Ben Utku, Ben de izmirliyim, ne çok izmirli varmış yahu forum da, valla bir gün izmir zirvesi yapalım.
İzmirde esnafım, elektronik üzerine ticaret yapıyorum, 34 yaşındayım, 1 kızım var onu da el verdikçe teknoloji ile iç içe yetiştirmeye çalışıyorum. Kripto paralarla yakından ilgiliyim, 4 sene önce ilk bitcoinimi almıştım. Ben açıkçası bitcoin ve blokzincir teknolojisini ilk duyduğumda, daha doğrusu, mantığını ilk idrak ettiğim de, explorer sitelerde, ülkelerden ülkelere takır takır yüz binlerce doların atıldığını canlı olarak gördüğümde, hayran kalmıştım. o kadar para atılıyor ve arada bir banka ya da aracı bir kişi yok. ve bunu insan oğlu kendi başına yapıyor diye hayret etmiştim.
Blok zincir teknolojisinin hayatımıza çok hızlı ve agresif bir şekilde gireceğini düşünüyorum, çünkü bu insanın en temel duygusu olan mülkiyet - güven duygusu ile de çok yakından ilgili. Anonim onaylama ve kollektif güvene dayalı sistem, insanların mülkiyet değiş tokuşu olarak ortak paydada buluştuğu paradan sonra dünyayı değiştirecek en büyük icat olabilir.
her neyse çok felsefe yapıp baş ağrıtmayayım, işte foruma kayıt oldum ve aranızdayım, Burada olmaktan da kıvanç duyuyorum.
Peki bir soru soracağım Utku, kusuruma bakma ama... 7-8 tane member hesap satarken, neden bu hesabı kasma ihtiyacı duyuyorsun? Multi hesap mevzusunu da aşmış bence bu durum, iş ticarete dökülmüş. Tamam forumda hesap satışlarına bir şey denmiyor ama böyle bir sürece girip, çoklu hesaplardan bilgilendirmeler yapmak, merit kasmak kaliteyi düşürmüyor mu forumda? Bunların hepsini tek bir hesaptan yapabilmen mümkünken.... Bence bir çok insanın hakkına giriyorsun.
Şurada hesap satışı başlığının postları var;
Satılık Member üyelikler,
0.30 ETH ye satılıktır,
Sağlam bounty kampanyaları newbie ve jr. kabul etmiyorlar, bunlara katılarak 1-2 hafta içinde parasını çıkarabilirsiniz,
Çalıntı, hack vs değildir,
tertemiz üyeliktir.
Geçmişinde problem yoktur.
Çalıntı/hack üyelikler değildir.
Forumda şikayete uğramış (reputation) 25-30 gün sonra DT1 DT2 member'lar tarafından Negatife trusta uğrayacak diye, dolandırıcılık amaçlı alel acele satılan üyeliklerden değildir.)
Önce ingilizce, rusça hintçe yazmış, aradan aylar geçinçe türkçe yazmaya başlamış, negatif yiyecek üyeliklerden değildir.
Kendi kastığım el emeği göz nuru üyeliklerdir.
Uzun vade kullanacak, ileride rütbe de atlamak isteyen arkadaşlar içindir.
stok (4 adet kaldı / 8 adet)
Teslim edilecekler; üyelik + üyeliğe ait mail adresi.
(Mail adresi üyelik açılırken, üyeliğin kayıt olduğu mail adresidir. 50 kere mail adresi değiştirilmiş üyeliklerden değildir.
Not: Forumdaki satış konularının bir çoğu dolandırıcılık amaçlı açılıyor. satıcı ya tamamen dolandırıyor, ya da üyeliğin bir çok eksiğini söylemiyor, üyelikler 1 hafta sonra negatif trust yiyor, ban yiyor, geri alınıyor vs. vs.
Bunlar öyle üyelikler değildir. Her türlü güvenebilirsiniz, yüz yüze satış da uygundur bana.
Dün 1 Adet daha üyelik sahibini bulmuştur,
Merhaba fiyatlar ne yazık ki fixed. Herkese aynı fiyatı yapmaya çalışıyorum, diğer alan arkadaşlara da ayıp olmasın. Belirttiğim gibi aynı kendi üyeliğim, öyle 3-5 kişinin girip çıktığı, ortalık hesaplar değil