cüzdana eklenmesi gereken koin muhabbeti için bence ilk başta en önemli olan isimler: bitcoin ve binance coin.
Takımın planı da tam olarak bu şekilde. Önce BTC eklenecek
sonra BNB ve dolayısıyla tüm BNB tokenleri. Bununla birlikte Binance DEX ile trade imkanı da Unifyre'da mümkün olacak.Ardından farklı coin'ler eklenmeye devam edecek.
Vycl reis çok önceden boşta paranız varsa alın falan diyordu.
Not defterime yazmışım en az 250k ferrum alınacak diye ama 10 da birini almak nasip oldu.
Bu gidiş iyi.
Adetim değildir düşse mahcup olacaktık diye çok ses etmedim ama bazılarına vesile olduk çok şükür yüzümüz kara çıkmadı.
Bu arada 2 yeni iş aldım. Kanalımıza katılıp bize destek verirseniz minnettar olurum. İsteyenler pM ile irtibata geçebilir.
Vurguladığım kısım var ya, bana göre Binance borsasında listelenmekten çok çok daha değerli bir gelişme olacaktır. Şu konuda Gospodine katılıyorum, Binance zinciri gerçekten çer çöp dolu ama büyük kalabalıklar ufak ama kaliteli mekanlardan çok, herkesin gittiği ve aslında çer çöp servis eden popüler mekanları tercih ediyorlar malesef, hamburger deyince kafasında sadece McDonalds ve Burgerking canlanan yaygın çoğunluk gibi.
Cüzdan içeriği konusunda seçici olmaya gerek yok, ne kadar çok emtia güvenli bir şekilde saklanabilirse, o kadar iyidir. Yine bir örnek vereyim, bana göre beş para etmez ve ekibi çakalın önde gideni olan atomic wallet bile gayet yüksek bir kullanıma sahip çünkü bir çok coin/token barındırılabiliyor. Unifrye kalitesinde bir cüzdan, üzerine bir de yüksek çeşitliliğe sahip olursa dadından yinmez.