Pages:
Author

Topic: Foruma Hoşgeldiniz! Kendinizi Tanıtın - page 12. (Read 404882 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 1
forumda bir kategoriye tıklıyorum derya deniz. anlamakta zorlandığım çok terim var. google ve forum içi destek veren üyeler ile merak ettiklerimi kısa sürede öğrenmeyi hedefliyorum. yeni terimler çıktıkça bu karmaşadan forumdaşlar ile zamanla kurtulacağız gibi.
newbie
Activity: 16
Merit: 5
Iyi aksamlar,

Hollandadan katiliyorum, arkadasimin tavsiyesi üzerine üye oldum.
Bugün ilk günüm diyebilirim.

Hepimiz icin hayirlisi olsun..
 Smiley
newbie
Activity: 35
Merit: 0
Merhaba ; bende yeni başlayanlardanım ve forumu büyük bir merak içerisinde inceliyorum. Emeği geçenlere şimdiden teşekkürler..
newbie
Activity: 119
merhaba adım serdar 30 yaşındayım elazğlıyım airdropla ilgileniyorum
newbie
Activity: 30
Merhaba Dünya ,

Standart yazılım dünyasına giriş yapar gibi giriş yapmak istedim . Bende bitcoin dünyası ile bugün tanıştım forum üzerinde çok güzel bilgilendirmeler var . Forumda ki arkadaşlar elinden geldiği kadar güzel paylaşım yapıyorlar bizlerde bu saye de bilgimize bilgi katabiliyoruz herkese teşekkürler  Cheesy
newbie
Activity: 1
 1-2 aydır coinlerle tanışan ve al sat ile yaptığı kazancı 1 gecede ne olduğunu bilmediği hard fork yüzünden z classicle uçan amasyalıdan merhabalar
newbie
Activity: 5
Merhaba aralık ayında btitcoin ile tanıştım ocak ayında kaçırmamak için trene tepeden bindim Cheesy herkese bol kazançlar
newbie
Activity: 6
Merhaba; görüpte geç kalanlardanız diyelim. İsmim Volkan  Wink
jr. member
Activity: 434
mrb, bu dünyada kendimi çok geç buldum ama şimdi sınırları zorlayan bir dünyanın içinde yer almaya çalışıyorum. her gün bilgilerime yenilerini eklemeye çalışıyorum.
newbie
Activity: 4
Ben yeni başlayanlardanım forumu inceleme altına aldım bilmediklerimi anlamaya çalışıyorum
newbie
Activity: 2
Merhaba kankalar

adım mahmut çorumda öğrenciyim eskiden beri bitcoin işine girem girem diyip girmedim pişman oldum

artık ben de ciddi düşünüyorum , baktım güzel forum kurallarıda güzel,forum bilgi kaynağının alası

inşallah güzel bilgiler belki güzel arkadaşlıklar ediniriz

hepinize saygılar ve sevgilerimle
jr. member
Activity: 182
Kriptoparaların teknik, karmaşık taraflarından fazla anlamam. Forumda daha basit anlatımlar yorum olarak ekleniyor ve daha anlaşılır hale geliyor. Yardımlaşma olayı gerçekten süper. Bu bilgi havuzundan yararlanmaya geldim.
newbie
Activity: 7
Bitcointalk forumuna yeni üye olan herkes, foruma hoşgeldiniz. Bu başlık altında kendinizi tanıtabilirsiniz.

Forum kuralları: Spam, flood, referans linkleri, trollük, konu dışı cevap vermek, uzun alıntı zincirleri yapmak, tamamı büyük harfle yazmak, gereksiz büyük fontlar kullanmak yasak. Geri kalan (neredeyse) her şey serbest.

Yeni Üyeler İçin Hızlandırılmış Forum Turu

Forum Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Merhaba ben Eyüp Sakaryalıyım Bilişim Uzmanıyım 32 Yaşındayım Bu Arada Yandex Money Hesapları ile ilgili onay sorunlarını çözüyorum benden şimdilik bu kadar Smiley
newbie
Activity: 3
Merhabalar,

Ben Berke. İzmir'de yaşıyorum. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Blockchain teknolojisiyle birlikte arşa çıkmasını beklediğim kripto para piyasasına uzun süredir takip etmeme rağmen maddi sıkıntılar sebebiyle yeni yeni dahil oluyorum. Kripto piyasayı yalnızca kâr boyutuyla değil yeni dünya ekonomisinin temeli olarak görüyorum. Herkes hakkında hayırlısını dilerim.
member
Activity: 612
Merit: 10
Merhaba, formu uzun süredir dışardan takip ediyorum. Kendi çapımda ufak tefek altcoin al-sat işleriyle uğraşıyorum (hobi amaçlı Cheesy) merak ettiğim forumcuların kurduğu, geyik dönmeyen, bilgi amaçlı sağlam bir altcoin telegram grubu var mı?
newbie
mrb arkadaşlar aranıza kütahyadan katılıyorum öğrenmek ve kazanmak için devir teknoloji devri
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Herkese merhabalar, adım Hasan, İzmir'den, elektronik mühendisiyim. Uzun zamandır forumu takip ediyorum, fakat yeni üye oldum.

6 aydır kısa ve orta vadelerde trade yapıyorum. Kazandığım kadar kaybettiğim de oldu. Yılmadan çalışmaya devam.

Bu aralar piyasa durgunluğundan dolayı, hem de bölümüm gereği kriptoparaların biraz daha teknoloji kısmıyla ilgilenmeye başladım. Bir yandan da ufak ufak al-satlara devam ediyorum.

Herkese bol kazançlı günler diliyorum.

tebrik ediyorum sizi. sizin gibi mühendislerin zaten sadece standart trade'den biraz daha uzaklaşarak teknolojisiyle ilgilenmeniz  daha güzel.
jr. member
Activity: 434
uğur erdoğan, ilk duyduğumda çok ilgimi çekmemişti fakat şuan oldukça fazla merak salmış durumdayım ve bu dünyanın oldukça büyük olduğunu farkettim.
newbie
Merhaba arkadaşlar bir çok farklı alanda forum sitesine üyeyim. Birazda buraların tadına bakalım dedik.

Okuyup öğreniyoruz bir şeyler

30 yaşındayım. Devlet memuruyum Sad

Boluluyum

Herkese merhabalar
newbie
Activity: 21
February 25, 2018, 05:37:46 AM
Merhaba ben daha önce youtube'la ilgileniyordum spam olayı tabi ama youtube'un işleri iyice zorlaştırmasıyla bu bitcoin olayına yönelmek istedim. Bu sebepledir ki buradayım...
Pages:
Jump to: