Pages:
Author

Topic: GPU RIGS Δημιουργία (0-100) - page 24. (Read 81150 times)

legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
September 09, 2017, 03:06:23 AM
"
Με τα σημερινά δεδομένα τo mining θα συμφέρει για 1,5 χρόνο ακόμα τουλάχιστον."
αχ, να ξερατε ποσα χρονια το ακουω αυτο! θα επρεπε το μιναρισμα να μην συμφερει εδω και
μια πενταετια! αλλα να που "ειμαστε ακομα εδω" !!! Wink
sr. member
Activity: 504
Merit: 272
September 09, 2017, 02:51:46 AM
Kαλησπερα παιδια.

Demarsac αληθεια να σαι καλα για το συγκεκριμενο post.
Οσον αφορα τις 1070 παροτι καλες δεν ξερω αν περιοριζονται απο το οτι ειναι Nvidia. Απ οτι εχω διαβασει αλλου, οι nvidia ειναι καλες για monero Και zcash πχ ενω οι amd για eth και αλλα. Ισως κανω λαθος για τα συγκεκριμενα νομισματα αλλα εχω δει πολλους να λενε οτι καθε manufacturer ευνοει και αλλο νομισμα.
Εγω προσωπικα κανω ερευνα για το συστημα που θα στησω με τον αδερφο μου. Ειμαι μεταξυ 1070/480/580 και vega. Οσον αφορα τις vega ξερω οτι τα 43mhash με 130watt που ελεγε ο αλλος στο reddit δεν ισχυουν αλλα θεωρω οτι θα ανεβουν σε αποδοση. Απο την αλλη αμα με 2χ580 πιανεις 50+ mhash με λιγο παραπανω καταναλωση ειναι θεμα. Ξερω οτι δεν θα γινω πλουσιος απο το mining αλλα ετσι κ αλλιως ηθελα να στησω ενα μηχανημα και ισως με τα (ελπιζω) κερδη να σταθω τυχερος στο trading.
Υπαρχει και η σκεψη να στηθει εδω που ειμαι εγω. Ελσινκι. Κοιταω το ρευμα για να αποφασισω. Αλλα απο την αλλη εχει και φορολογια στα λεφτα που μπαινουν στον τραπεζικο λογαριασμο. Απο δευτερα θα παω στο bitcoin embassy που εχουν εδω να παρω πληροφοριες. Ελλαδα τι παιζει με την φορολογια?
Ξανα, ευχαριστώ.

Στα πιο γνωστα coin οι nvidia δεν εχει καμια διαφορα με αυτα που εχω δει μεχρι τωρα ισα ισα που σε καποια οπως το zCash εχει πλεονεκτημα.Οι Vega εχουν ακομα δρομο και δεν μπορουμε να ξερουμε αν θα γινουν καλυτερες αλλα δεν ξερω αν συμφερει να περιμενουμε για να το μαθουμε.Οι 480 και 580 ειναι ισως οι καλυτερες επιλογες επειδη μπορεις να κανεις ROI πολυ πιο συντομα αν μπορεις να συμβιβαστεις με την χαμηλοτερη αποδοση.Το θεμα ομως ειναι οτι δεν μπορεις να τις βρεις καπου για αμεση αγορα και ο χρονος τρεχει.Η δυσκολια στο ΕΤΗ εχει ανεβει κατακορυφα και συνεχιζει οποτε πολυ αυντομα δεν θα συμφερει να το κανουμε mine οποτε μαλλον πρεπει να συμβιβαστουμε με αυτα που μπορουμε να παρουμε αμεσα και να ξεκινησουμε οσο πιο συντομα γινεται και με οσο το δυνατον μεγαλυτερο ευρος νομισματων που θα μπορει να κανει mine.

Συμφωνώ για nvidia

Με τα σημερινά δεδομένα τo mining θα συμφέρει για 1,5 χρόνο ακόμα τουλάχιστον.
Όσον αφορά το πόσο κέρδος αφήνει αυτό όπως πάντα είναι dynamic και κάνει fluctuate ανάλογα την δυσκολία και την τιμή
Έχουμε δεί να δίνει 1000 Ευρώ καθαρό κέρδος τον Ιούνιο ένα 6-αρι μηχάνημα
και έχουμε δει και 200 Ευρώ το μήνα από το ίδιο μηχάνημα.
sr. member
September 09, 2017, 02:47:11 AM
Βρίσκω sapphire vega 56 8GB στα 420 ευρώ. Απλά δεν βρίσκω σταθερες απαντήσεις όσον αφορά την κατανάλωση :/ . Έλεγα για 2*vega56 η για 4*580...μάλλον θα πάω στην δοκιμασμενη 580. Παρεμπιπτόντως , 470/480/570/580. Ποια θεωρείτε πιο αποδοτική?
Ευχαριστώ

Value for Money
1) 480 Nitro
2) 580 Nitro
3) 580 Pulse
4) 570
5) 470
sr. member
September 09, 2017, 02:45:37 AM
ρε παισδια καποιοσ να μου πει ποιο ειναι το καλητερο pool  για να συνεργαστω Huh

Ethermine
newbie
Activity: 5
Merit: 0
September 08, 2017, 09:28:11 AM
Βρίσκω sapphire vega 56 8GB στα 420 ευρώ. Απλά δεν βρίσκω σταθερες απαντήσεις όσον αφορά την κατανάλωση :/ . Έλεγα για 2*vega56 η για 4*580...μάλλον θα πάω στην δοκιμασμενη 580. Παρεμπιπτόντως , 470/480/570/580. Ποια θεωρείτε πιο αποδοτική?
Ευχαριστώ
newbie
September 08, 2017, 09:04:09 AM
Kαλησπερα παιδια.

Οσον αφορα τις 1070 παροτι καλες δεν ξερω αν περιοριζονται απο το οτι ειναι Nvidia. Απ οτι εχω διαβασει αλλου, οι nvidia ειναι καλες για monero Και zcash πχ ενω οι amd για eth και αλλα. Ισως κανω λαθος για τα συγκεκριμενα νομισματα αλλα εχω δει πολλους να λενε οτι καθε manufacturer ευνοει και αλλο νομισμα.
Εγω προσωπικα κανω ερευνα για το συστημα που θα στησω με τον αδερφο μου. Ειμαι μεταξυ 1070/480/580 και vega. Οσον αφορα τις vega ξερω οτι τα 43mhash με 130watt που ελεγε ο αλλος στο reddit δεν ισχυουν αλλα θεωρω οτι θα ανεβουν σε αποδοση. Απο την αλλη αμα με 2χ580 πιανεις 50+ mhash με λιγο παραπανω καταναλωση ειναι θεμα. Ξερω οτι δεν θα γινω πλουσιος απο το mining αλλα ετσι κ αλλιως ηθελα να στησω ενα μηχανημα και ισως με τα (ελπιζω) κερδη να σταθω τυχερος στο trading.
Υπαρχει και η σκεψη να στηθει εδω που ειμαι εγω. Ελσινκι. Κοιταω το ρευμα για να αποφασισω. Αλλα απο την αλλη εχει και φορολογια στα λεφτα που μπαινουν στον τραπεζικο λογαριασμο. Απο δευτερα θα παω στο bitcoin embassy που εχουν εδω να παρω πληροφοριες. Ελλαδα τι παιζει με την φορολογια?
Ξανα, ευχαριστώ.

Στα πιο γνωστα coin οι nvidia δεν εχει καμια διαφορα με αυτα που εχω δει μεχρι τωρα ισα ισα που σε καποια οπως το zCash εχει πλεονεκτημα.Οι Vega εχουν ακομα δρομο και δεν μπορουμε να ξερουμε αν θα γινουν καλυτερες αλλα δεν ξερω αν συμφερει να περιμενουμε για να το μαθουμε.Οι 480 και 580 ειναι ισως οι καλυτερες επιλογες επειδη μπορεις να κανεις ROI πολυ πιο συντομα αν μπορεις να συμβιβαστεις με την χαμηλοτερη αποδοση.Το θεμα ομως ειναι οτι δεν μπορεις να τις βρεις καπου για αμεση αγορα και ο χρονος τρεχει.Η δυσκολια στο ΕΤΗ εχει ανεβει κατακορυφα και συνεχιζει οποτε πολυ αυντομα δεν θα συμφερει να το κανουμε mine οποτε μαλλον πρεπει να συμβιβαστουμε με αυτα που μπορουμε να παρουμε αμεσα και να ξεκινησουμε οσο πιο συντομα γινεται και με οσο το δυνατον μεγαλυτερο ευρος νομισματων που θα μπορει να κανει mine.
newbie
September 08, 2017, 07:54:48 AM
Kαλησπερα παιδια.

Ξανα, ευχαριστώ.
newbie
September 08, 2017, 03:58:44 AM
sr. member
September 07, 2017, 05:46:30 AM
newbie
Activity: 2
September 07, 2017, 05:09:42 AM
Πιστευετε οτι με περνεινα κανω μια επενδυση στο mining σε καποιο altcoin?

Ρε φιλαράκι πλάκα μας κάνεις,τι ερώτηση είναι αυτή!
Το συγκεκριμένο post έχει πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με το αν συμφέρει η όχι κάτι τέτοιο.Το θέμα είναι ότι για τον καθένα είναι διαφορετικό.Αν πχ βγάζεις 5000 ευρώ τον μήνα δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς,δεν σημαίνει αυτό ότι δεν είναι καλή η επένδυση όμως όσον αφορά το ROI.Σκέψου τι θέλεις να καταφέρεις από αυτό,τα κεφάλαιο που πρέπει να βάλεις,τον χρόνο που πρέπει να ξοδέψεις και αν σ'αρέσει το αποτέλεσμα, δοκίμασε το.

Φιλε μου δεν νομιζω να εθιξα κανεναν.απλα κουβεντα θελω να κανω γιατι διαθετω 2 χιλιαδες και ισως παρω κ φωτοβολταικα για να αυτονομισω το mining.μια συμβουλη κ βοηθεια θα ηθελα..οποιος θελει ας μου πει την αποψη του.για το roi που υα εχω για νομισματα μηχανηματα κτλπ.
newbie
Activity: 23
September 07, 2017, 03:21:41 AM

Ρε φιλαράκι πλάκα μας κάνεις,τι ερώτηση είναι αυτή!
Το συγκεκριμένο post έχει πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με το αν συμφέρει η όχι κάτι τέτοιο.Το θέμα είναι ότι για τον καθένα είναι διαφορετικό.Αν πχ βγάζεις 5000 ευρώ τον μήνα δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς,δεν σημαίνει αυτό ότι δεν είναι καλή η επένδυση όμως όσον αφορά το ROI.Σκέψου τι θέλεις να καταφέρεις από αυτό,τα κεφάλαιο που πρέπει να βάλεις,τον χρόνο που πρέπει να ξοδέψεις και αν σ'αρέσει το αποτέλεσμα, δοκίμασε το.
newbie
Activity: 2
September 06, 2017, 09:37:50 AM
newbie
September 06, 2017, 02:42:18 AM
Τελικά κατάφερα αλλάζοντας τα timings και τρέχοντας το pixer patcher να ανεβάσω το default rate σε 24 Μh/s. Τώρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν έχω και τις 4 κάρτες πάνω και τρέχω τον claymore μετά από λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι οι drivers σταμάτησαν να λειτουργούν και ο claymore κρασάρει.
newbie
September 05, 2017, 08:27:27 AM
Σιγουρεψου για την μητρικη που εχεις, κοιτα το bios και ψαξε στο ιντερνετ, ειναι περιεργο που δεν παιζουν ολες. τοτε γιατι τις εχει; για φιγουρα...;!

Για τις καρτες γραφικων, ψαξε και κανε πειραματα με custom bios που θα βρεις online επισης.
προσεχε παντα να εχεις back up το default bios τους

Καλησπέρα Faliro,

η συγκεκριμένη mobo απ' ότι διάβασα έχει 2 PCI-E θύρες με 1 έξοδο,με σκοπό χώρου για τις μεγάλες κάρτες γραφικών.Δηλαδή η 2 με την 4 και οι 3 με την 5 έχουν την ίδια συνδεσμολογία,αν παίζει η μια δεν παίζει η άλλη.Έτσι διάβασα στο internet.Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου σχετικά με το overclock!
full member
Activity: 181
Merit: 100
September 04, 2017, 05:18:12 PM
Σιγουρεψου για την μητρικη που εχεις, κοιτα το bios και ψαξε στο ιντερνετ, ειναι περιεργο που δεν παιζουν ολες. τοτε γιατι τις εχει; για φιγουρα...;!

Για τις καρτες γραφικων, ψαξε και κανε πειραματα με custom bios που θα βρεις online επισης.
προσεχε παντα να εχεις back up το default bios τους
newbie
September 04, 2017, 02:48:41 PM
πολυ περιεργο που σε δυσκολεψαν τα windows 10,
και γνωσεις πολλες να μην κατεχεις με το αθλημα, τα δεκαρια εγκαθιστανται αρκετα ευκολα σε συγκριση με τις παλαιοτερες εκδοσεις των windows.

Ειδικα σε γρηγορα μηχανηματα γινεται στο αψε σβησε η δουλεια... περιεργο.
Κατεβασε ξανα αλλα windows 10, διαφορετικη εκδοση απο αυτα που εχεις τωρα. υπαρχει το ενδεχομενο να μην "σπανε" καλα.

Οταν λες οτι δεν παιζει η θυρα της μητρικης εννοεις οτι είναι χαλασμενη;
αν ναι, περι εγγυησης τι γινεται;

Βρήκα το πρόβλημα τελικά, ήταν η mobo.Η συγκεκριμένη mobo μπορεί να έχει 6 θύρες PCI-E αλλά παίζουν μόνο οι 4,αναγκαστικά θα πάρω hub. Το πρόβλημα τώρα είναι μόνο με το overclock.Το μέγιστο που έχω πιάσει είναι 21,5 με τα default settings.Βοήθειαααααα, θέλω να κλάψω!
full member
September 04, 2017, 02:17:43 PM
πολυ περιεργο που σε δυσκολεψαν τα windows 10,
και γνωσεις πολλες να μην κατεχεις με το αθλημα, τα δεκαρια εγκαθιστανται αρκετα ευκολα σε συγκριση με τις παλαιοτερες εκδοσεις των windows.

Ειδικα σε γρηγορα μηχανηματα γινεται στο αψε σβησε η δουλεια... περιεργο.
Κατεβασε ξανα αλλα windows 10, διαφορετικη εκδοση απο αυτα που εχεις τωρα. υπαρχει το ενδεχομενο να μην "σπανε" καλα.

Οταν λες οτι δεν παιζει η θυρα της μητρικης εννοεις οτι είναι χαλασμενη;
αν ναι, περι εγγυησης τι γινεται;
newbie
September 04, 2017, 10:56:52 AM
Είχε κάποιος πρόβλημα με Linux να μην διαβάζει πάνω από 4 κάρτες; Έχω κουμπώσει τις 4 κάρτες στην ΜΒ και όταν βάζω την 5η δεν την διαβάζει καν.Έχω checkarei ότι δουλεύουν και η κάρτα και το rizer της 5ης κάρτας.Λέτε αν βάλω Windows να ληθεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ.

οταν λες λινουξ εννοεις το ethos;
σιγουρα θα σου λυθει το θεμα αυτο αν βαλεις windows 10 εκτος φυσικα αν φταει η μητρικη με καποιον τροπο.
τσεκαρες αν λειτουργουν ολες οι θυρες των καρτων της μητρικης;
επισης σιγουρεψου οτι το bios δε χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση ωστε να ενεργοποιηθουν οι θυρες

οταν πας για τα 10 απενεργοποιησε ολα τα updates των windows και κοιτα να βαλεις τους σωστους drivers

Έχω Xubuntu 16.04.Έχω τσεκάρει αν παίζει η θύρα PCI και δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε αυτή ούτε ο rizer.Επίσης η mobo είναι καινούργια(του κουτιού) και η 3η θύρα PCI δεν παίζει(έλεος!).Επειδή αγανάκτησα θα βάλω windows 10 σπασμένα.
Ρε παίδες πως διάολο κάνετε overclock τις κάρτες;; Έχω δοκιμάσει ότι συνδυασμό υπάρχει, κατέβασα/ανέβασα GPU Clock ,κατέβασα/ανέβασα Memory Clock και δεν λέει να πάει ούτε 21,99 Μ/hs.Αντιθέτως την έφτασα την κάρτα από 21,5 Μ/hs σε 16,9 Μ/hs. Κατάφερα να μειώσω την κάρτα 20%(χαχαχαχα) γιατί δεν μπορώ να κάνω το ανάποδο; Aν από default settings ανεβάσω απλά το Memory clock από 2000 σε 2005, κατεβάζω τα M/hs από 21,5 σε 17-16,5! Χρησιμοποίησα και afterburner και Wattman.;Έχω τρελαθεί!!!
full member
September 03, 2017, 02:54:32 PM
Είχε κάποιος πρόβλημα με Linux να μην διαβάζει πάνω από 4 κάρτες; Έχω κουμπώσει τις 4 κάρτες στην ΜΒ και όταν βάζω την 5η δεν την διαβάζει καν.Έχω checkarei ότι δουλεύουν και η κάρτα και το rizer της 5ης κάρτας.Λέτε αν βάλω Windows να ληθεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ.

οταν λες λινουξ εννοεις το ethos;
σιγουρα θα σου λυθει το θεμα αυτο αν βαλεις windows 10 εκτος φυσικα αν φταει η μητρικη με καποιον τροπο.
τσεκαρες αν λειτουργουν ολες οι θυρες των καρτων της μητρικης;
επισης σιγουρεψου οτι το bios δε χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση ωστε να ενεργοποιηθουν οι θυρες

οταν πας για τα 10 απενεργοποιησε ολα τα updates των windows και κοιτα να βαλεις τους σωστους drivers
newbie
September 03, 2017, 06:43:32 AM
Pages:
Jump to: