Size kötü bir haberim var. İlkay Gündoğan Manchester City ile anlaşmış bile...
https://x.com/FabrizioRomano/status/1826186178527175122
1 sezonluğuna kontrat imzalamış yani hala Türkiye'ye 1 yıl sonra gelmesi için bir umut var denilebilir. O durumda sadece Galatasaray değil bence Fenerbahçe de peşine düşer. Çocukluk takımı Galatasaray ise ve iyi bir teklif de verirlerse herhalde oraya gitmeyi tercih eder. O zaman 34-35 yaşlarında olacak belki ama bunun bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. İlkay çok kaliteli bir orta saha. Bence birkaç yıl daha önemli katkılar verecektir.
İlkay ile haberlerde hem Galatasaray hem de Fenerbahçe çıktı yani İlkay'ın tuttuğu takım gibi durumlara kimse takılmadı profesyonel yaklaşıldı. Aslında ben sürpriz transfer olarak Fenerbahçe'ye gelir diye düşünüyordum ama olmadı. City ile haberleri çıkar çıkmaz da transfer gerçekleşmiş sanırım. Hem eski kulübü hem de üst seviye bir kulüpten bir diğerine gidecek yani güzel transfer.
İlkay çok fazla forma şansı bulamaz ise seneye ya Fenerbahçe ya da Galatasaray'a gelir. Arap kulüplerinin yüksek maaşlı tekliflerine hayır demek de çok zor o yüzden kesin bizim lige gelir demek de zor ama İlkay'ı bizim ligde izlemek isterdim.