Arkadaşlar bir süredir yine güncellememiştim başlığı, bugünlerde ekstra haberler olduğu için tekrar sizlere bilgi vermek istedim.
1- Piyasanın genel gidişatıyla birlikte 2. maddede değineceğim üzere cüzdanın hazır olmak üzere olmasının da etkisiyle Ferrum Network'ün FRM'si son 15-20 günde %70'in üzerinde fiyatladı ve ICO fiyatının üzerine çıkmayı başardı.
2- Testlerini tamamladığımız 2. Ferrum Network ürünü olan
Unifyre Wallet artık testlerini tamamladı. Ve cüzdanın yayınlanması için iOS ve Android uygulama marketlerine başvuru yapıldı.
3- Yine Unifyre cüzdan için bir haberimiz var.
Unifyre'da yayınlanacak ilk token topluluğun Twitter üzerinden katıldığı oylama ile $VRA (Verasity) seçilmişti. Bunun ardından ikinci olarak da takım LINK'in cüzdanda listeleneceğini duyurdu.
Bu listelemelerin 2 tür faydası olduğunu hatırlatayım.
Birincisi bu listelemeler sırasında cüzdanında belirli miktarlarda FRM tutanlar, LinkDrop ile o tokenlerden ödül olarak alacaklar. (VRA ve LINK bunların ilki olacak, bununla ilgili makaleyi bir üstteki postta paylaşmıştım.)
İkincisi Unifyre cüzdan listelediği tüm tokenler için stake edilebilir olacak ve eğer o token takımıyla anlaşma sağlanırsa cüzdan üzerinden o tokenleri direk stake edebileceksiniz.
4- Sıradaki duyuru Ferrum Staking ile ilgili. Başlığı takip edenlerin bileceği üzere 2 farklı round'da staking havuzları açıldı Ferrum'da. Aranızda token kitleyen varmı bilmiyorum ama ilk havuzlardaki tokenlerin süresi bugün doluyor ve ödüller dağıtılacak. (%10 ödülü olan ve toplam 3 milyon FRM'nin kitlendiği Gold Staking).
Ayrıca 29 Mayıs itibariyle de %30 ödüllü Platinum Staking havuzumuz için erken para çekme aktif olacak.
5- Şimdilik son duyurum ise Ferrum Network'ün Türkiye Twitter hesabıyla ilgili. Bugün itibariyle artık Resmi haberlerin Türkçe duyurusunun da yapıldığı bir Twitter sayfamız var.
Hepinizi Türkçe sayfamıza destek vermeye davet ediyorum.
https://twitter.com/FerrumnetworkT