Pages:
Author

Topic: Girdiğiniz Sitelere Dikkat Edin (Habersiz Cpu mining ) - page 7. (Read 6667 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
1 gün önceye kadar girdiğim bir sitede hangisi bilmiyorum adam öyle bir virüs yapmışki airdropa katılmak için ether wallet adresi kopyalıyorum yapıştırdığım yerde başka bir adres çıkıyor .. Akıllıca hoşuma gitti
member
Activity: 70
Merit: 10
Aylar önce bir arkadaşım fikir olarak söylemişti bunu.Belki duydu bilmiyorum ama olmayacak birşey değil. Ama okadar da basit değil diye düşünüyorum.

Çok basit coinhive giriyon kodu alıyon mining baslıyor 2dk sürüyor hiç bilgisi olmayanlar bile yapıyor.
jr. member
Activity: 59
Aylar önce bir arkadaşım fikir olarak söylemişti bunu.Belki duydu bilmiyorum ama olmayacak birşey değil. Ama okadar da basit değil diye düşünüyorum.
member
bu bitcoin borsası reklam servislerini bile bitirir adsense hikaye olur 3-4 tane reklam yerleştirip 100k hite 100 tl alıyorsa adam. Aynı %30 -50 yapsa 100k hite min 300 tl alır en kötüsü
member
Activity: 106
Merit: 11
IPV6 Proxy | AWS Account
Binevi gizli web mining,
gerçekten çok dikkatli olmak gerekli bir onedio veya webtekno %60 seviyesinde tutacak şekilde yapsa sırf ordan köşeyi dönerler Cheesy
full member
Activity: 171
Merit: 100
uzun vadeli olmayacak bir iş. antivirüs programlarına eminim bu yönde bir güncelleme gelecektir. Bunu yapanlar kendi ayaklarına sıkıyor. başta yapılır ama zamanla kullanıcıları kaçırtır. Hiç de ahlaklı bir olay değil.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Valla bu yöntemi ögrendikten sonra faucet sitesi kurmayı düşünmedim değil . Araştırma halindeyim .
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Inanilmaz derecede meshur olmaya baslayan bir yontem. Adsense sonrasi eriyen faucet camiasi yeniden canlanacak gibi gorunuyor. Sonucta kendilerine yeni bir gelir kapisi yarattilar. Ekonomi teorileri genelde dogru cikiyor. Isin ilginc tarafi bunu sadece faucet siteleri degil bazi blog ve kripto haber siteleri de yapiyor. Yaratici bir fikir oldugunu kabul etmek gerekiyor tabi Smiley Bitcoin gold ciktiktan sonra daha da populerlesecegeni ve bu olayin Bitcoin gold uzerinden devam edecegine eminim.
full member
Activity: 266
Merit: 108
Valla metodu düşünen arkadaşlar yaratıcıymış. Cpu nun gücünü %50 kullanarak yapıyorlarsa helal olsun Smiley
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Adblocker eklentisini kurdum dediğiniz gibi engelliyor cpu normal kullanım dışına çıkmıyor zaten intertenteki çoğu kişi bu eklentiyi reklamları engellemek için kullanıyor bende önceden yüklemişsem kullanıyorum yoksa unutuyorum fazla rahatsız olmuyorum reklamlardan.
full member
Activity: 182
Yuh ya benim bilgisayarımın cpusunu bir site kullanıyor. Nasıl becerebiliyor bunu
full member
Activity: 224
Millet nerden ne şekilde bitcoin kazanacağını şaşırmış durumda.
sr. member
Activity: 288
Merit: 250
Adblocker kullanıyorsanız bunların hepsini iptal ediyor diye biliyorum reklamları engellerken bu tarz cpu yu yoran ek durumlarıda engelliyor
member
Bende sitemde yapıyorum gerçekden güzel getirisi var oturdugun yerden. Zaten sitesi olupda bu işe girmeyen enayi demektir. Film siteleri işi çözer yakında o zaman film izleyenlerin vay haline gerçekden pcyi çökertiyor.

Şikayet edilirse siteniz yasaklanabilir hem Türkiye'den girişlere engel getirilebilir hem de google tedbir amaçlı arama motorundan dizinleri silebilir. İlla olur demiyorum aklınızda olsun güzel bir siteniz varsa emeklerinize yazık edersiniz ileri de kesinlikle belli tedbirler olacaktır her girdiğimiz sitenin böyle bir uygulama çalıştırdığını düşün üstelik izinsiz bir şekilde google sessiz kalmaz. Sen de bir kullanıcısın sonuçta girdiğin sitelerin hepsin de böyle bir şey olsun ister misin? Ne olursa olsun izinsiz bilgisayarı kullanmış olursunuz ve hit kaybı yaşayabilirsiniz getirisi olacaktır ancak kullanıcılarda aptal değil bu siteler çoğaldıkça kullanıcılarda bilinçlenecek ve böyle siteleri kullanmama yoluna gideceklerdir. Kısa vadede kar edeyim dersen bak o olur bir şeyler kazanırsın ama uzun soluklu olmaz. Bir de bu iş daha da çirkinleşebilir sen eklediğin kodların içeriğini biliyor musun botnet saldırısı olarak bilgisayarlar mining adı altında kullanılmaya başlanırsa bir gün evinize mahkeme kağıdı gelebilir dikkat edin.

host domain yurd dısı lokasyonlu zaten webmaster oldugumuz için kodları şifreliyoruz değil kullanıcı googlin bulması bile zor misal coinhive kodunu şifledik kod şöyle gözüküyor xbmy6dhnvmcxmdjwh6 bunun gibi bunu binlerce kod üzerinden bulması bir kullanıcının rahat 1 ayı alır umarım anlatabilmişimdir.
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
büyük ihtimal http://dizimag4.co/ da var.
dün bir bölümü izlemeye başladım ama fan sesi nedeniyle diziye konsantre olamadım

Bu sitede yok, kaynak kodlarda göremedim. Ama her yerinden flash reklam fışkırıyor. O nedenle pc'nizi yormuştur.
full member
Activity: 364
Merit: 102
birçok dizi film sitesinde var bu chorme eklentisi var ordan yapıyolar diye biliyorum. benim de aklıma geldi aslıda 10 numara bir iş güzel bir film sitesi aç Smiley 1 2 film vizyondan sonra hemen sinema çekimini bul at ohh Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
büyük ihtimal http://dizimag4.co/ da var.
dün bir bölümü izlemeye başladım ama fan sesi nedeniyle diziye konsantre olamadım
member
Activity: 61
Millet yolun bulmuş, valla helal olsun ne diyim. İnsanlar her şeyin bir şeytanlığını buluyor... Bi biz olamadık şöyle insan...
hero member
Activity: 896
Merit: 630
bu kriptoparanın zaten sitesine gidenlerin çoğunluğu bitcointalktaki linklerden gidiyor. buna rağmen böyle bişey yaptıysa gerçekten ayıp etmiş.bi daha sitesine uğramam.
full member
Activity: 163
Bende sitemde yapıyorum gerçekden güzel getirisi var oturdugun yerden. Zaten sitesi olupda bu işe girmeyen enayi demektir. Film siteleri işi çözer yakında o zaman film izleyenlerin vay haline gerçekden pcyi çökertiyor.
Hiç de utanmıyor söylerken bir de üstüne savunuyor
Pages:
Jump to: