Pages:
Author

Topic: Futbol Transfer Haberleri ve Söylentileri 2023-2024 (Avrupa&Dünya, Tüm Ligler) - page 2. (Read 6471 times)

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Yıllar sonra Sinan Bolat yeniden ligimize geldi. 10-11 sene önce Kayserispor ve Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen eski milli kaleci Sinan Bolat sezon sonuna kadar Kasımpaşa ile sözleşme imzalamış. Belçika'da Westerlo ile sezonun ilk yarısında 11 maça çıkan Sinan, Koen Van Langendonck ve Andreas Kristoffer Jungdal'ın arkasında kalmıştı ve 19 Ekim'den beri oynama fırsatı bulamamıştı. Kalecilerin 40'a kadar oynadığı düşünülürse Sinan daha 2-3 sezon boyunca bizim ligin seviyesinde futbol oynayabilir. Belki bu kiralık gelişi kalıcı olur.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Mario Lemina için Fabrizio Romano da haber girmiş. Görünüşe göre Lemina'yı 2.5 milyon pound karşılığında Wolves'dan kiralamışız. Sonunda defansa da bir transfer yaptığımızı gördük şükür. Sürekli hücumcu almaya odaklanmak kadar saçma bir iş yok. Defansımız rezalet halde bu bir gerçek. Nelsson da Roma'ya gitti yani üstüne bir de kan kaybediyorduk.  Sad   Yönetim lütfen biraz kafayı çalıştırsın ve bek transferine de odaklansın. Şu an bizim aciliyetimiz olan sadece defans, hücum oyuncusu değil.

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Gitmesi beklenen Cher Ndour takımına geri gönderilmiş. Satın alma opsiyonu olmayan bir genç oyuncuydu. Takımda boşa yer kaplıyordu gönderilmesi iyi oldu hem yabancı hakkı da açıldı. Al Musrati ise Monaco'ya kiralık gönderildi. Satın alma opsiyonu ise 8+2 milyon Euro olmuş. Avrupa'da piyasası olan bir oyuncuydu, Fransa'da iyi oynarsa Monaco onu alır. Yalnız bu transferden oluşacak zararı Hüseyin Yücel karşılayacağını söylemişti, umarım o farkı öder ve kulüp bu oyuncudan zarar etmez.
hero member
Activity: 994
Merit: 772
Mario Lemina Galatasaray'a çok yakın diyorlar, Torreira'ya, Sara'ya destek çıkacak birisi sonunda bulundu gibi. Wolves ile neredeyse her konuda anlaşıldığı, ufak pürüzlerin kaldığı söyleniyor. Hala ilk önceliğim bek transferleri, ama Lemina'ya asla hayır diyemem.

edit: takımın güncel durumu

Bu akşam Gaziantep maçına çıkıyoruz, Defans hattımızdan biraz ayrıca bahsetmek istiyorum.

Güncel defans hattı listesi bu şekilde. Nelsson'un gitmesi konuşuluyor, Jakobs sakat ve Jelert ilk 11 başlayamıyor. 4'lü defans oynarsanız merkezde Davinson - Abdülkerim, sağda Kaan Ayhan ve solda normalde orta saha olan Berkan'ı oynatmak zorunda kalıyorsunuz. Stoperlerden veya Kaan - Berkan ikilisinden birisinin sakatlığı halinde ise Galatasaray tam olarak kabusu yaşıyor. Zaten Berkanı oynatmanız bir facia, ama siz ona rağmen son bir yıldır düzenli oynayan bir sağ ya da sol bek bulamadınız.

Orta sahaya veya forvete 100 tane adam alın, defansta en basit hatada 2-0 veya 3-0 önde olduğumuz maçın berabere bitme ihtimalini düşünüyoruz. Galatasaray aksiyon almazsa sonu kötü olacak gibi duruyor.

Lemina transferi kendi takımıma da isteyeceğim bir transfer o yüzden gelirse iyi transfer diyebilirim. Gaziantep maçının nasıl geçeceğini tahmin edemiyorum çünkü son zamanlardaki form durumu iyi değil Galatasaray'ın. Buna rağmen de Anadolu takımlarının büyük takımlarla arasında büyük bir fark var. Elbette her maça direkt 3 puan yazılmaz futbol bu her sonuç çıkabilir.

Nelsson'un uzun süredir gideceği konusunda bir belirsizlik var. Bir süredir de takımla bağı koptu gibi sanki. Defans hattında ise konuşulacak çok şey var ama yönetim defansa da transfer yapacaktır diye düşünüyorum.
full member
Activity: 154
Merit: 201
Mario Lemina Galatasaray'a çok yakın diyorlar, Torreira'ya, Sara'ya destek çıkacak birisi sonunda bulundu gibi. Wolves ile neredeyse her konuda anlaşıldığı, ufak pürüzlerin kaldığı söyleniyor. Hala ilk önceliğim bek transferleri, ama Lemina'ya asla hayır diyemem.

edit: takımın güncel durumu

Bu akşam Gaziantep maçına çıkıyoruz, Defans hattımızdan biraz ayrıca bahsetmek istiyorum.

Güncel defans hattı listesi bu şekilde. Nelsson'un gitmesi konuşuluyor, Jakobs sakat ve Jelert ilk 11 başlayamıyor. 4'lü defans oynarsanız merkezde Davinson - Abdülkerim, sağda Kaan Ayhan ve solda normalde orta saha olan Berkan'ı oynatmak zorunda kalıyorsunuz. Stoperlerden veya Kaan - Berkan ikilisinden birisinin sakatlığı halinde ise Galatasaray tam olarak kabusu yaşıyor. Zaten Berkanı oynatmanız bir facia, ama siz ona rağmen son bir yıldır düzenli oynayan bir sağ ya da sol bek bulamadınız.

Orta sahaya veya forvete 100 tane adam alın, defansta en basit hatada 2-0 veya 3-0 önde olduğumuz maçın berabere bitme ihtimalini düşünüyoruz. Galatasaray aksiyon almazsa sonu kötü olacak gibi duruyor.
legendary
Yine herkes transfer peşinde koşuyor, sosyal medyaya baktığımız zaman takımlar para harcama, taraftarlar yönetimlerini gaza getirerek birbirine çalım atma derdinde. Kadro derinliğine bakınca en iyi durumda olan Fenerbahçe arka arkaya transferlerini açıklıyor. 6 puan farkla önde olan ve Avrupa'da yoluna devam eden Galatasaray yönetimi transferleri hala duyurmadığı için topa tutuluyor. Kadroda eksiklikleri belli olan Beşiktaş hala transfer yapmıyor. İlginç bir kış transfer dönemi görüyoruz. Her sene benzer durumlar yaşanıyor çünkü hiçbir kulübün profesyonel bir planlaması bulunmuyor. Smiley
hero member
Activity: 1162
Merit: 719

Torino bir kaç senedir yatan oyuncuya bu paraları verir mi, Rug çeken proje bile en azından ilk başlarda millete kazandırıyor bundan ben öyle bir şey hiç görmedim.

Bana göre en iyi teklif kiralık filan olur. Çünkü Avrupa takımları yaşı geçmiş futbolculara bonservis filan ödemiyor. Veya yüksek maaşlı kontratlar yapmıyor onlarla. Cengiz Ünder daha önce bi kere şansını denemiş Avrupa'da. Bi kere daha Avrupa'ya transfer yapması zor bişi bana göre. Fenerbahçe'deki istatistikleri de iyi diiil. Arabistan filan yapabilir. Veya Türkiye'de daha küçük takımlardan birinde oynayabilir. Eski takımı Başakşehir'e filan dönebilir. Ama bana göre Fenerbahçe'de kalmayı isteyecektir. Çünkü şampiyonluk yarışındaki bi takımda oynamak ister her futbolcu. Milli takımımız için önemli bi futbolcuydu. Bana göre erken bi kayıp Türk milli takımı için. Daha 27 yaşında çünkü. Ben olaya bu yönünden bakıyorum.
legendary
Fenerin paralı trolü sabuncu yago yine algı yapmaya çalışmış ama küçük trolün elinde patlattık. Cengiz Beşiktaş'ın teklifini reddetti diye densizce bir twit atmış ama olay tam tersi, Beşiktaş taraftarı bu transferi engelledi. Takımda kronik sakat oyuncu istemiyoruz bu çöplere verecek paramız yok. Daha önce senin takım kazıklandı diye bunun acısını çıkaramazsın içinde patlayacak o paralar bir kere. Bir de elemana saçma sapan kontrat yapmışlar şimdi bu maliyete kimse girmez tabi. Acuna söyleyin Hull'a alsın çok istiyorsa. Oradan Abdülkadir Ömür falan yollamaya çalışmasın ne Cengiz ne Ömür bizim kalitemizde.
hero member
Activity: 1624
Merit: 785
Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Cengiz Ünder için Torino 10 milyon Euro veriyor diyorlardı ama böyle bir şey olmadığı ortaya çıktı. Bugünkü haberlerle Beşiktaş'a geleceği neredeyse kesin. Maliyeti olmayacaksa Cengiz'in gelmesini isterim. Beklentiler düşük olacağı için kendini futbola verirse başarılı olabilir. Ancak söylendiği gibi aklı futbolda değilse, İstanbul'daki gece hayatından kopamayacaksa takımda forma şansı bulamaz. Solskjær'in bu konuda müsamaha göstereceğini sanmıyorum. Çalışmayan kimse bu takımda forma giyemez.

Bir futbolcu kendisini nasıl bitirir en iyi örneklerden biridir Cengiz Ünder. Beşiktaş’ın Cengiz Ünder’i almasını anlamadım. Fenerbahçe ffp dolasıyla oyuncu eksiltiyor. Cengiz’den bir halt olmayacağı belli bu saatten sonra isterse Real Madrid’e gitsin değişen bir şey olmaz. Beşiktaş’ın artık ya tutarsa tarzında transferler yapmaması lazım ama Cengiz tam da böyle bir transfer. Kumar bir oyuncu resmen. Oynarsa Beşiktaş’ta şahane işler yapar ama hiç sanmıyorum. Cengiz’in performansı bana göre başkan Adalı’nın kulüpte kalıp kalmamasında bile etkili olur. Cengiz, eğer Beşiktaş’ta da Fenerbahçe’deki gibi yatmaya devam ederse başkanı zor günler bekliyor olur.
legendary
Yine kronik sakatların peşinden koşuyoruz bunlar hiç ders almıyor. Kariyerinin yarısında sakatlıktan dolayı maç kaçırmış adamı kurtarıcı olarak görüyoruz. Paulista geldi gördük iyi oynuyordu tak diye gitti sakatlanınca, şimdi stoper sorunu var. Kanat sorununu çözecek diye Fati'yi alırlar 2-3 maç iyi oynar herkes hemen havaya girer ondan sonra bir sakatlanır yine kanatsız kalır takım. Planlamayı doğru yapmak lazım. Camdan oyuncular çok büyük risktir. Keşke gelseler sakatlanmadan tüm maçlarda oynasalar ama genelde boşa ümitlenip yine aynı belli sonu yaşıyoruz. İsim transferi yerine çalışkan, disiplinli ve yetenekli oyuncuları bulmak lazım artık.
Bir twit gördüm gündemin hayal kırıklıkları diye içinde Pogba, Rashford, Fati var, ne tesadüf üçü de bizim transfer gündemimizde ve kurtarıcı olarak görülüyorlar. Avrupa'nın eskileri bizde altın değerinde. Ee böyle futbol ortamında bu doğal, para dışında vaat edebilecekleri hiçbir şey yok bu kirli ve izlenmeyen ligde.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1360
Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Cengiz Ünder için Torino 10 milyon Euro veriyor diyorlardı ama böyle bir şey olmadığı ortaya çıktı. Bugünkü haberlerle Beşiktaş'a geleceği neredeyse kesin. Maliyeti olmayacaksa Cengiz'in gelmesini isterim. Beklentiler düşük olacağı için kendini futbola verirse başarılı olabilir. Ancak söylendiği gibi aklı futbolda değilse, İstanbul'daki gece hayatından kopamayacaksa takımda forma şansı bulamaz. Solskjær'in bu konuda müsamaha göstereceğini sanmıyorum. Çalışmayan kimse bu takımda forma giyemez.

Torino 10 değil 1 milyon Euro verse hemen satarım. Rug çeken proje gibi Cengiz. Gece hayatı onu ve çağları bitirdi. Sahada yürüyecek hali yok. Top ayağına geldiği zaman eziyor. Beşiktaş'a kiralık gideceği söyleniyor ama bence yalan haberdir. Keşke doğru olsa çöp oğlu çöp modunda. Yakın zamanda Anadolu'nun yolunu tutar

Torino bir kaç senedir yatan oyuncuya bu paraları verir mi, Rug çeken proje bile en azından ilk başlarda millete kazandırıyor bundan ben öyle bir şey hiç görmedim.

Beşiktaşta oynamayan oyuncuyu niye alır ki anlam veremiyorum, Fenerbahçe güzel paralara iteler bunu Beşiktaşa, Bu Cengiz'in maaşı da az değil. AMK olamadık ki bi topçuda alamadık şu paraları.
hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
Fenerbahçe’de de forma şansı pek bulamıyor. Mourinho da onu pek tercih etmiyor. Eğer ciddiye alırsa işini Türkiye milli takımı için de iyi bir alternatif kanat olabilir. Süratli, hızlı ve sert şutları var. Aslında geleceği parlaktı ama kendini yiyen futbolculardan birisi oldu çıktı ne yazık ki. Fenerbahçe en kötü transferini onu alarak yaptı. 15 milyon Euro bonservis bedelini çöpe atmış gibi oldu. Bir de Talisca transferi için dünya para harcadılar bakalım ne yapacak Talisca.
hero member
Activity: 1442
Merit: 256

Torino 10 değil 1 milyon Euro verse hemen satarım. Rug çeken proje gibi Cengiz. Gece hayatı onu ve çağları bitirdi. Sahada yürüyecek hali yok. Top ayağına geldiği zaman eziyor. Beşiktaş'a kiralık gideceği söyleniyor ama bence yalan haberdir. Keşke doğru olsa çöp oğlu çöp modunda. Yakın zamanda Anadolu'nun yolunu tutar
legendary
hero member
Enjoy 500% bonus + 70 FS
talisca fenerbahçeden yıllık 15 milyon euro alacakmış. sözleşmesinde daha değişik değişik fenerbahçeye maliyet olacak birsürü detay var. istenileni veremezse o da fenerbahçenin yanlış transfer havuzuna atılır ve arka planda kalır muhtemelen.

taliscanın türkiyeye gelen giden akrabalarının, konaklama uçak her şeyi klübe fatura olarak yansıyacakmış. böyle bir oyuncuyu tekrar görmek güzel ama maliyeti biraz yüksek gibi.
Çok saçma bir anlaşma metni. Sanki adama kulübün anahtarlarını vermiş gibiler. Gelmiyorsa gelmesin neden bu kadar müsamaha sağlanıyor ki? Gitsin o zaman Arabistan’da top oynasın. Bunu takıma kazandıran yönetimde sıkıntı var. Almayın kardeşim dünyada 10 numara mı bitti? Taliscadan başka topçu mu yok ki yılda 15 milyon Euro ödüyorlar?
arabistanda bile adama daha az ödüyorlardı artık orasını siz düşünün, fenerbahçe yine ses getiren isim olmasına bakıyor sanırım. ihtiyaçları yok şu an talisca gibi birisine, ki taliscanın çok iyi performans göstereceğini de sanmıyorum. bazen inat ediyor fenerbahçe yönetimi.
Ali Koç iktidarı sallanacak bence artık. En Nesyri iyi bir oyuncu onu istisna tutuyorum ama genel olarak Maximin gibi hayal kırıklığı yaratan transferler var. Talisca da bunlardan birisi olacak bence. Ona verilen paraya yazık. Yıllık 15 milyon avro alacak ne kadar büyük yetenekler sergileyebilir göreceğiz. Bana göre Tadic daha yetenekli ondan ama umarım faydalı olur da Türk takımlarına aptal izlenimi veren bir transfer yaşamazlar umarım.
full member
talisca fenerbahçeden yıllık 15 milyon euro alacakmış. sözleşmesinde daha değişik değişik fenerbahçeye maliyet olacak birsürü detay var. istenileni veremezse o da fenerbahçenin yanlış transfer havuzuna atılır ve arka planda kalır muhtemelen.

taliscanın türkiyeye gelen giden akrabalarının, konaklama uçak her şeyi klübe fatura olarak yansıyacakmış. böyle bir oyuncuyu tekrar görmek güzel ama maliyeti biraz yüksek gibi.
Çok saçma bir anlaşma metni. Sanki adama kulübün anahtarlarını vermiş gibiler. Gelmiyorsa gelmesin neden bu kadar müsamaha sağlanıyor ki? Gitsin o zaman Arabistan’da top oynasın. Bunu takıma kazandıran yönetimde sıkıntı var. Almayın kardeşim dünyada 10 numara mı bitti? Taliscadan başka topçu mu yok ki yılda 15 milyon Euro ödüyorlar?
arabistanda bile adama daha az ödüyorlardı artık orasını siz düşünün, fenerbahçe yine ses getiren isim olmasına bakıyor sanırım. ihtiyaçları yok şu an talisca gibi birisine, ki taliscanın çok iyi performans göstereceğini de sanmıyorum. bazen inat ediyor fenerbahçe yönetimi.
hero member
Enjoy 500% bonus + 70 FS

full member

hero member
Activity: 1624
Merit: 785
Fenerbahçe ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Özellikle defansif anlamda sorunlar yaşayan sarı lacivertliler defansa 2 önemli oyuncu Diego Carlos ve Milan Skriniar’ı dahil etti. Hücumda Talisca’yı da kadrosuna dahil ettiler ancak Talisca bir takım pürüzlerden dolayı hala İstanbul’a gelebilmiş değil. En büyük sorun şu an için defansta olduğu için Fenerbahçe defansta sürpriz bir isim ile kontak halinde.

Fransız kaynaklarına göre Fenerbahçe, Rennes forması giyen 20 yaşındaki stoper Mikayil Faye ile ilgileniyor. Faye Barcelona’dan Rennes’e transferler olmuş ve Ligue 1’de fazla forma şansı bulamamış bir isim. Ancak anladığım kadarıyla Fenerbahçe defans anlamında da yedek kadroyu güçlü tutmak istiyor ve kadro derinliği oluşturarak rotasyona açık bir kadro yapmaya çalışıyor. Faye henüz 20 yaşında ve gelişime açık bir oyuncu. Hücuma katkısı olabilecek hızlı bir stoper. 10 Milyon Euro bedeli var ve ilerleyen yıllarda yıldız oyuncu olma potansiyeli çok yüksek.
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
Manchester City 115 tane ihlalden dolayı mahkemesinin sonucunu beklerken hala transfer yapıp ciddi paralar dökmeye devam ediyor. Bu ay şu ana kadar 3 transfer yaptılar ve maliyetleri ise şöyle:

• Omar Marmoush - 75 milyon €
• Abdukodir Khusanov - 40 milyon €
• Vitor Reis - 37 milyon €

Yani sadece bu 3 oyuncuya toplam 152 milyon € gibi bir harcama yaptılar... Nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar anlamıyorum. Demek ki büyük bir ceza çıkmasını beklemiyorlar. Büyük ve zengin takımlar bu şekilde korunursa futbolda adaleti sağlamak çok zor hale gelir.  Sad
Bir şekilde işleri yöneteceklerini düşünüyor olmalılar.152 Milyon € çok güzel bir miktar.Guardiola bu seneki başarısızlıktan sonra daha da arttırdı kesenin ağzını.Ayrıca Haaland’a yaptıkları 9.5 senelik anlaşmanın da maliyetleri var.Böyle oldukça maliyet de artıyor.Bir şekilde sorunla baş başa kalabilirler.Ligden düşürülme olursa büyük olay olur.Incelemeler devam ediyor ve ben kılıfına uydurduklarını düşünüyorum.
Pages:
Jump to: