Pages:
Author

Topic: Foruma Hoşgeldiniz! Kendinizi Tanıtın - page 13. (Read 404882 times)

newbie
Activity: 3
Merit: 1
February 24, 2018, 06:23:41 AM
Herkese merhabalar, adım Hasan, İzmir'den, elektronik mühendisiyim. Uzun zamandır forumu takip ediyorum, fakat yeni üye oldum.

6 aydır kısa ve orta vadelerde trade yapıyorum. Kazandığım kadar kaybettiğim de oldu. Yılmadan çalışmaya devam.

Bu aralar piyasa durgunluğundan dolayı, hem de bölümüm gereği kriptoparaların biraz daha teknoloji kısmıyla ilgilenmeye başladım. Bir yandan da ufak ufak al-satlara devam ediyorum.

Herkese bol kazançlı günler diliyorum.
full member
Activity: 411
Merit: 134
February 24, 2018, 12:53:32 AM
Merhaba. Herkese hayırlı  bir gün  diliyorum.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
February 23, 2018, 01:59:59 PM
Selamlar.Herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum.Kazancınız bol,bahtınız açık olur inşallah.
jr. member
Activity: 95
February 23, 2018, 10:49:30 AM
Merhaba arkadaşlar.
newbie
Activity: 18
February 19, 2018, 11:14:29 AM
Selamlar İstanbuldan , Yanlızbaşına kazanmak sıkıcı oluyor bazen.. Tavsiyeler vermek ve almak önemli. Ayrıca bir kişi kendi başına fazla tarama yapamıyor,3-5 kişilik bir ekip çok daha fazla alanı,haberi ve doğruluklarını etüt edebilir..Bu amaçla buradayım..
Muhabbet,sohbet ve kazanç daim olsun  Wink
newbie
Activity: 6
February 19, 2018, 07:15:43 AM
Merhabalar,
Buraya coinler hakkında en ciddi forum sitesi olduğu ve airdroplar ile altcoinler hakkında bilgi paylaşımı yapabilmek için üye oldum. Umarım herkes birbirine yardımcı olur.
newbie
Activity: 35
February 18, 2018, 02:30:38 PM
Merhaba burda yeniyim.. Blockchain ve coinler hakkında biraz bilgim var daha fazla bilgi öğrenmek ve coinlerden daha hızlı ve tutarlı bilgi alıp vermek için burdayım...
newbie
Activity: 32
February 18, 2018, 01:58:28 PM
Merhabalar ben Yasin. Bu platformu bayağıdır takip ediyorum fakat yeni yeni içine girmeye başladım herkese selamlar
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
February 16, 2018, 11:46:34 PM
Herkese merhabalar , yaklaşık iki ay oldu crypto ile ilgilenmeye başlayalı. Tabi boğa sezonu ayı sezonu gibi pekçok teknik terimi de insan mecburen burada öğreniyor. Yirmi bin dolardan sonraki sert düşüş ilk başlarda bayağı korkuttu ama şuan daha iyimser bakıyorum geleceğe. Umarım piyasaya giren herkes az çok kazanır. Dileğim kimsenin üzülmemesi.
jr. member
Activity: 153
Merit: 4
February 16, 2018, 04:55:04 PM
Merhaba,

Twitter üzerinde gezerken airdrop bounty kelimelerini duyarak geldim foruma. Bu arada Hasan adım Bursa'da yaşıyorum işsiz kaldığım bir döneme denk geldi.

Aranızda olmaktan mutluyum umarım kısa zamanda iyice anlayacağım bitcoin teknolojisini.
newbie
February 15, 2018, 05:50:54 PM
Bitcointalk forumuna yeni üye olan herkes, foruma hoşgeldiniz. Bu başlık altında kendinizi tanıtabilirsiniz.

Forum kuralları: Spam, flood, referans linkleri, trollük, konu dışı cevap vermek, uzun alıntı zincirleri yapmak, tamamı büyük harfle yazmak, gereksiz büyük fontlar kullanmak yasak. Geri kalan (neredeyse) her şey serbest.

Yeni Üyeler İçin Hızlandırılmış Forum Turu

Forum Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
merhaba cok yeniyim ilk once burayi cozmem lazim Smiley
newbie
Activity: 11
Merit: 2
February 15, 2018, 04:39:51 PM
Herkese merhaba, Ben Turgay, istanbul’da yaşıyorum. Kimyevi madde ithalatı yapan özel bir şirkette ithalat uzmanlığı yapıyorum.

Blockchain teknolojisi ile çoğunluk gibi “Bitcoin” ile tanıştım. Yaklaşık 2 aylık araştırma, inceleme ve öğrenme sürecinin sonunda kendi araştırmalarımla çok değerli bilgileri öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.

Kriptopara işlemleri neredeyse hayatımın bir parçası oldu Smiley Lakin kendi sektörümle ilgili projelerde Blokchain ile birlikte gelişmeye başladı.

Aranızda olmaktan dolayı mutluyum..

Teşekkürler
newbie
Activity: 1
February 15, 2018, 04:37:09 PM
Herkese selam. Adım Selim, Makine Mühendisiyim değişime ayak uyduruyorum. Umarım buradaki herkes iyi para kazanır gelecekte  Shocked
newbie
Activity: 1
February 15, 2018, 04:16:26 PM
Selamlar ,
Kripto para dünyasına bir adım için buradayım , ismim Oğuzhan 22 yaşındayım Üniversite son sınıf öğrencisiyim iktisat okuduğumdan bu devrime kayıtsız kalamayanlardanım  Grin
newbie
February 15, 2018, 03:28:00 PM
Herkese Merhaba arkadaşlar.
Beni Twitter'dan tanıyanlar olabilir. Ben nam-ı değer Legolas Musk. Bu platformu takipteydim ancak yeni giriş yaptım ve elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.
newbie
Activity: 17
February 15, 2018, 12:07:22 PM
Sa.cümleten bol kazançlar.
Dertli.. Roll Eyes
newbie
Activity: 2
February 15, 2018, 09:45:21 AM
Merhaba Ben Cumali.

Kripto paralar hakkında hiç bilgim yok kendimi geliştirmek adına burada bulunuyorum.

Herkese bol kazanç dilerim.
newbie
Activity: 96
February 15, 2018, 08:34:14 AM
Merhabalar herkese bol şans Smiley
newbie
Activity: 9
February 08, 2018, 11:06:31 AM
selam herkese
böyle mesaj atıyoruz sanırım  Cheesy
member
Activity: 504
Merit: 11
February 03, 2018, 11:50:08 AM
Yıllardır sizleri ve paylaşımlarınızı izliyordum. İşin içine dahil olup bir şeyleri anlamaya başlayınca ben de aranıza dahil oldum. Artık ben de deneyim ve görüşlerimi paylaşabilirim.
Pages:
Jump to: