Pages:
Author

Topic: Girdiğiniz Sitelere Dikkat Edin (Habersiz Cpu mining ) - page 2. (Read 6667 times)

jr. member
Activity: 39
Merit: 2
İnsanlar nereden nasıl para kazanacağını şaşırdı... Artık internet sitelerine girmek risk haline geldi. Bence anti virüs proğramlarının bu konuda bir çalışma yapmaları gerekir diye düşünüyorum. çünkü bu virüs ile kurum server data ağlarınında mining olarak kullanılması bence mümkün olacaktır. Sonuçta tüm dijital sistem insan yapımı ve onuda bozacak bir insan bulunur.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
Valla telefonlarımız bilgisayarlarımız hep bunların elinde. bi şekilde sızıp cpu kullanıyorlar. yazık
newbie
Activity: 65
Evet bunu yapan siteler var  format attığım zamanlar farkediyorum ki indirme  hızım artıyor  bu yüzden sürekli olarak format atıyorum
full member
Activity: 392
Merit: 101
şaka maka iyi para kaldırıyorlar hocam, piyasayı da manipüle ediyorlar, yani çok korkunç paralar dönüyor
newbie
Activity: 101
Artık öyle bir duruma geldi ki mining yaılması artık doğal tek derdimiz bilgilerimizi çalmasınlar da artık ne yapalım biraz mining yaparsalar yapsınlar düşüncesindeyiz.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Geçenlerde Youtube videolarına bile zararlı yazılımların gömülebileceğini duyduktan sonra ben artık vazgeçtim. Diğer siteler neler yapmaz
newbie
Activity: 112
madencilikte sınır tanımamışlar ben hayatımda böyle bir şey ne gördüm nede duydum bu nasıl ustalıktır.....adamlar resmen piyasaya tezgah kurmuşlar pes bu kadrına pesssssss....
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Chrome bu tarz siteleri işaretleyip engelliyor bildiğim kadarıyla. Eskiden bu işten çok para kazananlar oldu. Hatta direk sesiz bir virüs ile bilgisayarınızın işlem gücünün belirli bir miktarını kullanan yazılımlar vardı. Hissettirmiyor bile kendini namusuz. BTC 400 liralardayken uğraşanları duymuştum. Çok yüksek miktarlar sözkonusu idi.
jr. member
Activity: 58
tehlikeli bir durum bu aslında .. eğer soğutma sisteminiz kötü ise (ve zaten bir de yaz ayındayız) işlemciniz yanabilir.bunu engellemek için ublock origin tarzı eklentiler kullanabilirsiniz etkilidir.
member
Activity: 336
Merit: 12
Cihazların normalinden daha fazla şarj ve ısınma problemi oluyorsa mining yapıyor olabilir de. Nasıl hangi programlarla bunları yapabiliyorlar ? Bana çok inandırıcı gelmedi ama yine de olsa sasirmam.
newbie
Activity: 85
İlk kez görüyorum , aklımın ucundan bile geçmezdi , teşekkürler kardeşim dikkat edeceğim bundan sonra  Wink
newbie
Activity: 98
Arada sırada bilgisayarın çok fazla ısındığını hissediyorum hemen aklıma mining olayı geliyor. O zaman hangi site açıksa çıkıp fan hareketine bakıyorum
member
Activity: 140
Merit: 18
minerblock u kurabilirsiniz chrome a böylelikle hangi site miner yaptırıyor rahatlıkla öğrenebilirsiniz, önemli başlık için teşekkürler.
jr. member
Activity: 124
bu piyasa hayatımıza daha da girdikce ve güvenlikleri iyi olmadıgı sürece bu ückagıtlar cok olacaktır. dikkatli olmak lazım.
newbie
Activity: 69
Dikkat etmek lazım bazı tarayıcılar engelliyor onları kullanmak şimdilik en iyi çözüm, Teşekkürler
jr. member
Activity: 378
Uyarı için teşekkürler daha önce başıma gelmişti epey geç fark edebildim durumu arada bir bilgisayarı kontrol etmek gerekiyor. Kripto para sektöründe yapılan her üç kağıtçılık her hack ve bunun gibi olumsuz hareketler piyasaya güvensizlik olarak yansıyor güvenmeyen insan yatırım yapmaz.
newbie
Activity: 171
BEnce bu sitelere bir bağış alanı gibi bir bölüm yapılsa oralara bağışlar yapılsa çok daha güzel durur
jr. member
Activity: 84
Artık işin tadı kaçmaya başladı. Bilgisayar telefon derken kullanacak cihaz bırakmayacaklar bize. Bu da ayrı  bir sektör olacak yakında yani bunlardan korunma işi
newbie
Activity: 56
Bu net haram değil mi çocukken internet kafelerdeki bilgisayarlara bot kurardık, arka planda o bizim charlarımızı kasardı tıpkı onun gibi. Cocuktuk Allah affetsin Smiley
newbie
Activity: 70
Bu işlemi kesinlikle yapabileceklerini düşünüyorum ancak bu anlara ne kadar para kazandır ? bence pek mantıklı değil , ama sitenin tıklanma site içinde gezinme süreleri de önemli tabi ...
Pages:
Jump to: