Pages:
Author

Topic: Geçtiğimiz Yılki ICO’ların Yüzde 46’sı Başarısız Oldu - page 3. (Read 632 times)

sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
bu oranin %95lere kadar cikacagi acik ve net. token cikarmak bu kadar kolayken basarisizlik oranida artar. bi filtreleme yapip istatigligi oyle yapsalar daha dogru bi sonuc cikar.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Icolar genelde işe yeni başlamış startuplar oluyor, startupların normal halleri de fazlasıyla başarısızlıkla dolu yani 10 taneden 1 maksimum 2 orta veya iyi dereceli proje çıkıyor gerisi çöp oluyor, sadece ico ile ilgili bir durum değil bu.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
projelere ico doneminde yatirim yapmak yerine borsalara girdiginde satin almak daha karli olabiliyor. bu kadar cok ico yapilinca dogal olarak basarisiz olan icolarin sayisi da artmis oldu. insanlar hangi birine yatirim yapacak da para toplanabilecek ki hepsinde? whitepaper bile yazamaya adamlar geldi projemiz var bize para verin dedi insanlari dolandirmaya calisti sonra da icolar basarisiz olmus gibi gorundu iste
member
Activity: 434
Merit: 14
Bu piyasada en karlısı İCO iken giriş yapmak deniliyor ama belirtilen yüzde 46 lık başarısızlık da çok büyük bir oran. Şu ana kadar ico ya da girmemiş biri olarak BTC hareketleriyle btc miktarını sürekli azalttım. Bu gidişle piyasadan neredeyse bir beklentisi olmayan bir haldeyim. Mart ayı da böyle geçerse herhalde temelli çıkış yapacağım.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Güzel bir başlık olmuş teşekkürler piyasaya şöyle bir baktığımız zaman başarısız olan icolarda nereden baksan hepsinde sansosyonel haberler çıktı, yok hacklendi mi şu mu oldu gibi, insanları yatırım yapmaya korkutuyorlar artık.. son aşamada zaten bitcoinin bile fiyatı bu denli düşerken, icolarda ki başarısızlıkfa kaçınılmaz oluyor.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
İnsanlar nasıl oluyorda elindeki bitcoinleri saçma sapan değeri olmayan kriptoparalarla değiştiriyor anlamıyorum.. Hani sağlam proje olsa neyse mesela ETHBooks'a bile para kaptıranlar var, kumar projeleri, film projeleri, haber sitesi projeleri, eğitim projeleri gibi basit projelere yatırım yapanları anlamıyorum.
ya tutarsa mantigi ile yatirim yapiliyor onlara. adamda 100 eth var diyelimki. 0.1 eth atiyor. ona koyacak bi miktar degil aslinda. giderse gitsin. tutarsa fena.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
İnsanlar nasıl oluyorda elindeki bitcoinleri saçma sapan değeri olmayan kriptoparalarla değiştiriyor anlamıyorum.. Hani sağlam proje olsa neyse mesela ETHBooks'a bile para kaptıranlar var, kumar projeleri, film projeleri, haber sitesi projeleri, eğitim projeleri gibi basit projelere yatırım yapanları anlamıyorum.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Gün içinde çıkan bounty lere yetişemiyoruz ki hangi birine yetişeceksiniz artı her önüne gelen proje yaparsa olacağı bu yani ico sürecinde de başarısız olmaları normal
full member
Activity: 450
Merit: 122
eskiden çok fazla ICOlara yatırım yaptım coguda yozumuzu güldürdü ama artık gercekten tam bir kumara dönmüş bu oranlar nedir??en iyisi beğendiğin proje piyasaya çıkınca altlardan toplamak
full member
Activity: 344
Merit: 100
Adam gibi inceleme araştırma yapmadan parasını kaybederek cezasını çeker. Batan kaçan borsa olduğunu bilmeyen piyasaya bir zahmet girmesin. Sonra sitem ederek olumsuz hava oluşmasını istemem.
member
Activity: 448
Merit: 10
ICO larda başarısız olabilirsin ama bu senin suçun her bok ico ya girme adam gibi seçimler yap iyi araştır olay burda bitiyo
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Bu yıl bu yüzde daha da artacaktır, piyasaya girmeye çalışan ico sayısı her gün artıyor sürekli yeni isimler vs. nereye kadar böyle devam edebilir ki pastayı bölüşecek kişi sayısı artıyor ama pasta aynı oranda büyümüyor.
member
Activity: 154
Icoları başarısız gösteren bir ayrıntı. Sanki tüm Icolar scam gibi algı oluşacak. Deneyimli olanlar haberin anlamını biliyor. Piyasayı tanımayanlar tedirgin olacak. Ek olarak şu kadar Ico başarılı oldu yatırımcısına şu kadar kazandırdı ayrıntısını eklemek gerekir başlığa.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Şu ıco işlerine bir türlü ısınamamıştım bunu da okuduktan sonra böyle bir işe kalkışmaya cesaret edemem sanırım. Geçen sene yaşana piyasaya büyük ilgi tekrarlanırsa bu sene çok daha fazla ıco ve çok çok daha fazla ıcolara yatırım görebiliriz.

Araştırmasını üşenmeden yapan kişi başarılı olacak Ico platformlarını büyük isabetle bulacaktır. Sorun üşengeçlik edip sağdan soldan duyulan haberlere göre para harcamak. Harcamak diyorum karşılığı gelmediğinde adı yatırım olmaz.
member
Activity: 285
Merit: 12
Bu oran daha da yüksek olucaktır muhtemelen, startup projelerine bakarsanız 100 taneden 3-5 tanesi tutuyor, burdaki oran neye göre yapıldı kapananlar vesaire mi %46 tam anlamadım fakat çok daha yüksek olucaktır başarısızlık oranı. Ki bu da normal hergün facebook vesaire gibi yüzlerce başarı çıkamaz sonuçta.
member
Activity: 196
Merit: 11
2018 yılında oluşturulacak Ico girişimlerinin çeyreği başarılı olsun yeterde artar. Bazı yatırımcıların parası çöpe gidecek, kalan projeler market cap içinde ilerlemeye devam edecek. Karamsar fikirlere kapılmayın.
member
Activity: 336
Bu noktada bounty kampanyalarının ve airdrop kampanyalarının önemli olduğunu düşünüyorum. Giden sadece zamanınız gelen ise -eğer proje başarılı olursa- güzel miktarda coin...
hero member
Activity: 756
Merit: 505
aslında sayıları yuvarlarsak Yüzde 50 / 50 gibi yarı yarıya bir durum var. ICO'ları genelde takip ediyorum ve  gene aynı oranı yani başarısız ICO lar için Yüzde 50 dolandırıcı kesim olarak atfedebiliriz. Başarılı ico'lar var. ve aslında başarılı ico'ların ortak taraflarını saptamak çok zor değil bence. bazı icolar kendini gerçekten (dolandırıcı olanlar için söylüyorum) direk belli ediyor.
bir de bu icolar en çok bountyciler için ideal bir fırsat. o yüzdenden tokenlar dağıltıldığında hemen satıp çıkanlar belli. bi de alsatçılar için kısa vadede iyi malzeme oluyor. ama neticede pek güven teşkil etmiyor. mesela beni şaşırtan anlamadığım bir ico var o da spectre. hala adamların neyi beklediğini anlamıyorum.

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Belki daha fazla da olabilir bu durum ama bu sezon ki durumda pek fazla farklı olmaz gibi duruyor hatta belki bu sezon daha fazla da olabilir.
member
Activity: 364
Şu ıco işlerine bir türlü ısınamamıştım bunu da okuduktan sonra böyle bir işe kalkışmaya cesaret edemem sanırım. Geçen sene yaşana piyasaya büyük ilgi tekrarlanırsa bu sene çok daha fazla ıco ve çok çok daha fazla ıcolara yatırım görebiliriz.
Pages:
Jump to: