Pages:
Author

Topic: Geçtiğimiz Yılki ICO’ların Yüzde 46’sı Başarısız Oldu - page 4. (Read 632 times)

newbie
Activity: 140
Merit: 0
geçtiğimiz yılki icolar diye genelleme yapmak ne kadar doğru bilemiyorum. siz bu değerlendirmeyi yaparken dolar bazlı mı değerlendirdiniz yoksa bitcoin bazlı mı
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
bu sene daha basarisiz icolar ciksada marketin geneline bakarsak ilk 100de hep basarili olanlari gorecegiz ve sistem boyle ilerleyecektir bence.
full member
Activity: 350
Merit: 105
DAICO bu yüzden çıktı demek ki Smiley https://medium.com/@armagancanercan/daico-nedir-748294ba8478
Eğer artık projeler DAICO lu olcaksa pek sorun çıkacağını sanmıyorum Abyss şu an ilk DAICO kullanan proje.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Bu yıl bu oran kesinlikle dahada yukarı fırlayacaktır diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
icolarin basari orani reel hayattaki sirketlerin basari orani gibi. gunumuzde kurulan sirketlerin kac tanesi basarili olabiliyor ki ? bu oran bence cok guzel bir oran.
full member
Activity: 424
Merit: 103
2018 de bu oran %85 i felan bulması lazım.Bence çok iyi yapıyorlar güzelce süsleyip ortadan kaybolanlar gerçekten ico işinde başarılı.En azından projeyi tamamlayıp borsalarda ico fiyatının altında aylarca süründürüp hiçbir başarı gösteremeyenlerden daha dürüstler.Bu piyasa merkezsizliğin verdiği rehavetle kuralsız ve güvensiz malesef.İcolara katılacak olanların o parayı kaybettim gözüyle görmesi gerekir.Daha çok kazanayım en baştan ucuz alayım,kafadan 5x yapayım derseniz bunun bir bedeli olur elbet..
full member
Activity: 238
Merit: 105
ICO konusu oldukça ilginç bence. Hayatımda ilk defa geçen sene bir ICO'ya katıldım ve o %46'lık kısmının içinde kaldığı için sonradan tekrar yatırım yapmaya pek yanaşmadım. Siteye bakıyorsunuz Whitepaper bakıyorsunuz proje uçar gibi duruyor. Hardcap bile yapıyor ama sonuca geldiğinde hüzün yaşatabiliyor.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Aslında oran hiç de küçümsenecek bir sayı değil ama ben de daha fazla olabileceğini düşünüyorum özellikle bundan sonraki süreçte daha çok olabilir. Zaten piyasadaki coinlerin de çoğunun projesi iyi değil bana göre yarısından fazlası yok olacaktır birkaç yılda.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
%46 çok düşük bir oran bana göre %90'ının başarısız olması gerekiyordu çünkü hiçbiri beş para etmiyor.. ilk 30 dışında gözüme kestirebildiğim adam akıllı bir proje yok, ilk 30da bile hiç adam olmayan sadece hype ile ilerlemiş olan coinler var.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
ICO lar anlık bir gazla yapılıyor ediliyor ama bir de insan düşünmeli neye yatırım yapıyorum diye iyice bir tartmalı.
newbie
Activity: 210
neredeyse yarı yarıya yüksek bir oran gibi gözüküyor olabilir ama dünyada her hangi bir sektörde ki yatırımların kaçta kaçı başarılı oluyor diye baktığımızda bu oranın gayet başarılı olduğunu görebilirsiniz.
full member
Activity: 322
Merit: 100
% 46 başarısızlık oranı başarılı olanların oranı sayesinde telafi edilebilir. Başarısız olan Ico projeleri zaten az para toplayabilen platformlardan ibaret. Scam olanları hesaplamaya hiç katmayalım. Genel durum umut vadediyor.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Evet oran ciddi gerçekten korkutucu bir durum bu bence ama bazı icolar da iyi para toplamasına rağmen istedikleri hedefe ulaşamadıkları için kendini başarısız olarak görüyor bunu da göz önünde bulundurarak haber yapmak lazım
full member
Activity: 182
Scam projelerin patlaması olağan durum. Sorun iddialı projelerin ürünü sunamadan pazardan çekilmesi. Ico sayısı azalmalıdır. Kaliteli olanların pazara katkısı olur. Ico projesi adı altında dolandırıcılık vakaları arttı.
full member
Activity: 252
Icolara katılmadan önce çok iyi araştırmak gerekiyor çünkü başarısız olması ihtimali %50 ye yakın. Sizin katıldığınız iconun başarılı olması sizin paranızı arttırdığınız anlamına da gelmiyor başarılı ico yapıp piyasaya çıkınca aylarca ico fiyatının altında seyreden icolar da oldu.
full member
Activity: 336
bu sene bırakın %46 yı, iddia ediyorum %80 i başarısız olacak, ama btc hep artacak hep artacak
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
bu sene ico'ları bırak coinlerin %98 inin çöp olması bekleniyor.
newbie
Activity: 224
başarısız olanlar olmuştur, olabilir problem değil ama başından başarısız olacağı belli olan yani dolandırıcılık olarak ortaya çıkan ico'lar problem.dikkatli olmak lazım.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Kripto paralar 2017 yılında yoğun olarak tartışılmaya başlandı ve bu ilgi girişimcilerin dikkatini çekti. İcoların başarısız olma nedeni acele ve bu konuda vasıfsız insanların icoları para kazanma fırsatına dönüştürmek istemesi. Yarısının henüz yolun başında başarısız olması kaçınılmaz sonuç.
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Başarılı olan kısım da azımsanacak kadar değil. Birçoğunun projesi ortakları bile yoktu, başarısız olmaları çok normal. Başarılı olanlar arasında da projeleri çok iyi olmayanlar var.
Pages:
Jump to: