Pages:
Author

Topic: Geçtiğimiz Yılki ICO’ların Yüzde 46’sı Başarısız Oldu - page 5. (Read 632 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
Bunlara acaba airdrop coinleri dahil mi cunku zaten neredeyse hepsi ne toplasak kardir diye topluyor proje felan yok.
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
%54'ünün başarılı olması bile bence bu piyasanın ayıbı.. Şu an kriptopara piyasasının en fazla %2-3'ünü destekliyorum geri kalan projelerin tamamı ki bu projeler arasında ilk 100'de olanlarda var.. kısa yoldan para kazanan insanlarla dolu bence.
member
Activity: 154
Ne yazık ki icoların acı ama gerçek bir yönü ama bu noktada çöp icolara aldanmamak biraz da bizim elimizde araştırarak token alımında bulunmak lazım
member
Activity: 714
Merit: 82
bence oran gayet iyi. fakat bu seneden itibaren başarısızlık oranı kat kat artar. 2017 yılında orantısız bir talep vardı.
member
Activity: 84
Kopya whitepaper varken yatırım yapan, yol haritasını ve ürünü incelenmeyen, ekibi soısysl medyadan araştırma hanların kabahati. Her para gönder diyene para verilir mi? Eth gönder airdrop tokeni vereceğim diyen var. Lütfen ciddi araştırın.
full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
Şaşırtmayan bir rakam oldu. Sürekli yeni coinler çıkıyor piyasaya çoğu ya scam ya da sadece para kazanmak amaçlı iyi olmayan projeler. Ico seçerken çok dikkatli olmak gerekiyor projesine ekibine çok dikkat etmek gerekiyor.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
2017 YILINDA ico ların bu kadar başarısız olmalarının sebepleri insanların ico lara bilinçsizce girmesi ve bu icoların çoğunun insanları dolandırmak olduğu belliydi. Proje si saçma sapan topluluğu yok , sonunun böyle olması normal.
member
Activity: 392
Başarısızlık oranı çok yüksek olmuş. Bunun en öenmli sebeplerinden biri dolandırıcaların bu piyasaya akın etmesi ile oldu. Bilinçsiz yatırımcılarda buna eklenince oran hayli yüksek oldu , İco ya giremk için yatırım yapacak kişinin neler yapması gerektiği nelere dikkat etmesi gerektiği internette forumlarda yazıyor açıp bakmak kimsenin aklına gelmiyor, tek odak noktası çok para kazanmak.
member
Activity: 196
Dünya ekonomisinin hasıla miktarı 250 trilyon dolardan fazla iken 200 milyon dolar heba olsa ne olur. Hangi sektörde başarısız olan girişim yok? Türkiye'de açılan ve kapanan şirketlere ve brüt kar ile net karlara bakın. Ico sektörüne acımasız olmayın.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Yatırımcı her önüne çıkan ICO'ya hücum ettikçe bu furya devam edecektir, ICO'ların denetlenmesi ve düzenlemeler yapılması neticesinde biraz daha seçkin projeler gelir tahmin ediyorum ya da bir noktada yatırımcılar bu işe bir dur diyeceklerdir, yatırım yapmayarak.
sr. member
Activity: 924
İllaki başarısız icolar olacak arkadaşlar çünkü çoğu birbiriyle aynı sadece para toplamak için yapılmış projeler.
Yenilenebilir enerji icoları güzel tutuyor bu dönemde. Mining'de aynı şekilde
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
2018 Sonuna doğru ne yazık ki tablo daha kötü olacaktır diye düşünüyorum. 2017 yaz aylarından sonra olan icolarin road mapleri 2018 sonları gibi bir çoğunun hedeflerinde. Ve bir çoğu ya başarısızlıklarını ilan edecekler yada öylece sessiz sedasız habere konu oldukları gibi kaderine terkedilecekler.  Umarım kripto dünyasına çok zarar vermezler..
full member
Activity: 308
--
Ico yatırımı yapacak olanlar çok iyi düşünmeli ve araştırmalılar. Neredeyse her 2 icodan biri başarısız olmuş. Scam olanlar da var tabi. İleride başarısızlık oranının daha da artacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 224
ben %20 başarı %80 çöp bekliyordum açıkcası : ) iyi rakammış yinede.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Rakam ciddi evet, böyle bir sonuç çıkması şaşırttı mı hayır. Çünkü piyasa yeni, bir kaç kişi biraraya geliyor ve piyasadan acil pay kapmak için kopya fikir ve kopya whitepaperler ile para toplama işine giriliyor. Niyeti ciddi olanların azda olsa projeye ilişkin çalışır durumda bir şeyleri oluyor.
sr. member
Activity: 588
Yüzde  46 ciddi bir rakam, icolarin hepsinin başarılı olması beklenemez fakat ico olmak için içi boş projelerin bu kadar çok olması piyasanin güvenini zedeler , o yüzden projeler birazdaha dikkatle hazırlanmalı.
jr. member
Activity: 140
Merit: 4
W12 – Blockchain protocol
yüzde 46 çok yüksek bir oran ve sırf başarısız olmak için bu işe girenlerin de olduğunu düşünürsek rastgele yatırım yapmamak gerektiğini unutmamalıyız
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bardağın dolu tarafına bakarsak %54 oranda ICO'lardan başarıyla çıkmak da kolay değil. Bu ICO'lardan dünyada birçok kişinin haberi bile yokken bu oranları yakalamak yarınlar için umut veriyor.
member
Activity: 238
ICO'lardan korkuyordum fakat %54 başarı oranı çok yüksek bile. Reelde yeni açılan şirketlerin daha fazlası ilk yıllarında kapanıyor. Kaldı ki patlayacak projeler belli ediyor zaten. Yatırımcı araştırmayla o patlayacakların büyük bir kısmını eleyebilir zaten.
member
Activity: 504
umachit.fund
Bu belirsizlik ve altcoinler hakkındaki olumsuz birçok düşünceye rağmen %54 başarı oranı kötü değil bence. İstikrar arttıkça başarı oranı da artacaktır.
Pages:
Jump to: