz sonsuza dek.

tabii ki yatirim tavsiyesi degildir.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
March 18, 2016, 10:48:51 AM
cok can yakmislar son bir kac saat icinde,

merak ediyorum, asiri iddiali newbieler nerede su an ?

yok microsoft kabul etmisde, yok petrolmus de, yok contractmis, yok blockchaine dayaliymis da..

cok duyduk bunlari cooook, daha dogruduzgun walleti bile yok. gelinmis burada ahkam kesmeceler..

yaziyorum hala, daha hala patlamis degil, ancak artik ben patliyorum diye gostermeye basladi...

bir kac gune kalmaz 0.02 nin altina duser, reklamlar bitincede geldigi yer olan 0.004 lere kadar iner..

arada mantikli al-sat yapanlar kazanir , ancak dususte al-sat risklidir.

Haklısın kardeş bugün etherin çakılışını görünce ilk kez hak verdim bu kadar düşüşten sonra gerçekten çok farklı iyi yönde haberler gelmesi gerekir yükselmesi için.Ve bu düşüşten sonra Ether yatırımcılarının artık ethere olan güveni artık sarsılıyor ve  yatırımcı kazanmak için değil artık daha fazla kayebtmeden bu etherden kaçmak isteyebilir.
legendary
March 18, 2016, 10:23:59 AM

vallahi işin şakası neyse, bilmiyorum hiç takip etmiyorum öylesine zevkine bugün aylak kaldım 2 3 trade yapayım dedim.
ama site yaptırsa 2 sini aynı saate yaptırmaz bence farklı zamanlarda yaptırmak daha karlı olur Cheesy
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
March 18, 2016, 10:17:56 AM
şişio gene

BTS/ BTC ve ETH / BTC hatta FACTOM'u da incelersek aynı saatlerde benzer davranışlar sergiliyorlar. Sebep nedir sizce? Aynı oyuncu birden fazla kulvarda mı dans ediyor? Ben hala işin içinde Poloniex'in olduğu kanısındayım.

legendary
March 18, 2016, 10:16:36 AM
30 mbtc falan kardayım fazla riskli girmiom .d
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
March 18, 2016, 10:13:16 AM
şişio gene
Almış mıydın çok güzel dip yapmıştı. Ben tırsıp bugün aldığımı biraz altından geri satmıştım zararla Smiley
legendary
March 18, 2016, 09:58:05 AM
şişio gene
Pages:
Jump to: