Pages:
Author

Topic: Geçtiğimiz Yılki ICO’ların Yüzde 46’sı Başarısız Oldu - page 2. (Read 632 times)

full member
Activity: 742
Merit: 140
%54 ile başarılı olmuş demektir ki bence bu bir başarı.

Bu yıl en az %70 başarısız olacak gibi geliyor bana ve böyle böyle başarı oranı giderek azalacak.

Saçma sapan onlarca proje var ve hergün yenileri ekleniyor.

sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Geçtiğimiz yıl piyasalar çok tadsızdı. Hep sabit değerlerde duruyordu tüm coinler. Bide üstüne dump yapılıyordu. Yatırımcılar zarardayken icolara para göndermezler. Şimdide icolar çok iyi değerlere ulaşamıyor genelde yarısını zor topluyorlar. Halbuki btc 19 eth 1.4k seviyelerindeyken çoğu ico hardcap yapıp forumu sallandırmıştı
member
Activity: 236
Merit: 75
Bu yıl bu oranı çok daha geçer. Ortalık çöp cininden geçilmiyor
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Eskiden Icolar daha az ve daha başarılıydı zaten. Icolar o kadar çok oldu ki hem istedikleri yatırımı toplayamıyolar hem de proje konusunda acele ediyorlar. Bi de eskisinden daha fazla insan öğrenip katıldığı için ödüller çok fazla kişiye dağıtılıyor. Yeni projelerin çoğunun başarısız olması çok normal.
full member
Activity: 364
Merit: 102
bu oran çççok fena arkadaşlar bu piyas'nın katili olacak icolar demedi demeyin bakın arkadaşlar bu şekilde dolandırıcıklar artarsa bu piyasayı bitirir.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
malesef bu projeleri biz kendi ellerimizle yaşatıyoruz gerekli bir program olursa bunları tespit eden büyük ölçüde azalacaktır
oyle bi seyin mumkun oldugunu sanmiyorum. bazilari whitepaperdan belli etsede bazilari anlasilamiyor. gelecegide goremedigimize gore boyle bi sey imkansiz.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Bu yılda farklı bir tablo yok. hatta giderek kötüleşen bir tablo karşımıza çıkıyor. 2018 de ne olur bilmem. Ama 2019-2020 yıllarında ölmez de görürsek, Tokenların çoğunun yok olmaya mahkum kaldıklarını göreceğiz. Eğer gerçek hayatta kullanılacak bir proje üretilecek ise, kendi zincirinin olması şart. Ethereum veya diğerlerinin bu kadar yükü kaldırabileceğinden şüpheliyim. Kaba bir tabir ile başkasının Atı ile değirmene gitmeye benzer. Adam istediği zaman Atını senden ister veya alır. Senin bütün numaran adamın verdiği izin kadar.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
malesef bu projeleri biz kendi ellerimizle yaşatıyoruz gerekli bir program olursa bunları tespit eden büyük ölçüde azalacaktır
member
Activity: 504
Merit: 12
bu konuda nedenlerden biriside herkesin yatırım yapmanın çocuk oyuncağı sanmasından dolayı iyi projeleri ve sağlam tabanlı olanları araştırmak lazım
member
Activity: 322
Merit: 31
Bu yıl benim kafamdaki oran yüzde 70 - 75 civarı olur. Bu demek oluyor ki her 4 projeden 3 ü başarısız olacak. ICO tamamlasa bile borsaya giremeyen çok projede oldu son aylarda. Bu yıl benim hatırladığım gerçekten başarılı proje sayısı hiç yok denecek kadar az. Haziran ayı gibi bu yılın ne olacağı daha iyi ön görülebilir belki.
full member
Activity: 532
Merit: 100
O kadar şaşırmadım ki bu icoların başarısız olmasına, duyurular kısmına girip bakıyorsun o kadar içi boş proje var ki. Gelecek zamanlarda bu yüzdenin daha da artacağını düşünüyorum herkes kolay para peşinde çünkü
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Şu dönemlerde gördüğüm kadarıyla bu oran biraz daha yüksek geçtiğimiz yılın sonundaki patlamalar insanları cezbedip bu sektöre çekti fakat icolar şu an için bekleneni veremiyor güvendiğim 1-2 coin bile ico fiyatının çok çok daha azıyla borsalara giriş yaptı.
member
Activity: 143
Merit: 10
Bu yıl artarak devam edecek, o yüzden iyi araştırma yapmak lazım, çöplüğe doğru gidiyor. %46 çok iç açıcı olmasa bile takip ediyoruz borsaya giremiyorlar, bazıları da iki günde ICO tamamlıyor
sr. member
Merit: 254
basarisizlikta ki kasit nedir ? oncelikle buna bakmak lazim. e tabiki artan ico sayisi ve her onune gelenin bu piyasadan kolaylikla zengin olma hayalleri birlikte dusunuldugunde bu kadar iconun basarisiz olmasina sasirmamak lazim. insanlar sadece kagit uzerindeki projelere milyonlar oduyorlar.  kaci vaat edileni gerceklestiriyor. kucuk bir azinlik. ico lar piyasaya hayat veriyor ama ciddi anlamda zararlara da sebebiyet verebiliyorlar. iyi inceleme yapmak lazim
full member
Activity: 364
Merit: 100
icolarin en az yuzde 80 i basarisiz oluyor. topladiklari paralarla ne yaptiklari mechul. millet ne oldugu belirsiz tokenlarla ortada kaliyor. icodan sonra borsa destegi bulmak zor. olsa da hacim yok. aradan siyrilan icolar oluyor ama genele baksaniz cogu basarisiz
full member
Merit: 151
Bana %46 dan daha fazla gibi geliyor adamlar hardcap yaptık diyor coin fiyatı yerlerde geziyor adam akıllı borsaya giremiyorlar
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Son zamanlarda iş yapar dediğim bütün icolar hardcap yaptı, çoğuna yetişemedik bile adam 1 eth kişisel cap için 1 ether fee ödemeye rağzı oldu. Sanırım piyasa düşerken en iyi karar icolara katılmak oldu
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Bunlar düzeltme hareketleri için olumlu bir gelişme artık kafasına göre scam amaçlı kimse ico yapamayacak.
member
Activity: 194
Merit: 10
Çoğu yeni başlamış projeler hep, en ufak bir tökezlemede düşenler oluyor falan normal bence bunlar, yılda 10 15 tane tutan proje çıksa sağlam yürüyebilen yeterli.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Rakam ciddi ama hergün çıkan ıcolarda ciddi bir oranda artış sağlıyor. Ve bunların çoğu zaten scam projeler oluyor. Bu nedenle de fazla takıntı yapayın geri kalan %54'lük kısımdan bir pay almaya bakın Smiley En azından başarılı ıcoların sayısı başarısız ıcolardan yüksek
Pages:
Jump to: