Pages:
Author

Topic: Girdiğiniz Sitelere Dikkat Edin (Habersiz Cpu mining ) - page 3. (Read 6667 times)

newbie
Activity: 72
Merit: 0
klasik sistem kurarak mining yapmak gitgide daha zorlaşıyor ve karlılık oranları düşüyor. bu durumda bazı kötü niyetli kişiler sizi kullanmak istiyor ve böyle sistemler geliştiriyorlar. hırsız elbet hırsızlık yapacak. önlem almak ise bizim boynumuzun borcu.
newbie
Activity: 98
Artık youtube videolarından bile flash aracılığıyla mining yapılabildiği haberi çıktı. Sonrasında engellendi mi bilmiyorum da insan hakkını yemenin hem dini hem vicdani olarak kötü bişey olduğunu bilmeyen sadece paraya odaklanmış kişiler sürekli saldıracak
newbie
Activity: 168
işlemcinin maksimum kapasitesini kullanırlarsa dikkat çeker bu. belli yüzdesini aşmayacak şekilde yapmaları gerek. mouse bile oynatamayacak hale getirmezler. ama işlemcinin kastığını takip etmek için de görev yöneticisine bakmak gerek. yani çoğu kişi bunu yapmaz ve farkında olmadan para kazandırıyor.
newbie
Activity: 171
habersiz gpu mining i ben hiç doğru bulmuyorum, ama sitede bir uyarı olsa,  ve deseler ki bağış için o zaman olur
newbie
Activity: 28
google bunların önüne geçti diye biliyorum farklı platformlarda tanıtılan sitelere giriş yapmadan önce google da aratmakta fayda var
member
Activity: 294
Merit: 10
habersiz CPU GPU mining gerçekten kötü bir durum insanların bu şekilde emeklerini sömürüyorlar
newbie
Activity: 118
 Bazen akıllı telefonlarda bile bu durum yaşanıyor. Henüz videoyu izlemedim ama bunu engelleyecek bir çözüm olmalı mutlaka
newbie
Activity: 84
Şaşırtıcı adamlar yapmış helal olsun.
newbie
Activity: 56
İşin gerçekten bu raddeye gelmesi şaşılmayacak gibi değil.. Bakalım daha neler neler göreceğiz..
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Yillar once bu tur seylerden bahsedilse herkes gulerdi buyuk ihtimalle. Kripto para madenciligi o kadar degisik bir hal aldiki artik sinekten yag cikaracaklar. Size harcattigi enerjiyemi yoksa cihazin zorlanmasinami yanarsin. En guzeli bu tur durumlari engelleyen minik programlar var. Bunlari kullanarak bu cakallardan kurtulabilirsiniz. Ama suda var bozmak yapmaktan daha kolay oldugu icin yine bir yolunu bulurlar.
newbie
Activity: 179
Mobilden girirnce de problem oluyor mu?
newbie
Activity: 112
Artık bunu engelleyen browserlar kullanmaktan başka çözüm yolu yok heryerde aç kurt gibi bekliyorlar.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Bunu ilk kez duydum kısaca web sitelerine her güren insanın işletim sistemini kullanıyorlar ve mining yapıyorlar binlerce insanın girdiğini düşünürsek bu oldukça çuksek bir hash rate anlamına gelir. Fakat hangi site bunu yapar hangisi yapmaz bende dahil bir çok ibsan bilemezki bunu
newbie
Activity: 168
baktın sitedeyken pc yavaşlamaya başladı. bir daha girmezsin o siteye. masaüstüne cpu değerlerini gösteren widget eklersin. anormalliklerde kendince önlem alırsın. belki 5 sene önce böyle insanların kendi pc lerinde program ile mining yaparak kazanç elde edecekleri siteler çıkmıştı. nereden nereye gelindi.
member
Activity: 560
Merit: 11
arka planda sitelerden cpu mining yapılması baya kolay. geçende denk geldim kodu sitene ekledikten sonra kazım başlıyor. ha tasvip etmiyoruz tabi. bir site gizli mining yaptırıyormuş. ifşasını youtube da koyan oldu. görürseniz siz de aynısını yapın.
newbie
Activity: 77
son zamanlarda cihazınız olması gerekenden daha düşük performans sergiliyor ve özellikle internette gezinirken bunu yaşıyorsanız, başkaları sırtınızdan para kazanıyor olabilir. Böyle siteleri ifşa eden web adreslerine google ile ulaşabilirsiniz. Adlarını hatırlamıyorum ama bu izinsiz madenciliği engelleyen yazılımlar da mevcut.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Dikkat etmek gerekiyor, benim başıma internet üzerinden dizi izlerken geldi. Film ve dizi sevenlerin daha dikkatli olması lazım.
En güzel korunma yöntemi, kaliteli bir antivirüs programı kullanmak.  Ben Avast kullanıyorum, herkese tavsiye ederim.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
hangi dizi sitelerinde denk geldiniz?yazarsanız bizde girmeyelim. bazen dizilerde inanılmaz takılmalar oluyor. sebebini bazen internetten kaynaklandıgını dusunsemde bazen kıllanmıyorda değilim.
newbie
Activity: 14
habersiz cpu mining bir çok sitede var, ve bence bunun önüne geçmek gerekiyor, bana kalırsa bununla ilgili tarayıcılarında bir önlem alması gerekiyor
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Ad block tarzı uygulamalar cpu ları engelleyebilir. Online dünya o kadar hızlı ilerliyor ki yeni dolandırıcılık yöntemlerine karşı hazırlıklı olmak çok zorlaşıyor. Yine de gözü dört açmak lazım.
Pages:
Jump to: