Büyük sermayenin klasik yükselme stratejisi..Dikkat edersen satın aldıkları hep alanında belli bir noktaya gelmiş şeyler, hatta mesela cmc örneğine bakarsak zirvedekini aldı ve gayet mantıklı bence, daha çok para harcamış oluyor ama risk almadan doğrudan kazanca döndürüyor. Dev şirketler genellikle böyle yapar, benzer bir konuda birileri Türkiye'den borsa alsa, adı duyulmamış küçüklerden birisini alıp parlatır diye iddia etti, ben de ısrarla diyorum ki, Binance Türkiye'den borsa almaya karar verirse Btcturk, Paribu, Koineksten aşağısına bakmaz bile.
hem söylediğimi çarpıtıyorsun (okuduğunu anlamamış olma ihtimalini değerlendirmek istemiyorum, boşa vakit harcadığım için üzülürüm) hem de dedikodu yapıyorsun. ben adı sanı duyulmamış bir borsa alırlar demedim, ilk üçte dörtte yer alan bir borsa satın alma zorunlulukları yok dedim.
bu ikisi anlaşılması zor olmayan basit konular...
https://bitcointalksearch.org/topic/m.54663731https://bitcointalksearch.org/topic/m.54663840
ferrum'a gelecek olursak, bu forumda hakkında 10 sayfadan fazla destansı yazılar yazılan çöp hydro'lar ya da diğerlerinden hiçbir farkı yok. geniş kitlelere yayılarak dünyayı ve galaksiyi kurtarmak için ant içmiş, hep aynı proje geliştirme muhabbetleri ile piyasanın kanını emmiş olan çöp coinlerden sadece biri...
bu çöpü avuçlamış olanların upladığı başlıktayız.
Diğer başlıktaki konuları bilmem de herhangi bir projeyi çöp olarak falan görmenize saygı duyuyorum. Birinin çöpü, diğerinin emeklilik planının parçası. Piyasanın tamamı bu şekilde. BTC ye sallayan da var, BTC nin 1 milyon olacağını düşündende var.
Gerilecek bir şey yok. Senin de @bobita ustadin da kendi fikirleri var ve bunu normal olarak dile getiriyorsunuz. Bunu dile getirebilmenizin güzelliğini kullanıyoruz, üzmeyelim birbirimizi...
Yanlış anlama olmasın Ferrum u sevebilir yada sevmeyebilirsiniz bu nedenle mudahil olmadım. Bence ikinizde burada çok saygı duyulan insanlarsınız ve karşıt görüşlerin dile getirilmesi bizi ileri taşır. Kimin haklı kimin haksız olduğu yönünde hükmü de zaman verir...