Pages:
Author

Topic: FERRUM NETWORK Hakkında Gelişmeler... [STAKING BASLIYOR!] - page 14. (Read 6629 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bugün güzel bir yükseliş yaptı. hatta ortalamam yüksek olmasına rağmen bana bile şu an kar bırakıyor:)

cüzdana eklenmesi gereken koin muhabbeti için bence ilk başta en önemli olan isimler: bitcoin ve binance coin. token eklenmesi benim için sorun değil çünkü popüler isimler eklenince onların havasından etkileniyorsunuz. bakalım, izeyip göreceğiz. ya herro ya ferro!!!
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Eğer teknik olarak yeterince yol almış durumdalarsa aslında bazı atraksiyonlar yaparak dikkat çekmenin tam zamanı. Bunu söylerken çöp emtiaların fiyat yükseltme amaçlı içi boş eylemleri gibi şeyler kastetmiyorum, yol planında yer alan yenilik veya güncellemelerden devreye giren bir şeyler görsek şahane olur.

Cüzdanı yayınladıktan sonra sadece cüzdanla ilgili geliştirmeler ortaya çıktı sanırım. Daha sonra gelecek DEX ve mainnet için bir hareket yok.

Ama evet ardı ardına yeni ortaklıklar açıklıyorlar. Bu da dikkat çekici bir hal almaya başladı. Ama listeleme konusuna katılmıyorum. Tek tek ETH tokenlerini listeliyorlar. Bu zaten günümüz cüzdan anlayışı için çok gerekli değil. Bir çok ETH cüzdanı (hatta belki tamamı) tüm ETH tokenlerini zaten destekliyor. Bunu bu şekilde şova dönüştürmeleri de güzel ama ne bileyim, gerek var mı gerçekten?

Bence asıl cüzdana diğer tokenleri değilde, diğer coin'leri eklemeleri lazım artık.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Eğer teknik olarak yeterince yol almış durumdalarsa aslında bazı atraksiyonlar yaparak dikkat çekmenin tam zamanı. Bunu söylerken çöp emtiaların fiyat yükseltme amaçlı içi boş eylemleri gibi şeyler kastetmiyorum, yol planında yer alan yenilik veya güncellemelerden devreye giren bir şeyler görsek şahane olur.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Ferrum kaptırdı gidiyor yine! Yeni bir ATH yapmasına ramak kalmış. 0,0559 doların geçilmesine sadece 0.003 dolar var. 1 cent bile değil yani... Muhtemelen yarın görürüz. Son günlerde yine arka arkaya duyurular geliyor Telegram'dan. Artık açıp bakmıyorum bile. Kesin yine iyi bir şeyler yapmışlardır diyorum içimden Smiley

@vycl87 hocam, yukarıda yazdıklarını okudum teşekkür ederim. Binance'in bazı projeler için ücretsiz listeleme yaptığını duymuştum. Eğer yanılmıyorsam bu DGB girişi de öyle olmuştu. Geçmişte fiyat tartışması çıkmıştı, geçenlerde de listelendi birden. Para alınmadı falan denmişti. CZ belki de kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyordur. FRM ile Binance arasında sıkı bir bağ kurulacak gibime geliyor.

Btc arttığı için dolar bazlı ath yapabilir ama satoshi olarak 577 satoshi zirvesi oraya tekrar gelir inşallah. Şimdilik fena gitmiyor. Ekip ha bire birşeyler yapıyor. Ağustos ayi çıkıncaya kadar 10 cent olacak mı acaba? Merakla bekliyorum.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ferrum kaptırdı gidiyor yine! Yeni bir ATH yapmasına ramak kalmış. 0,0559 doların geçilmesine sadece 0.003 dolar var. 1 cent bile değil yani... Muhtemelen yarın görürüz. Son günlerde yine arka arkaya duyurular geliyor Telegram'dan. Artık açıp bakmıyorum bile. Kesin yine iyi bir şeyler yapmışlardır diyorum içimden :)

@vycl87 hocam, yukarıda yazdıklarını okudum teşekkür ederim. Binance'in bazı projeler için ücretsiz listeleme yaptığını duymuştum. Eğer yanılmıyorsam bu DGB girişi de öyle olmuştu. Geçmişte fiyat tartışması çıkmıştı, geçenlerde de listelendi birden. Para alınmadı falan denmişti. CZ belki de kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyordur. FRM ile Binance arasında sıkı bir bağ kurulacak gibime geliyor.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
@Holess hocam o dönem neydi ya hangi çöpü alsak para ediyordu ancak ferrumla ilgili bilmiyorum ancak sanki birşeyler olacak gibi geliyor. coin miktarı ile fiyat aşırı alakasız bir durumda. çıkması gerekiyor. elindekiler 1 eth yapıyorsa yine iyi ben ether türevlerine gömmüştüm paranın bir kısmını ne varsa çıkıyordu yukarı.nasıl bir beklentim varsa o dönem hiç satmıyordum Cheesy Hoş satıp nakite döndüklerim çılgın paralar aldıklarımda oldu ama  şimdi açıp bakmaya korkuyorum :d
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Ben aldım ondan çıkmıyor yoksa fırlayacak satmamı bekliyor pezevenk aldık 15k öyle bekliyoruz hayır bu süreçte  gözümün önünden birçok kazançta kaçtı gitti sabredicem 2 yıl ellememeye karar verdim bakalım sonuç ne olacak ara ara burada yazacağım.

bu piyasada yabancı değilsin ve 2 yıl bir süre nekadar uzun olduğunu biliyorsundur ama ben yinede yazayım. 2017 yılında herşey goygoygoy iken yaklaşık değeri 2 btc olan bir wallet yapmıştım yatırım için tabi o dönemde uçan kaçana ve bütün projeler hoş geliyordu. neyse aradan bunca geçen zamanın sonunda o walletin değeri 0.035 btc yani 1 ETH tekabül ediyor Grin Grin
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Ben aldım ondan çıkmıyor yoksa fırlayacak satmamı bekliyor pezevenk aldık 15k öyle bekliyoruz hayır bu süreçte  gözümün önünden birçok kazançta kaçtı gitti sabredicem 2 yıl ellememeye karar verdim bakalım sonuç ne olacak ara ara burada yazacağım.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Farkettiniz mi bilmiyorum ama fiyat aşırı derecede sıkışmış durumda.Bence yukarı yönlü patlayacak.0.04 cent civarını tabn olarak alması çok iyi bir durum.
Bakalım 10 cente ne zaman gelecek.Beklemekteyizz Cheesy Btc ters bi hareket yapma aq

Ben de miktar arttırmak için satıp 360 satoshiye alim girdim. Ben sattığıma göre yukarı yönlü gider artik . Btc bazli gördüğü zirve 577 satoshi galiba  onu kirarsa daha iyi yerlere gelebilir
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Farkettiniz mi bilmiyorum ama fiyat aşırı derecede sıkışmış durumda.Bence yukarı yönlü patlayacak.0.04 cent civarını tabn olarak alması çok iyi bir durum.
Bakalım 10 cente ne zaman gelecek.Beklemekteyizz Cheesy Btc ters bi hareket yapma aq
member
Activity: 294
Merit: 17
Demek ki hacimli ve büyük borsalara girmek icin ciddi ücretler gerkeiyor. Şimdiye kadar ferrumun marketcap cok büyük degil. Diyelim ki herhangi bir borsaya girecek ekibin ciddi para vermesi mi gerekiyor yoksa bu borsalar ferrum olarak ödeme alıyor mu?
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bu ferrumun bu kadar çok ivme yapacağını tahmin etmiyordum açıkcası ama öyle oldu bende imzasındaydım fakat tokenleri alamadım post sayısı yüzünden oldu bu durum. Hayırlısı diyelim artık ama takibimde.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
benim bu ferro ile ilgili bir sorum olacak:

coinmarketcap'e bakınca toplam sayı (maksimum): 331.718.750 kaynak
bu yavşak ferro bir de binance zincirinde takılıyor. oradaki sayısı ise: 164,609,374.5 kaynak

ferrum network için toplam sayı: yaklaşık olarak 500 milyon mu oluyor? daha önce bunun açıklaması yapılmış olabilir ama ben o zamanlar ferro'ya küfür ettiğim için gelişmeleri bilmiyorum. binance zincirindeki toplam miktar 331'in içinde mi yer alıyor? o zaman ethereum tokeni olarak 150 milyon adet mi var? hadi bakalım atayistler sizleri piste bekliyorum.

Üstad çağırdığımızda gelmiyorsun Telegram'a sonra sorular sorular... Neyse şaka bir yana bu konu burada konuşulmamış sanırım hemen özetleyeyim.

Bu Binance DEX'de listeleme kararı sonrası hep soru işareti olarak kalmıştı. Ferrum'un ilk başta üretilen FRM (ERC20) token sayısı 300 milyon küsürdü. Sonra bunun yarısı Binance DEX için ayrıldı denildi ama ERC20'de de 300 küsür milyon rakamı korunmaya devam etti. Tabi doğal olarak bu insanları kıllandırınca aradaki fark olan Binance DEX'deki sayı kadar token yakıldı.

Token yakma işlemi: https://etherscan.io/tx/0x0f2cfaa02a42e9bd70cfee435084da7ec9e59920f5f6c7b5fffa3a467e128cbe

ETH FRM Token Kontratı: https://etherscan.io/token/0xe5caef4af8780e59df925470b050fb23c43ca68c
BNB FRM Token Kontratı: https://explorer.binance.org/asset/FRM-DE7

Görebileceğiniz üzere ikisinde de 164,609,374.5 adet FRM var. Yani toplam 329,218,749
CMC üzerindeki toplam miktar doğru: https://coinmarketcap.com/currencies/ferrum-network/
Ama Coingecko en son token yakma olayı oldu oradaki rakamı bir türlü toplam miktardan düşmedi;
https://medium.com/@vycl987/ferrum-network-ve-bitmax-io-i%CC%87lk-frm-yakma-etkinli%C4%9Fi-duyurusu-97e55f7ec076

Yukarıda da dendiği gibi; huobi + kucoin girişi olursa beklentilerimizi yükseltebiliriz. Zamanında Binance DEX'e girmişti fakat CEX olmamıştı! Bana kalırsa en son Binance CEX'e  girmesi daha hayırlı olur. Şimdilik gidişat iyi görünüyor zaten; bir sıkıntı göremiyorum ekipte ve projede. Sirkülasyon da tam kıvamında. 100x'ler 1000x'ler bizi de görsün artık Wink

Bu listeleme konusu biraz karışık. Aramızda konuya hakim olanlar vardır. Benim bildiğim OKex sadece listeleme için (1 yıl kadar önce) 500-600K'lık ödeme istiyor. Malum Binance'ın da 400 BTC'lik listeleme ücreti konuşuldu yıllarca.
Bir ara Huobi için çok heyecanlanmıştım ama paylaşmaktan çekindim ne olur ne olmaz diye ki şimdiye kadar haklı çıktım beklemekte. Huobi 3-4 ay önce kadar bir Twitter etkileşimi sırasında Ferrum'u takip etmeye başladı. Bende o ara SM için Tweet kasarken FRM ile ilgili bir kaç tweet attım Huobi official hesabı tweetleri beğenip beni de takip etmeye başladı. Dedim geliyor herhalde Smiley Ama yanılmışım.
Son zamanlarda Kucoin için hareketli şeyler oldu ama listeleme için resmi bir şey yok ortada tamamen benim hislerim o yönde olduğundan sanırım. Bunun dışında bir şey yok.

Ama Binance ile bağları sıkı tutmak adına bir gelişme var. Binance DEX ekibinden gelen öneri üzerine, Ferrum Binance DEX de FRM/BUSD pair ile işlem açılması için başvuruda bulundu. Destek olmak isteyenler oy kullanabilir.
https://community.binance.org/topic/2987/proposal-to-add-frm-busd-pair-for-ferrum-network-on-binance-dex

sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bende alım için fırsat kolluyorum. eldeki malı satabilirsem buradan bir tutam almayı düşünüyorum ama kısmet bakalım nasıl olacak. hold için olan projelere abanmak doğru değil yinede temkinli olmakta fayda var.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Ben de kendi çapımda ferrum yatırımı yaptım. Burada kendisini takip ettiğim bazi arkadaşlarin olumlu ve mantıklı konuşmaları beni mutlu etti. Doğru tercih yapmışım gibi gözüküyor.
Bence de önce kucoin huobi gibi borsalara girmesi iyi olur. Direkt binance borsası sıkıntı olur.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Yukarıda da dendiği gibi; huobi + kucoin girişi olursa beklentilerimizi yükseltebiliriz. Zamanında Binance DEX'e girmişti fakat CEX olmamıştı! Bana kalırsa en son Binance CEX'e  girmesi daha hayırlı olur. Şimdilik gidişat iyi görünüyor zaten; bir sıkıntı göremiyorum ekipte ve projede. Sirkülasyon da tam kıvamında. 100x'ler 1000x'ler bizi de görsün artık ;)
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Sizin dediklerinize ek olarak.Ferrum yöneticilerinin gerçekten zeki insanlar olduğunu vurgulamak istiyorum.
Yakın zamanda kucoin borsasına  bir giriş olacaktır.Daha sonra gospodinin dediği gib huobiyi bekliyorum ve en son da malum borsayı.
Benim fiyat hedefim belli.Ferrum ne zaman 50 milyon dolar marketcape ulaşırsa ben ufaktan kaçarım.Ama asla tamamını satmam.
legendary
Zaten Ferrum en baştan beri yol haritasında da belirtildiği üzere (yani hype olsun diye değil) kendi zincirine geçecek, dolayısıyla şu anda bep2 mi erc20 mi kısmına hiç takılmıyorlar, ben de aynı fikirdeyim. Bep2 olarak da token çıkartmak taktiksel bir hamleydi ve bana göre ne bir işe yaradı, ne de herhangi bir zararı oldu.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
sağolun dostlar @dannybrown @bobita
benim fikrime göre binance chain için çok fazla token ayrılmış. ilk başlarda insanlar bir gazla binance blok zincirine geçip dex'te listelenmek istedi ama kimse umduğunu bulamadı. cz ve ekibi elbet orayı ve kendi blok zincirini ilerleyen dönemde hareketlendirecektir ama şimdilik zor. benim isteğim ferrum'un binance borsasından önce birkaç tane daha fena olmayan borsalarda listelenmesi. huobi, gate, kucoin ve sistemkoin Grin Grin
legendary
benim bu ferro ile ilgili bir sorum olacak:

coinmarketcap'e bakınca toplam sayı (maksimum): 331.718.750 kaynak
bu yavşak ferro bir de binance zincirinde takılıyor. oradaki sayısı ise: 164,609,374.5 kaynak

ferrum network için toplam sayı: yaklaşık olarak 500 milyon mu oluyor? daha önce bunun açıklaması yapılmış olabilir ama ben o zamanlar ferro'ya küfür ettiğim için gelişmeleri bilmiyorum. binance zincirindeki toplam miktar 331'in içinde mi yer alıyor? o zaman ethereum tokeni olarak 150 milyon adet mi var? hadi bakalım atayistler sizleri piste bekliyorum.
Yok hocam, toplam sirkülasyon hepsinin birleşimi. Binance dexte yer alarak ileride Binance ihtimalini ayakta tutmak için sonradan verilen bir kararla yarısını bep2 olarak çıkarttılar ama o versiyon bildiğim kadarıyla fazla rağbet görmedi. Çoğunluk erc20 olanı tercih ediyor, isteyen de kolayca swap yapabiliyor.
Pages:
Jump to: